E-Hediyeci Pygmalion - Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık - Kırmızı

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

E-Hediyeci Pygmalion - Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-Hediyeci Satıcı Ünvanı: SELDA ERKOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2390539830
    Bu ürün E-Hediyeci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık - Kırmızı 29 cm* Peluş ve welsoft kumaştan imal edilmiştir.* Polyester dikiş ipi kullanılmaktadır.* Dolgu malzemesi olarak silikonlu boncuk elyaf ve kıprıntı sünger kullanılmaktadır.* İçerisindeki elyafın yıkanırken dağılmaması için astarlı dikiş yapılmıştır.* CE standartlarına uygundur.* EN71 Avrupa oyuncak güvenlik testlerinden geçmiştir.* Kansorojen AZO boyası kesinlikle kullanılmamıştır.Kullanım : Açık aleve 30 cm den fazla yaklaştırılmamalıdır30 dereceden yüksek sıcaklıkta yıkanmamalıdır ve ütülenmemelidir.
Geri Bildirim Ver

E-Hediyeci 101333 Kırmızı Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık

Sevdiklerinize huzurlu hissetmelerini sağlayacak olan bir armağan satın almak isterseniz E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık ürününü tercih edebilirsiniz. Oldukça yumuşak bir yapıya sahip olan bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Bu obje, kişilerin stres seviyesinin düşmesini sağlar. Makul boyutları sayesinde öne çıkan bu dekoratif eşyaya sarılıp uyuyabilirsiniz. Kalpli kollu sarılan kırmızı 29 cm peluş yastık, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürünü yaşam alanlarınızı çok daha şık bir hâle getirmek için de tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen dekoratif objenin üretim aşamasında insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek olan herhangi bir kimyasal madde kullanılmamıştır. Bu, ürünü çocuğunuzun odasına gönül rahatlığı ile yerleştirmenize imkân tanır.

  • Kumaş Türü: Welsoft
  • Dolgu Malzemesi: Silikonlu boncuk elyaf ve kırpılmış sünger
  • Uzunluk: 29 cm

E-Hediyeci Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastığın Özellikleri

E-Hediyeci Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastığın Özellikleri

E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık ürününün üzerinde gülümseyen bir surat yer alır. Bu tasarım detayı, kendinizi yorucu bir günün ardından çok daha mutlu hissetmenizi sağlar. Ürünün iki adet kolu vardır. Bu uzuvların rengi ana gövdeden farklıdır. E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık, welsoft kumaş kullanılarak imal edilmiştir. Bu materyal sadece polyester barındırır. Yapay ipliklerden üretilmiş olan bu dekoratif obje, cildinizi tahriş etmez. Nem çekmeyen bu ürün, uzun bir süre boyunca kullanılsa dahi etrafa kötü kokular yaymaz. Bu objenin kumaşı dayanıklılığı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda kolayca deforme olmayan ürün, çocuklara bir oyuncak olarak da satın alınabilir. Yastığın dolgu malzemesi olan boncuk elyaf ise konforlu bir kullanım imkânı tanır.

E-Hediyeci Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık Kaliteli mi?

E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık, kalitesi ile öne çıkar. Bu ürünün imalat aşamasında kullanılan welsoft kumaş, alerjik reaksiyona neden olmaz. Bu, hassas bir cilt tipine sahip olan bireylerin de bahsi geçen ürünü herhangi bir şüphe duymadan satın alabilmesine olanak tanır. Welsoft adı verilen materyal; havlu, bornoz ve battaniye gibi direkt olarak tene temas eden pek çok farklı ürünün üretim aşamasında kullanılır. Bu malzeme, antibakteriyel olduğu için özellikle ebeveynlerin bir hayli beğenisini kazanır. Ürünün üzerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek olan mikroorganizmalar oluşamaz. E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık, polyester iplikler kullanılarak dikilmiştir. Bu, ürünün yıkama ya da kullanım esnasında deforme olmasını önler. Bu yastığı sevdikleriniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

E-Hediyeci Kalpli Kollu Sarılan Peluş Yastık Rahat mı?

Bu ürün imal edilirken kullanılan dolgu malzemesi, silikon elyaf olarak adlandırılır. Bu materyal, birbirinden bağımsız boncuklardır. Birbirlerine yapışık olmayan söz konusu silikon malzemeler, yerleştirildikleri ürünün içinde rahatlıkla hareket eder. Bu, yastığın kolaylıkla farklı şekillere girebilmesini sağlar. Konforlu yapısı sayesinde pek çok farklı kişinin beğenisini kazanan E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık, huzurlu bir biçimde uyumanıza yardımcı olur. Bu ürün, yumuşak bir kumaş kullanılarak imal edildiği için yastığın kumaşı cildinize temas ettiğinde kendinizi rahatsız hissetmezsiniz. Birinci sınıf malzemelerden üretilmiş olan ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu korur. Dilerseniz siz de E-Hediyeci kalpli kollu sarılan peluş kırmızı yastık yorumlarını inceleyebilirsiniz. Oldukça ilgi çekici bir görünüme sahip olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.