EA Games Need For Speed Most Wanted Xbox 360 Xb 360 Oyun (teşhir)

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EA Games Need For Speed Most Wanted Xbox 360 Xb 360 Oyun (teşhir)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Konsol Kulübü Satıcı Ünvanı: FATİH TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1341724754800017 Vergi Kimlik Numarası: 8680615580
    Bu ürün Konsol Kulübü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Need for Speed: Most Wanted , 2005 yapımı bir serisinin dokuzuncu bölümüdür ve tarafından geliştirilen ve tarafından yayınlanan oyun, 11 Kasım 2005'te , , , , , ve için yayınlandı . Ek bir sürüm olan Need for Speed: Most Wanted 5-1-0 aynı yıl . odaklı oynanışa odaklanıyor ve oyunun ana hikayesi, şehrin en seçkin 15'ine karşı rekabet etmesi gereken bir sokak yarışçısı rolünü üstlenen oyuncuları içeriyor. sokak yarışçıları, arabalarını alan gruplardan birinden intikam almak isteyen ve şehrin polis departmanıyla husumet geliştiren bu süreçte grubun en çok aranan yarışçısı haline gelir. Most Wanted , serideki diğer girişlere göre birçok önemli iyileştirme ve ekleme getirdi
  • en önemli özelliği, daha derinlemesine polis takipleri. Oyunun belirli sürümleri, çevrimiçi çok oyunculu oyun yeteneği ile paketlenmiştir. Oyun piyasaya sürüldüğünde eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 16 milyon kopya satarak ticari bir başarı elde etti ve sonuç olarak serinin en iyi girişlerinden biri oldu. Başarısı , oyun için ek içerik sağlayan bir koleksiyoncu sürümü olan Black Edition'a yol açtı. Oyunun yerini 2006'da aldı ve Most Wanted'ın hikayesinin devamı niteliğindeydi ve Mayıs 2012'de üzerinden için sanal bir sürüm sunuldu ve bir sonraki yıl kullanımdan kaldırıldı. tarafından geliştirilen Ekim 2012'de yayınlandı.

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox 360
  • Oyun Türü Yarış
  • Kinect Uyumlu Hayır
Geri Bildirim Ver