Eagles Yumuşak Koltuk Temizleme Polisaj Fırçası Siyah (14cm)+ Matkap Aparatı

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
355,20 TL

Ürün Bilgileri

Eagles Yumuşak Koltuk Temizleme Polisaj Fırçası Siyah (14cm)+ Matkap Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizlik Madeni Satıcı Ünvanı: UĞUR BAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1310398137
    Bu ürün Temizlik Madeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası (14CM+MATKAP APARATI) 140mm Koltuk temizleme derdine son ! renkli fırçalar yumuşak kıllarıyla koltuğunuza zarar vermeden derinlemesine temizler. Matkap aparatı sayesinde matkap ile de kullanabilirsiniz ! Işinizi son derece kolaylaştıracak olan bu fırçalar sayesinde zamandan %50 tasarruf ediceksiniz. Renk stok durumuna göre gönderilecektir. Çapı:14 cm Tip: Yumuşak

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Eagles hobiotom211 Siyah 14 cm Yumuşak Koltuk Temizleme Polisaj Fırçası + Matkap Aparatı

Koltuk temizliği külfetli bir işlem olduğu için birçok kişi, bu hususta kullanabileceği etkili bir ürün arayışına girer. Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası, oldukça etkili bir araçtır. İster polisaj makinesine ister matkaba takarak kullanabileceğiniz ürün, koltuklarınızı çok daha çabuk temizlemenize olanak tanır. Bu sayede daha az yorularak ve zamandan kazanarak temizlik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası, fiyatıyla da kullanıcıları fazlasıyla memnun eder. Tarafınıza gönderilen renk ise ürünün stok durumuna bağlı olarak değişir. Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçasının öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Çap: 14 cm
  • Yumuşak Kıllar
  • Hızlı İşlem

Eagles Koltuk Temizleme Polisaj Fırçası Kutu İçeriği Nasıldır?

Eagles Koltuk Temizleme Polisaj Fırçası Kutu İçeriği Nasıldır?

Kullanıcıların beğenisini toplayan Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası siyah matkap aparatı, gerekli parçaları kapsayan bir kutu içeriğine sahiptir. Söz konusu ürün, tarafınıza fırçayla gönderilir. Kutunun içerisinde yer alan bir diğer parça da bağlantı vidasıdır. Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçasının bu parçaları bir araya getirilerek kullanılır. Kutunun içerisinde temizlik malzemesi olarak kullanabileceğiniz bir ürün yoktur. Fırçanın matkap kısmıyla veya polisaj makinesiyle birleşimi sağladıktan sonra temizlik malzemesini sizin temin etmeniz gerekir. Ürünün kurulumunu yaptıktan sonra ekstra malzemeleri de edinerek koltuk fırçalama işlemine geçebilirsiniz. Böylece Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası sayesinde koltuklarınızı zamandan tasarruf ederek kolayca temizleyebilirsiniz.

Eagles Yumuşak 14 Cm Polisaj Fırçası Ne İşe Yarar?

Eagles Yumuşak 14 Cm Polisaj Fırçası Ne İşe Yarar?

Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası, oldukça işlevsel bir üründür. Söz konusu polisaj fırçası, külfetli olabilen koltuk temizleme işlemini çok daha kolay hâle getirir. Fırçanın kılları da bir hayli yumuşaktır. Bu sayede söz konusu ürün, koltuğunuzu etkili bir şekilde temizlerken ona zarar vermez. Ürünü araç koltuğu için de kullanmanız mümkündür. Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası, hayatınızı kolaylaştıran bir üründür. Söz konusu fırça sayesinde temizlik yaparken zamandan %50 tasarruf etmeniz mümkündür. Bu sayede değerli vaktinizi sevdiğiniz aktivitelere veya dinlenmeye ayırma imkânı edinirsiniz. Siz de işinizi kolaylaştıran Eagles 14 cm siyah yumuşak polisaj fırçasını hemen temin edebilir, ürünün avantajlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Eagles Polisaj Fırçası Siyah Matkap Aparatı Kullanımı Kolay mıdır?

Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası, kullanım kolaylığı sunan tasarımıyla dikkat çeker. Karmaşık bir kurulumu olmayan ürün, bu bakımdan bir hayli avantajlıdır. Paket elinize ulaştıktan sonra fırçayı hemen polisaj makinasına takabilir ve koltuklarınızı derinlemesine temizlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçasının matkabı da oldukça pratik bir kullanım sunar. Tarafınıza bu aparatla beraber gönderilen ürünü matkapla da etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Matkabın fırçaya takılması da son derece kolaydır. Takma işlemini gerçekleştirdikten sonra koltuklarınızı hızlı ve kolay bir şekilde silebilirsiniz. Fiyat/performans bakımından kullanıcılardan tam not almayı başaran bu fırçayı gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Eagles 14 cm siyah yumuşak koltuk temizleme polisaj fırçası yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede ürünü sizden daha önce kullanma fırsatı edinen gerçek kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından bu işlevsel koltuk temizleme fırçasını Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.