Genel Markalar Lisinya205 Ahşap Kuş Yuvası 17 / 23 Cm

444,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lisinya205 Ahşap Kuş Yuvası 17 / 23 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArBa Satıcı Ünvanı: ARBA PRODUCTİON MEDYA MÜZİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073087511200001 Vergi Kimlik Numarası: 0730875112
    Bu ürün ArBa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eastland Ahşap Kuş Yuvası 17 / 23 cm Ölçüsü: Genişlik: 17 cm Yükseklik: 17 cm Uzunluk: 23 cm Kuş yuvasının yan kısmında kuşun girebileceği genişlikte alan bulunmaktadır. Üst kapak sürgülü olup açılıp kapatılabilir şekilde tasarlanmıştır. 0,5 cm kalınlığında sunta kullanılmış olup 17 cm genişlik ve yüksekliğinde, 23 cm uzunluğundadır. Yavrulama döneminde kuşunuzun ihtiyacı olan bu yuva, doğal ürünlerden tasarlanmıştır. Kuş yuvaları kafes kuşları gibi küçük kuş türleri için uygundur. Bu tür kuşlar genellikle yuva yapmak için bahçe ve ormanlık alanları tercih ederler bu bağlamda bazı kuş türlerinin doğal yuvalama tercihleri arasında kuş yuvaları da vardır. Doğal kuş yuvalığı sayesinde kuşlarınız kendini doğal ortamlarında hissedeceklerdir. - Hafif ve kullanışlıdır. - Kuşlar bu ahşap kuş yuvası sayesinde kendilerini doğal ortamlarındaymış gibi rahat hissederler. - Ahşap kuş yuvalığı. Ürün Markası: Lisinya
Geri Bildirim Ver