Eastland Kedi Oyuncağı Kılçık

99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eastland Kedi Oyuncağı Kılçık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TMC Akvaryum Satıcı Ünvanı: AHMET YÜZÜAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960473821
    Bu ürün TMC Akvaryum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzunluk 11 cm Baş ve kuyruk kısmı genişliği : 4 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kedi Oyuncağı Kılçık ile Kedin Daha Keyifli

Kedi oyuncağı kılçık ürün seçeneği, evcil hayvanınızın dilinden konuşup onu daha iyi anlayabilmenizi sağlayacak bir oyuncak modelidir. Kedinizi anlamaya çalışırken, diğer taraftan da onunla hoş ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlar. Zira kediler devamlı olarak oyun oynamak isterler. Bu, aynı zamanda sizden ilgi beklediği anlamına da gelir. Gün içinde pek çok işiniz olduğundan kediniz ile istediğiniz kadar ilgilenemeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda P-520-550051 kodlu oyuncak seçeneğini kedinize sunarak kendi kendine keyifli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Oyuncak seçeneği, çoğu zaman onun en yakın dostu olur ve onunla oynayarak keyifli vakitler geçirir. Yoğun olduğunuz zamanlarda kaliteli ve sağlıklı bir oyun zamanı geçirebilmesi için söz konusu oyuncağı edinebilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilmiş olması ile kedinizin sağlığına herhangi bir zarar vermez. Güvenle edinebilir ve evcil hayvanınızla tanıştırabilirsiniz.

  • Uzunluk 11 cm
  • Baş ve kuyruk kısmı genişliği : 4 cm
  • Kılçık formu

Ayrıcalıklarıyla Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği

Ayrıcalıklarıyla Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği

Kedi oyuncağı kılçık kullanımı sayesinde kedinizde aklınız kalmadan günlük işlerinize rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Boş olduğunuz dönemlerde de kediniz ile vakit geçirirken kılçık biçimindeki oyuncağı getirerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu aynı zamanda aranızdaki bağın da artmasına destek olur. Evcil hayvanınızın sağlığı ön plana alınarak üretilmiş ürünün içeriği de oldukça temiz ve güvenlidir. Kedinizin sağlığını düşünerek ona en sevdiği doku ve şekle sahip olan bu oyuncağı hediye edebilirsiniz. Can dostunuz oyuncağıyla oynayabilir, onunla oynayabilir ve hatta oyuncağını en yakın arkadaşı olarak dahi görebilir. İlgilenmeniz gerektiği durumlarda ve kedinizle keyifli vakit geçirmek istediğinizde kedi oyuncağı balık ürün seçeneğini baş aktör haline getirebilirsiniz. Güvenle tercih edebileceğiniz bu yol, kedinizin odağını artırarak eğitimine de katkıda bulunur. Hemen şimdi edinerek ayrıcalıklı özelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği Özellikleri

Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği Özellikleri

Kedi oyuncağı kılçık özellikleri bakımından kullanıcılar tarafından oldukça sevilmiştir. 11 cm uzunluğu, 4 cm kuyruk ve baş kısmı genişliğiyle kedinizin kolaylıkla kullanabileceği bir özelliğe sahiptir. Kendi kendine kaldığı vakitlerde dahi eğlenebileceği ve yalnız hissetmeyeceği bir ürün seçeneğidir. Kılçık şeklinde üretilmiş olan bu ürün, kedinizin dikkatini çeken bir yapıdadır. Sahip olduğu doku da kedinizi rahatsız etmez ve sağlığına herhangi bir zarar vermez. Kanserojen materyallerden uzak, son derece kaliteli malzemelerden meydana getirilmiştir. Bu anlamda kedi oyuncağı kılçık içeriği son derece temizdir. Can dostunuza herhangi bir zarar verdiğini düşünmeden içiniz rahat bir şekilde işlerinize dönebilirsiniz. Sağlam yapıda ve ufak boyutta olması da kedinizin kolayca uyum sağlamasını sağlar. Hemen ilgisini çeker ve oynamasını tetikler. Gün boyunca evde tek kalsa dahi kendini yalnız hissetmez.

Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği Kullanıcı Yorumları

Kedi Oyuncağı Kılçık Seçeneği Kullanıcı Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan kedi oyuncağı kılçık yorumları üzerine bir inceleme yaptığınızda söz konusu ürün modelinin kediniz için ne denli faydalı olduğunu görebilir ve içiniz rahat bir şekilde ürünü temin edebilirsiniz. Ürün sayesinde kediniz gün boyu evde tek başına kalsa dahi asla sıkılmaz ve keyifle oyuncağıyla oynar. Bunu yaparken aynı zamanda gün boyu hareketli kaldığı için ev ortamında dahi enerjisini atabilir ve dinamik bir şekilde hayatını sürdürebilir. Bu da uzun vadede sağlıklı bir yaşam tarzı anlamına gelir. Siz de onun ne denli eğlendiğini ve keyifli olduğunu görerek içiniz rahat bir şekilde keyifle onu izleyebilirsiniz. Ev ortamında bakılan kediler için bu oyuncak oldukça idealdir. Kedi oyuncağı kılçık fiyatı da oldukça ekonomik ve avantajlı bir özelliğe sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.