Eastroot Kullanıma Hazır Toz Fidan Köklendirme Hormon 100 gr Çelik / Kalem Fidan

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eastroot Kullanıma Hazır Toz Fidan Köklendirme Hormon 100 gr Çelik / Kalem Fidan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global Pro Market Satıcı Ünvanı: ERHAN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6097915265000011 Vergi Kimlik Numarası: 4130074698
    Bu ürün Global Pro Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Odunsu Ve Yarı Odunsu Çelikler Olmak Üzere Tüm Bitkileri Çelikten Üretimde Köklendirme Tozunu Kullanabilirsiniz. ·Çelik Köklendirmede %98 Başarı İle Çelik Köklendirebilirsiniz. Dikkat :Suda veya Başka bir çözücüde Çözünmez ·50 Gramlık Ambalajda Satışa Sunulan Ürünümüz 50-100 Adet Çelik Köklendirmektedir. ·İçerisindeki İz Elemetlerin Katkısıyla Köklendirmeyi Garantilemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Ağırlık 100 gr
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver

Eastroot Fidan Köklendirme Hormon Tozu Çeşitleri Trendyol'da!

Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonu, bitkileriniz için tercih edebileceğiniz bir üründür. Bu ürün, bitkilerin köklendirilmesine önemli ölçüde yardımcı olur. Tüm çiçekli ve çiçeksiz süs bitkileriyle kullanıma uygundur. Süs bitkilerinin yanı sıra odunsu ve bodur meyve ağaçlarının köklendirilmesi için de sıkça tercih edilir. Köklendirme hormunu, 100 g miktarıyla ihtiyaçlarınızı verimli bir şekilde karşılar. Kullanıma hazır toz karışım olduğundan ürünün uygulaması son derece kolay olur. Bitkinin yaprak veya kök gibi bir parçasının kesilerek dikilmesinden ibaret olan çelik köklendirme yönteminde %98 oranında başarılı sonuç almanıza yardım eder. Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonunun öne çıkan genel özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Ürün Miktarı: 100 g
  • Suda veya başka bir sıvıda çözünmez.
  • Her mevsim kullanıma uygundur.

Eastroot Toz Fidan Köklendirme Hormonunun Özellikleri Nedir?

Eastroot Toz Fidan Köklendirme Hormonunun Özellikleri Nedir?

Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonu, kullanışlı özellikleriyle bir adım öne çıkar. Çelik köklendirme işlemlerinde sıkça tercih edilir. Bu ürün, toplam 100 g miktarıyla farklı gereksinimleri karşılar. İdeal miktarı sayesinde bitki çoğaltmada verimli sonuçlar almanıza yardımcı olur. Söz konusu köklendirme hormonu, kendi özel ambalajı içerisinde kullanıcılara sunulur. Sert ambalaj, hormonun dış etkenlere karşı korunaklı hâle gelmesini sağlar. Bahsi geçen hormon, 2000 PPM olarak ayarlanmıştır. Hazır toz formunda sunulur. Bu ürün, beyaz renge ve oldukça ince bir yapıya sahiptir. Ürünün toz formu ise uygulamanın kolay olmasına katkıda bulunur. Hormon, özel yapısı sayesinde suda çözünmez. Ayrıca farklı sıvı maddelerde de çözünmediği için etkili sonuçlar sunar. Eastroot 100 g toz fidan köklendirme hormonu, kalitesini güncel üretim teknolojileriyle geliştirilmesine borçludur.

Eastroot 100 G Toz Fidan Köklendirme Hormonu Ne İşe Yarar?

Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonu, işlevsel özellikleri sayesinde bitki yetiştirmekle ilgilenenlerin beklentilerini karşılar. Bu ürün, çelik köklendirme olarak bilinen bitki çoğaltma yöntemlerinde kullanılır. Etkili içeriği sayesinde köklendirme işlemlerinin başarılı bir şekilde sonuçlanmasına yardımcı olur. Söz konusu ürün, %98 oranında köklendirme garantisine sahiptir. Yaklaşık 50 ila 100 adet arası çelik köklendirme işleminde kullanılır. İlgili ürünün içeriğinde iz elementleri bulunur. İz elementleri; bakır, çinko, demir, molibden ve mangan gibi bileşenlerden oluşur. Tüm bu elementler, bitkilerin sağlıklı gelişimi açısından önem arz eder. Eastroot toz fidan köklendirme hormonu ile siz de bitki yetiştirmeyi daha kolay hâle getirebilirsiniz. Bu ürün; bahçe, balkon, teras veya ev bitkilerinin tümü için güvenle tercih edilebilir.

Eastroot 100 G Toz Fidan Köklendirme Hormonu Nasıl Kullanılır?

Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonu, son derece pratik bir uygulama şekline sahiptir. Bu ürün, kullanıma hazır hâlde sunulduğundan hemen hemen herkes tarafından rahatça uygulanır. Hormonu uygulama sırasında öncelikle çelik boyunu ayarlamanız gerekir. Dikmeyi düşündüğünüz bitkinin yaprak veya köklerini belirli bir miktarda keserek işleme başlayabilirsiniz. Fazla su kaybı gibi istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için gereksiz yapraklar da nazikçe budanır. Söz konusu hormonu uygulamak için bitkinin kökü suya batırıldıktan sonra hormona bulanır. Daha sonra ise hormonlu bitki parçası, torflu toprak içerisine dikilir. Bu noktada çeliğin yarısının toprak altında kalması gerekir. Bahsi geçen köklendirme hormonu, dört mevsim kullanıma uygundur. Eastroot 100 g kullanıma hazır toz fidan köklendirme hormonu yorumları, ürünle ilgili farklı kullanıcıların değerlendirmelerini yansıtır. Siz de bitkilerinizin sağlıklı bir şekilde köklenebilmesi için bu kullanıma hazır hormonu Trendyol'dan uygun fiyatlarla ve kolay alışveriş yöntemiyle satın alabilirsiniz.