Ebac 3850e Nem Alma Cihazı

17.200 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ebac 3850e Nem Alma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil-Yaşam-Elektroteknik-San.-ve-Tic.-Ltd Satıcı Ünvanı: NİL YAŞAM ELEKTROTEKNİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631057068200019 Vergi Kimlik Numarası: 6310570682
    Bu ürün Nil-Yaşam-Elektroteknik-San.-ve-Tic.-Ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İngiltere'de Ebac Ltd'nin üretim tesislerinde yüksek kalite, performans ve güvenlik standartları ile üretilen Ebac 3850e nem alma cihazı
  • evlerinizde yoğuşma dolayısıyla oluşan rutubet ve küf problemlerine çözüm garantisi sunar. Sizin cihaza hiç bir müdahale yapmanıza gerek bırakmayan patentli akıllı kontrol modu, değişen ortam şartlarına göre cihazın çalışmasını ayarlayarak minimum elektrik tüketimi ile maksimum verimi almanızı sağlar...
Geri Bildirim Ver

Ebac DI821WG-GBNL 3850e Nem Alma Cihazı

Ebac 3850E nem alma cihazı, ortamdaki havayı temizlemek için geliştirilmiştir. Yüksek nem alma kapasitesine sahip bu ürün, düşük ses seviyesiyle farklı ortamlarda rahatlıkla çalıştırılabilir. Kapalı mekânlarda rutubet, küf, çürüme gibi istenmeyen durumların oluşmasını engelleyen bu ev aleti, son derece kullanışlıdır. Ebac 3850E nem alma cihazı, akıllı kontrol modu sayesinde manuel olarak ayarlanmadan ihtiyaç doğrultusunda çalışmaya başlar. Cihaz, az enerji harcayıp havayı temizler ve daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya yardımcı olur. Özellikle nefes darlığı gibi akciğere bağlı rahatsızlıklardan muzdarip kişilerin günlük yaşamına kalite katar.

  • Ürün 50.6x32.7x27.3 cm ölçülerindedir.
  • Cihaz 46 dB ses seviyesine sahiptir.
  • Etki alanı 85 m²'dir.

Ebac 3850E Nem Alma Cihazın Özellikleri Neler?

Ebac 3850E Nem Alma Cihazın Özellikleri Neler?

Ebac 3850E nem alma cihazı, son derece donanımlı bir üründür. HEPA filtre sayesinde ortamdaki kötü kokuları çeker. Nem alma cihazı 50.6×32.7×27.3 cm ölçülerine sahiptir. İdeal boyutunun yanında 13 kg ağırlığıyla oldukça esnek bir kullanım sergiler. Evde ya da ofiste az yer kaplayan bu ürün, 46 dB düşük ses seviyesi sayesinde konforla çalıştırılabilir. Ebac 3850E nem alma cihazı, 2.1 metre güç kablosu ile ergonomik özellikler taşır. Uzun kablosu sayesinde cihazı prize yakın bir yere yerleştirmenize gerek kalmaz. En düşük çalışma sıcaklığı 3 derece olan nem alma cihazı, 35 derece sıcaklığa kadar yüksek performans sergiler. Ebac 3850E LED ekrana sahiptir. Bu sayede cihazın çalışma hızını, çalışma modunu ve pek çok bilgiyi ekrandan okuyabilirsiniz.

Ebac 3850E Nem Alma Cihazının Kullanım Alanları Nelerdir?

Ebac 3850E nem alma cihazını rutubetli, küflü ve çürük kokusunun hâkim olduğu her alanda kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir nem seçeneği sayesinde bulunduğunuz ortamın havasını sizin için ideal hâle getirir. Ortalama 85 m² alanlarda etkili olan bu cihaz, hava temizleme modu sayesinde kötü kokuları anında ortadan kaldırır. Ayrıca ofis, kafe gibi farklı mekânlar için uygundur. Bu ürün 2, 4 ve 8 saatlik güç artırma seçeneklerine sahiptir. Bu seçenekler sayesinde ne oranına göre kullanılabilir. Sigara içilen açık veya kapalı mekânlarda havayı temizlemek için üründen faydalanabilirsiniz. Hatta polen ve toz gibi alerjenleri havadan arındırmak için Ebac 3850E nem alma cihazını tercih edebilirsiniz. Cihazı rahat hareket ettirebilmeniz için üründe entegre kulp bulunur. Ebac Dİ821WG-GBNL 3850E nem alma cihazı sayesinde pek çok alanda ideal hava koşulları sağlanabilir.

Ebac 3850E Nem Alma Cihazı Günlük Kapasitesi Ne Kadardır?

Ebac 3850E nem alma cihazının kapasitesi yüksektir. Bu cihaz 21 litre ekstraksiyon oranına sahiptir. Gün boyu çalıştırabileceğiniz bu ürün 21 litreye kadar havayı temizleyebilir. Nem alma cihazının su konteyner kapasitesi ise 2.5 litredir. Konteyner önden doldurulabilir özelliktedir. Ayrıca konteyner doluluk göstergesi LED panelden takıp edilebilir. Su sızıntısını önlemek için kapalı su konteyner düzeni kullanılmıştır. Değiştirilebilir filtre sayesinde cihazdan yüksek verim alabilirsiniz. Ebac 3850E nem alma cihazı bekleme modu ve otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Akıllı kontrol teknolojisi sayesinde havadaki nemi ve kötü kokuyu algılayıp ona göre çalışan cihaz, havayı temizledikten sonra otomatik olarak kapanır. Ürünü almadan önce cihazın kalitesi ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcıların Ebac 3850E nem alma cihazı yorumlarını okuyabilirsiniz. Birçok özelliği ile pratik ve kaliteli bir kullanım sergileyen bu cihazı, Trendyol'dan birkaç tıkla alabilirsiniz.