Genel Markalar Tüplü Fidan Kamkat (SÜS PORTAKAL) Portakal Fidanı(ÜZERİ MEYVELİ)

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
156,47 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179 TL169 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tüplü Fidan Kamkat (SÜS PORTAKAL) Portakal Fidanı(ÜZERİ MEYVELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Türkoğlu Fidancılık Satıcı Ünvanı: FERDİ TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760410988
    Bu ürün Türkoğlu Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü Fidan KAMKAT (Süs Potakal) PORTAKAL FİDANI Trunçgiller ailesinin en küçük fertlerinden biri olan Kamkat süs ağacı görevinin yanında kabuklarıyla birlikte yenilebilen tek narenciye türüdür. Marmara, Ege, Akdeniz bölgelerimizde bahçelerde de çok güzel yetişebilmektedir. Saksıda yetiştiricilik ise soğuk bölgelerde ev içinde, güneş alabilen bir yerde oldukça verimli sonuçlar almak mümkündür. Arazilerinize çoklu dikim yapmak istediğinizde biz fidanciyiz.com dan danışmanlık ve teknik destek hizmeti alabilirsiniz. Fidanınızı, özel tasarlanmış bitki kutumuzla ve anlaşmalı kargoyla gönderimini sağlamaktayız. Fidan gönderim yaşı: 1-2 yaş Fidan durumu: Tüplü veya saksıda Saksıda yetiştiricilik: Soğuk bölgelerde özellikle saksı bahçeciliği için çok uygun bir narenciye türüdür. En az 40 cm derinlikte ve yine 30-40 cm ağıza sahip bir saksıda keyifle gelişecek ve bolca minik turuncu meyvelerini sergileyecektir. Fidan dikim mesafesi: Bahçelerde sıra arası 4 metre fidan arası 4-5 metre yeterlidir. Sulanması: Toprak nemini kontrol ederek sulanmasını sağlayınız ve toprağının çok kurumasına izin vermeyiniz. Ömrü: Çok yıllık Bakımı: Çiçeklenme döneminde besin takviyesini yaparak sağlıklı ve bol meyvelerinin olmasını sağlayabilirsiniz. Büyüme Hızı: Orta
  • Genel gübreleme: Saksıda yetiştiricilikte saksı değişimi yerine yılda bir toprak yenilemesi yapılması, bahçede ise kompoze gübreler ve iyi yanmış çiftlik gübreleriyle takviye yapmanızı biz fidanciyiz.com olarak tavsiye ediyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver