Ebruli Tüplü Fidan Erkenci Yeşil Can Erik

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
164,80 TL

Ürün Bilgileri

Ebruli Tüplü Fidan Erkenci Yeşil Can Erik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAĞMUR FİDANCILIK Satıcı Ünvanı: MURAT PERİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7280198797
    Bu ürün YAĞMUR FİDANCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü Fidan ERKENCİ YEŞİL CAN ERİK Verimi gayet iyi olan Can Eriği çeşidi olan Papaza eriğine nazaran daha yuvarlak açık yeşil mayhoş ve suludur. Can Erik çeşidinin et dokusu incedir, Olgunluk ilerledikçe meyve kalitesi artar, meyve ortalaması 15-20gr%27dır. Papaz eriğinden 3-4 gün önce hasat edilir. Tozlaşıcısı olarak cin eriği kullanılır. Her rakıma dikilebilir. Arazilerinize çoklu dikim yapmak istediğinizde biz fidanciyiz.com dan danışmanlık ve teknik destek hizmeti alabilirsiniz. Fidanınızı, özel tasarlanmış bitki kutumuzla ve anlaşmalı kargoyla gönderimini sağlamaktayız. Fidan gönderim yaşı: Aşı yaşından itibaren 2-3 yaş aralığı. Fidan durumu: Tüplü ve 12 ay dikime elverişli. Saksıda yetiştiricilik: Uygun toprak ve saksıda yetiştirilebilir. Saksıda ki Erik fidanı için, taç oluşumu aşağıdan verilmelidir. Fidan dikim mesafesi: 6 metre dikim aralığı ve 6 metre ara mesafeleri yeterli olabilmekte. Geniş geliştiği unutulmamalıdır. Sulanması: Bölgesel şartlara göre sulanması tavsiye edilir. Örnek bir ölçü vermek gerekirse Bulunduğu konum ve toprak yapısına göre 10-15 günde bir defa. Ömrü: Çok yıllık. Bakımı: Gübrelenme ihmal edilmemelidir. Büyüme Hızı: Orta kuvvette gelişim. Genel gübreleme: Kışın tabandan azot ağırlıklı ve çiçekler açmadan 20-30 gün önce tabandan fosfor, potasyum ağırlıklı kompoze gübre yine fidan dikim dönemleriyle sezon başlangıç dönemlerinde iyi yanmış çiftlik gübreleriyle takviye yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver