1
Kombi kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Eca Citius Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

20.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.669,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.390 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eca Citius Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: HARUN PULGAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330482138
    Bu ürün FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğalgaz yakıt tipi ile çalışan Eca Citius Premix 24 kW kapasitelidir. Mahal ısıtma verimliliği 92.1 % olan kombinin 85 % su ısıtma verimliliği bulunur.
  • 20000 kcal/h kapasite sınıfından olan ve ERP uygunluğu bulunan Eca Citius Premix 52 dB maksimum ses seviyesine sahiptir. Genleşme tankı kapasitesi 8 litredir.
  • Yüksekliği 678 mm olan tam yoğuşmalı kombinin genişliği 410 milimetredir.
  • Toplam elektrik tüketimi 165 W olan kombinin en düşük petek ısısı 30 derecedir.
  • Derinliği 288 mm olan Eca tam yoğuşmalı kombi 29 kg ağırlığa sahiptir. En yüksek petek ısısı 80 derece olan kombi, en az 30 derece su ısısında çalışır.
  • Mahal ısıtma verimlilik sınıfı A olan Eca Citius Premix kombi A seviyesinde su ısıtma verimlilik sınıfındandır. 65 derece su ısısı seviyesine kadar çıkabilir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Eca Citius Premix 24/24 kw (20.000 kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Doğalgaz kullanımını sağlamak ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kombiye ihtiyaç duyulur. Tam yoğuşmalı kombiler, gaz sisteminin önüne eklenmiş ısı eşanjörü sayesinde yüksek yanma verimini artırırken fatura maliyetini azaltır. Eca Citius Premix 24/24 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi ECONFEO24 ile evinizin ısınma ihtiyacını giderirken aynı zamanda tasarruf da sağlayabilirsiniz. Doğalgaz ile kullanım imkanı sunan Eca Citius Premix 24 kW tam yoğuşmalı kombi kolay kontrol edilebilen göstergeye sahiptir. ErP yönetmeliğine uygun olan model, A enerji verimlilik sınıfına aittir. TSE ve CE belgeleri bulunan modele güvenle sahip olabilirsiniz. Minimal ebatlarıyla dikkat çeken ürün, dar alanlarda kullanıma uygundur. Tam yoğuşmalı kombinin sunduğu %107,5 verim ile doğalgaz faturanızda gözle görülür bir düşüş elde edebilirsiniz.

  • İdeal boyutlar
  • Sessiz çalışma
  • Bakım kolaylığı

Eca Citius Premix 24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Eca Citius Premix 24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Kombi satın alırken dikkat edilmesi gereken farklı unsurlar bulunur. Alınacak kombinin sessiz çalışması, ev gibi ortamlar için önemlidir. Kombinin yalıtımının iyi olması ve verimliliği de dikkat edilmesi gereken hususlar arasında bulunur. Eca Citius Premix 24/24 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi ile beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Sessiz çalışma özelliğine sahip olan model, ses düzeyi 52 dB’i geçmeyecek şekilde çalışır. Sizi rahatsız etmeyecek şekilde çalışan bu kombi ile sessizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Modelin homojen yanma sağlayan brülör tasarımı düşük emisyonlu ve yüksek verimli kullanım sağlar. Eca Citius Premix 24/24 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi kullananlar tesisatı ve kombiyi koruma altına alan otomatik By-Pass sistemi ile korunur. Cihazın akıllı oda termostatını iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Citius Premix kombi 24/24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Citius Premix kombi 24/24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Doğalgazlı sistemlerde yanma durumu kontrol edilebildiği için yakıt kaybı azdır. Yanma sürecinde salınan yan ürün miktarının asgari düzeyde olması, doğalgaz ile çalışan sistemleri çevre dostu haline getirir. Doğa dostu olan Eca Citius tam yoğuşmalı kombi modelini tercih ederek NOx ve CO salınımı azaltabilirsiniz. Kalorifer devresi için yer alan eko ve konfor özellikleri, sıcaklığın ayarlanan düzeyde sabit tutulmasına yardımcı olur. İstediğiniz özelliği seçerek yanma derecesini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen cihaz yanma komutu verildiği zaman düşük enerji tüketerek çalışmaya başlar. Kombi içerisinde yer alan Feed Forward ve türbin sistemi, sabit sıcaklıkta su alma imkanı sunar. Eca Citius Premix 24/24 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eca Citius Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Eca Citius Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Eca Citius Premix 24/24 kW (20.000 Kcal) tam yoğuşmalı kombi fiyatları modelin teknik özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bütçe dostu oluşuyla dikkatleri üzerine çeken bu ürünü tercih ederek doğalgaz kullanımından tasarruf edebilirsiniz. Maksimum ısıl gücü 24 kW olan cihaz, fatura maliyetinin asgari düzeye inmesine yardımcı olur. Citius Premix kombi opsiyonel olarak basınçlı güneş enerji desteği sağlar. Yüksek kalitede materyallerden imal edilen kombi, donmaya karşı kendini korur. Ürünün servis ve bakım kolaylığı sağlayan tasarımı sayesinde problemlerinize kolaylıkla çözüm bulabilirsiniz. A enerji sınıfına sahip olan modelin 2 eşanjörü bulunur. Otomatik purjörlü 3 devirli sirkülasyon pompasıyla asgari düzeyde enerji tüketimi ve her mekana uygunluk sağlanır. Gelişmiş teknik özellikleri ile göz dolduran bu ürünü Trendyol’da inceleyebilir ve uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.