Eca Confeo Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

30.102,79 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
30.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.598,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eca Confeo Premix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kombiveklima Satıcı Ünvanı: NETMAK İNŞAAT ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631144480300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311444803
    Bu ürün kombiveklima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eca Confeo Premix 24 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Eca Confeo Premix 24 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Eca Confeo Premix 24 Kw 20.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Siyah Kombi UYUMLULUK
  • Eca Kablolu On/Off Oda Termostat UYUMLUDUREca Akıllı Telefon Uzaktan Kumandalı Oda Termostatı UYUMLUDURConfeo PremixKapasite 24 kW - 20.000 kcal/h30 kW - 26.000 kcal/h35 kW - 30.000 kcal/hBaca tipi HermetikEşanjör Çift eşanjörlüEkran LCDYakıt tipi Doğalgaz24 –30 – 35’ kW’lık kapasite seçenekleri% 107,5 verimSessiz çalışma (47 dB)ErP A enerji verimlilik sınıfı (ErP yönetmeliğine uygun)Minimal boyutları ile kullanım alanından tasarrufDoğalgaz ve LPG ile kullanım imkanıDüşük NOx ve CO2 emisyonları% 25 - 100 arası güç modülasyonuFull dokunmatik cam ekranCam ön panelli özel tasarımKullanım suyunda boost özelliği (% 15’e kadar cihaz kapasitesinin üstüne çıkarak daha konforlu sıcak su alma imkanı)Homojen yanma sağlayan özel brülör sistemiTesisatı ve kombiyi koruma altına alan otomatik By-Pass sistemiDonmaya karşı korumaKalorifer devresi için eko ve konfor özellikleriAkıllı oda termostatı vasıtasıyla iOS ve Android uygulamaları ile internet üzerinden kontrolTSE ve CE BelgeliServis ve bakım kolaylığı sağlayan tasarımUyarıcı Bakım Özelliği ile Kritik Hataları Önceden Tahmin EtmeÇocuk KilidiHata Durumunda Sesli Uyarı SistemiTürkçe-İngilizce Dil SeçeneğiAçıklamalı Menü İçerikleriTek parametre ile tüm diğer kapasitedeki kart kodlarına sahada dönüşüm imkanıOda Termostatının Parametre İle AktivasyonuCihaz Boyutları: 678 x 410 x 288 mmEca Confeo Premix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90444 03 22 Eca Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Siyah
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Eca Confeo Premix 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

24 kw kombi modelleri arasında ECA marka çokça tercih edilmektedir. Yoğuşmalı olan bu model siyah renkte olup baca tipi hermetiktir. A sınıfı enerji tasarrufu ile faturalarınızdan da tasarruf etmenize yardımcı olan bu ürünün enerji sınıfı da A’dır. Oda termostatı ile eş zamanlı olarak çalışabilen bu modelin tasarımı cam ön panellidir. Ekranı full dokunmatik olan bu model minimal ölçülerde olması sebebi ile kullanım alanlarında da tasarruf sunmaktadır. Eca 24 kw tam yoğuşmalı kombi fiyatları kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Tam yoğuşmalı ve 24 KW modeller 130 ila 150 metre kare alanın ısıtılması için ideal bir ölçüye sahip olmaktadır. LPG ve doğalgaz ile birlikte uyumlu olarak çalışabilen bu ürün 47 db sessiz çalışma özelliğine sahiptir.

  • 24 Kw
  • Yoğuşmalı
  • Sessiz ve Donmaya Karşı Dayanıklı

Eca Confeo Premix 2424 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Eca confeo premix 24/24 kw (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi donmaya karşı dayanıklıdır. Kalorifer devrelerinde konfor özelliği bulunmaktadır. TSE ve CE belgeli olarak sunulan bu üründe servis ve bakım kolaylığı da bulunmaktadır. Çocuklu aileler için çocuk kilidi ile üretilen bu üründe İngilizce ve Türkçe olmak üzere 2 farklı dil seçeneği bulunmaktadır. Hata durumunda cihaz hata verir. Diğer kombilerin aksine bu cihazın hataları sesli olmaktadır. Akıllı termostata sahip olan bu ürün Android ve IOS cihazlarda tercih edilmektedir. 16167646 kodu ile satılan bu ürün tam yoğuşmalı özellik göstermektedir. Sizler de çok donanımlı olan bu model ile kış aylarını daha rahat geçirebilirsiniz.

Eca Confeo Premix 2424 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

24/24 kw tam yoğuşmalı kombi içerisinde turbo eşanjör sistemi bulunmaktadır. Yoğuşmalı olan bu kombiler atık gaz sıcaklığının düşürülmesini sağlar. Yanma ile meydana gelen su buharı enerji sistemi içerisinde gezinir ve bu sayede geri kazandırılmış olur. Dışarı çıkan su buharı sıcaklık ile aynı zamanda ısıya dönüşebilmektedir. Kombi çeşitleri arasında çokça tercih edilen bu modelde atık gaz sıvı hale gelmektedir. Ek bir ışı açığa çıkan bu kombi modellerinde atık gazlar, tekrardan ortamın ısınması amacı ile kullanılmaktadır. Bu özelliğe sahip olan kombilerde %109 oranında enerji tasarrufu bulunmaktadır. Diğer kombiler ile kıyaslandığında %17 daha verimli olan bu modeller yüksek oranda da ısı vermektedir. Eca confeo premix 24/24 kw (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi yorumları incelemesi yaparak kullanıcı memnuniyetlerine göz atabilirsiniz.

Eca Confeo Premix 2424 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Eca confeo premix 24/24 kw (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi içeriği 1 adet siyah renkte kombi olmaktadır. Isıtma sistemi olarak kombi tercih etmek çok avantajlıdır. Fakat bu ürünler tercih edilirken evin baktığı cephe, metre kare, dairenin kaçıncı katta olduğu gibi çeşitli faktörlere dikkat etmek gerekiyor. Isıtma işlemini sağlayan kombilerin radyatör sistemi ile de uyumlu olması gerekmektedir. Eca confeo premix 24/24 kw (20.000 kcal) tam yoğuşmalı kombi kullanımı son derece basittir ve ürün üzerinde var olan dokunmatik sistem sayesinde kontrolü de kolay olmaktadır. 150 metre kare evler için ideal olan bu kombiler ev içinde 11 petekle birlikte kullanıldığında başarılı sonuçlar vermektedir. 135 metre kare bir ev içinse 9 adet petek yeterli olacaktır. Sizler de Trendyol aracılığı ile bu şık tasarıma sahip kombiyi satın alabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Eca Confeo Premix 2424 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi fiyatları modellere göre farklılık gösterebilir.