Ecocotton Mimosa Gri Organik Pamuk Bebek Nevresim Takımı

1.612,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Kişilik
Tek Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ecocotton Mimosa Gri Organik Pamuk Bebek Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nişantaşı Homes Satıcı Ünvanı: NİŞANTAŞI HOMES ZÜCCACİYE TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631077206400001 Vergi Kimlik Numarası: 6310772064
    Bu ürün Nişantaşı Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bodecocotton organik pamuk bebek nevresim takimi - Mimosa griürünümüz organik %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. 1 cm2'de 57 tel iplik kullanılmıştır. Ultra yumuşak bir yapıya sahiptir. Üzerinde özel tasarım işlemeler mevcuttur. Kansorejen madde içermeyen tamamen organik boya ile işlem görmüş ve hiçbir kimyasal işleme tabii tutulmamıştır. Iso 9001:2008 - Gots-Tr - Oeko-Tex sertifikalı ekolojik ve organik bir üründür. Çocukların hem sağlığını hemde rahatını düşünenler için oldukça kullanışlı olan bu ürün toplam 4 parçadan oluşmaktadır. Ürün boyutu : 100x150cm nevresim - 120x180cm çarşaf 35x45cm yastık kılıfı 1 adet 30x30cm yastık kılıfı 1 adet özel tasarım karton kutusu ile gönderilmektedir. Yıkama sonrası boyut küçülmesi, renk solması gibi sorunlar yaşanmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver