Econature Kuzulu Yavru Köpek Kuru Maması 15 Kg

870 TL
(58 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
860,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
824,07 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
834,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Econature Kuzulu Yavru Köpek Kuru Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGROVET Satıcı Ünvanı: MEHMET DORUKBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3100826445
    Bu ürün AGROVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15 Kg Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15 Kg EcoNature Pupy Lamb, tüm yetişkin ırklar için günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kedi/köpek beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş tam ve dengeli, kuzu proteini içeren köpek mamasıdır. İÇERİK: Buğday, Kümes Hayvanları Et Unu, Saf Kepek, Mısır, Et Kemik Unu, Hayvansal Yağlar, Tuz, Mineraller. ANALİTİK BİLEŞENLER: Ham Protein: %21, Ham Yağ: %11, Ham Kül: %6.9, Ham Selüloz: %2.5 BESLENME TABLOSU: Vücut Ağırlığı(Kg) Günlük Mama Miktarı(g) 1-5 45-140 5-10 160-235 10-20 235-390 20-30 390-530 40-50 530-660 BESLENME TALİMATI: Mamaya, tabloda belirtilen miktarlarda başlayın. Ancak daha sonra köpeğinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları değiştirebilirsiniz. Köpeğinizin besinsel ihtiyaçları, yaşına, ırkına, büyüklüğüne, aktivite derecesine ve çevre koşullarına göre farklılık gösterebilir. Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Bu tabloyu rehber alarak köpeğiniz için uygun olan miktarı günlük en az 2 öğün olmak üzere öğün sayısına göre bölerek köpeğinizi besleyebilirsiniz. Daima mama ile birlikte taze ve temiz su bulundurun. Tüm diyet değişiklikleri kademeli olmalıdır. Ürünü serin ve kuru bir ortamda saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Kuzu
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması ile Güçlü Yavrular

Econature kuzu etli yavru köpek maması 15 kg mama seçeneği, sahip olduğu zengin içerik kaynaklarıyla yavru köpeğinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüm besin öğelerini vadeder. Mama kullanımı sayesinde yavru kedinizin 1 yaşına kadar olan döneminde yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda hayatının diğer dönemlerine vücudunun hazırlanmasına da yardımcı olur. KY.01316 mama kullanımı, tüm yavru kedi ırklarında beklenen üstün performansı verir. İçerdiği besin değerleri yavruluk döneminde bulunan kediler için son derece uyumludur. 1 yaşından küçük olan yavru köpeklerin gereksinim duyduğu tüm besin değerini ve enerjiyi rahat bir şekilde sunar. Tahıl ve kuzu eti karışımı içeren besin bileşenleri sayesinde yavruluk döneminde olan köpeğiniz için başarılı ve etkin bir içeriktir. İçeriğinde köpeğinizin vücuduna zarar verecek hiçbir materyal yer almaz.

  • Tahıl ve kuzu eti karışımı
  • Omega ve yağ desteği
  • Protein kaynağı içerik

Ayrıcalıklarıyla Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması

Econature kuzu etli yavru köpek maması 15 kg kullanımı sayesinde kedinizin protein kaynağı bir içerik ile beslenmesine destek olabilirsiniz. Mama, içeriğinde yer alan ana madde olarak çoğunlukla protein ile formüle edilmiştir. Yüksek ve yoğun protein seviyesi sayesinde mini patili dostunuzun bedeninde meydana gelmesi olası yaralanmaların daha az atlatılması mümkün olabilir. Aynı zamanda hastalanma olasılığı da düşer. Evcil hayvanınızın yaşamını sürdürebilmesi adına gereken önemli maddelerden biri olan protein, Econature kuzu etli yavru köpek maması 15 kg içeriği içerisinde önemli bir boyuta sahiptir. Ürünü köpeğinize 2 öğün şeklinde vermeniz gerekir. Ek olarak herhangi bir besin desteği almasına gerek kalmaz. Köpeğiniz adına kusursuz bir öğün dengesi sağlayabilirsiniz. Böylece evcil hayvanınızın kalp gibi olası rahatsızlıklarının önüne geçilmiş olur. Omega ve yağ desteği ile besleyicidir.

Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması Özellikleri

Econature yavru köpek maması 15 kg seçeneği özellikleri sayesinde köpeğinizin sağlığına ve gelişimine yardımcı olur. Mama, protein temelinde kuzu eti lezzeti ile omega desteği içerir. Öte yandan doyuruculuk açısından güçlü olan tahıl ile de formüle edilmiştir. Bu sebeple kullanacağınız mama sayesinde yavru köpeğiniz, bol miktarda protein kaynaklı beslenmiş olur. Zaman içinde Econature kuzu etli köpek maması 15 kg kullanımı ile köpeğinizin tüyleri güzelleşmeye başlar. Kısa süre içinde göze çarpar bir hal alır. Yanı sıra yavru köpeğinizin aktivitesi artar, hareket kısıtlaması ortadan kalkar. Böylece köpeğiniz çok daha sağlıklı bir yaşam sürmeye başlar. Yağ ve omega desteği sayesinde köpeğinizin yavruluktan yetişkinliğe giden yolda etkin gelişimini destekler. Protein emilimini düzenlemek adına yağ desteğine de ihtiyaç duyulduğundan mama içinde etkili bir denge sağlanabilmiştir.

Econature Kuzu Etli Yavru Köpek Maması Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Econature kuzu etli yavru köpek maması 15 kg yorumları incelendiğinizde söz konusu ürün modelinin evcil hayvanınız için ne denli faydalı bir içeriğe sahip olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Yavru köpeğinizin kusursuz bir tüy yapısına kavuşabilmesi için kusursuz bir beslenme sunan mama modeli, bu özellik için yeterli oranda Omega desteğine sahiptir. Mini patili dostunuzun çok daha bakımlı görünebilmesi ve sağlıklı olabilmesi için kusursuz beslenme sağlayan Econature yavru köpek maması seçeneğine güvenebilirsiniz. Ürün, içerdiği yüksek vitamin ve mineral değerleriyle 1 yaşından küçük köpeğinizin gereksinim duyduğu değerleri sunar. İşlenmiş kuzu proteini, tahıl grubu, pirinç, ciğer aroması, tavuk yağı, mineraller, tuz, A, D ve E vitaminleri bakımından zengin olan bir içeriğe sahiptir. Econature kuzu etli yavru köpek maması 15 kg fiyatı avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.