Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist Vücut Spreyi 200ml.

188 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
139,90 TL
9.6
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist Vücut Spreyi 200ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETEAKTAR Satıcı Ünvanı: ASHNAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086144126400001 Vergi Kimlik Numarası: 0861441264
    Bu ürün SEPETEAKTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vücudu ferahlatır, vücuda hoş bir koku sağlamaya yarımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Fresh
Geri Bildirim Ver

Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist ile Ferah Koku

Kozmetik sektöründe yer alan özellikle kadınların güzellik ve bakım rutinlerine daha yeni dönemlerde dahil etmeye başlamış oldukları ürünlerden biri olan vücut spreyleri diğer bir adıyla vücut mistleri gün içerisinde özel ve ferah kokmanın alternatif yollarından biridir. Deodorant gibi ter kokusuna karşı koruması olmayan ancak parfüm kadar da yoğun olmayan vücut spreyleri özellikle duş veya banyo sonrasında kullanılan, içeriğinde bulunan hoş esanslar sayesinde kişinin kendisini ayrıcalıklı hissetmesine yardımcı olan bir üründür. Eda Taşpınar Body Mist Queen of Cool Aqua vücut spreyi 200 ml, içeriğiyle Mykonos’un hırçın dalgalarını ve özgür ruhunu oradaymış gibi hissetmenize yardımcı olan bir vücut spreyidir. Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist 200 ml kampanya fırsatlarıyla üç ay süren yaz enerjisini tüm yıl boyunca vücudunuzda hissetmenize olanak sağlamaktadır.

  • Gün Boyu Tazelik Hissi
  • Mistik Mykonos Ferahlığı
  • Baştan Çıkarıcı Koku

Vücut Spreyleri Nedir?

Vücut Spreyleri Nedir?

Ne deodorant ne de klasik bir parfüm sınıfına girmeyen vücut spreyleri, gün boyunca ferahlığı hissetmek için çeşitli esansların bir arada kullanılmasıyla tazelik ve hoş kokuyu bir arada sunmaktadır. Aynı zamanda vücut parfümü olarak adlandırılan bu ürünlerin temel amacı hafif kokusu ile etkili ve çekici bir ambiyans yaratmaktır. Vücut spreyleri her ne kadar kokuları ile ön plana çıksalar da sahip olduğu inovatif özellikleri sayesinde bakım ve güzellik dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırmaktadır. Parfüm veya deodorantların aksine vücut spreyleri ışıltı veren ve simli yapısı ile birden çok duyu organını aynı anda aktive etmeyi başarmaktadır. Eda Taşpınar Body Mist Queen of Cool Aqua vücut spreyi deniz dalgalarını, tuzlu suyun ferahlatma hissini ve güneşin eşsiz yaz enerjisini her an vücudunuzda hissedebilmeniz için tasarlanmıştır.

Vücut Spreyi Kullanımı

Vücut Spreyi Kullanımı

Vücut spreyleri ya da parfümleri doğru ürünleriyle birlikte doğru teknik ile kullanıldığında en üst düzeyde etkilerini göstermektedir. İsinde parfüm kelimesi geçmesine rağmen uygulama şekli ile parfümlerden ayrılmaktadır. Vücut spreyleri banyo veya duştan sonra kullanıldığında sıcak dolayısıyla gözeneklerin daha açık olması ile tazeliği sağlayan hoş kokuların vücut tarafından daha çok emilmesini sağlar. Vücut spreyi nemli bir cilt yüzeyine uygulandığında gün içerisinde daha uzun süre kalmasını sağlar. Eda Taşpınar Queen of Cool Aqua Body Mist nemli ve kısmen sıcak vücuda yaklaşık 15-20 cm mesafeden direkt olarak vücut yüzeyine uygulanmalıdır. Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist 200 ml 8681425002736 içeriğinde üst notalar olarak aloe vera ve chamomile bulundurur. Kalp notaları plum ve freesia, alt notaları marine ve sweet notes, aile fresh okyanustur.

Vücut Spreyi Alternatif Kullanım Alanları

Vücut Spreyi Alternatif Kullanım Alanları

Vücut spreyleri vücudun hemen hemen her noktasında kullanılabilirken belli noktalarda daha fazla ön plana çıkmaktadır. Vücut parfümü özellikle bileklere, dizlere, dirseklere, göğüs ve boyun bölgelerine uygulandığında gün içerisindeki hareketleri ile ısınarak kokunun yavaşça yayılımını sağlayacaktır. Daha parlak, ışıltılı ve hoş kokulu saçlar için rahatlıkla kullanılabilen bu ürün günlük rutinde toz ve kire maruz kalan saçların daha bakımlı görünmesine yardımcı olur. Eda Taşpınar Queen of Cool Aqua Body Mist yorum ve değerlendirmeleri ile kullanıcıların memnuniyeti göz önüne serilmektedir. Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist 200 ml özellikleri ve sahip olduğu özel esansları sayesinde Mykonos sahillerinin esintilerini taşımaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü, Eda Taşpınar Queen Of Cool Aqua Body Mist 200 ml satın al fırsatıyla gün boyunca taze ve ferah kokular ile fark yaratmanız mümkündür.