Edam Yayınları Esrarengiz Bahçe Johanna Basford

304 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Edam Yayınları Esrarengiz Bahçe Johanna Basford

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEROTONİN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: SAADET ÖZER ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890410910
    Bu ürün SEROTONİN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esrarengiz Bahçe

Ürün Özellikleri

  • Yazar Johanna Basford
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Esrarengiz Bahçe - Johanna Basford | Edam Yayınları

Birbirinden etkileyici çiçeklerle ve farklı bitkilerle dolu olan kitap sizi daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir yolculuğa çıkarıyor. Kitapta boyanacak birçok çizim, birleştirilecek desenler ve serbest olarak çizim yapabileceğiniz alanlar bulunur. Hayatın koşuşturmacasına kısa bir mola vererek renklerin dünyasına giriş yapmak isterseniz Esrarengiz Bahçe kitabı sizin için idealdir. 96 sayfalık kitapta çok sayıda bulmaca ve tamamlanacak desen bulunmaktadır.

22 farklı ülkede satışa sunulan Esrarengiz Bahçe kitabı, toplamda 1.500.000’den fazla satışa ulaşmayı başarmıştır. Ülkemizde de en çok satanlar listesinde kendine yer bulan Esrarengiz Bahçe’nin popülerliği sadece raflarda kalmamış, sosyal medyaya da yansımıştır. Kitabı satın alanların yaptıkları çalışmaları sosyal medya platformlarından paylaşması ile büyük bir topluluk oluşmuştur.

  • Her yaş için uygundur.
  • 96 sayfalık bir kitaptır.
  • Bulmaca, boyama ve desen tamamlama kitabıdır.

Esrarengiz Bahçe Yazarı Johanna Basford Kimdir?

Edam Yayınları Esrarengiz Bahçe - Johanna Basford

1983 yılında İskoçya’da doğan Basford, Dundee Üniversitesi’nde sanat ve tasarım bölümünden mezun olmuştur. Üniversite’nin bu fakültesi dünyanın en iyi tasarım bölümlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Serigrafi ve tekstil geometrisi üzerine eğitimini tamamlayan Johanna Basford çıkardığı boyama kitaplarıyla kendine has bir tür yaratmış ve yetişkinler için boyama kitaplarının dünyadaki öncüsü olmuştur.

Bilgisayar ile oluşturulan çizimlerin “ruhsuz” ve “soğuk” olduğunu düşünen Johanna Basford, tüm çizimlerini eliyle yapmaktadır. Piyasaya sürdüğü yetişkinler için ilk boyama kitabı olan Esrarengiz Bahçe ile başarıyı yakalayan çizer, sonraki yıllarda da birbirinden farklı konseptlerde boyama kitapları yayınlamayı sürdürmüştür. Johanna Basford kitapları dünya çapında yüksek satış rakamlarına ulaşmaya devam etmektedir.

Trendyol’da Esrarengiz Bahçe Johanna Basford yorumlarına göz atabilir, ürünü satın alanların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Serinin diğer kitaplarını boyama kitapları kategorisinde bulabilirsiniz.

Esrarengiz Bahçe Kitabının Türü Nedir?

Johanna Basford Esrarengiz Bahçe kitabı boyama türünde yer almaktadır. Yetişkinler için hazırlanan bu kitapta farklı bitkilerin çizimleri yer almaktadır. Bu çizimlerin içlerini istediğiniz gibi boyayarak harika çizimler ortaya çıkarabilirsiniz. Türünün öncüsü olan kitabı satın alarak keyifli vakit geçirebilir, ailenizle ve sevdiklerinizle boyama etkinlikleri düzenleyebilirsiniz.

İyi veya kötü boyama yapıyor olmanızın hiçbir önemi yok. Hatta daha önce hiç boyama kitabı ile çalışmamış da olabilirsiniz. Johanna Basford’un bu eşsiz kitabı sadece zihninizi boşaltmanız için size harika bir fırsat sunar. İstediğiniz renklerde kuru boya kullanarak çizimleri renklendirebilirsiniz. Bu keyifli dünyaya bir kez daldığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Hayal gücünüzü geliştirecek, boyama yeteneklerinizi ilerletecek ve hepsinden önemlisi harika zaman geçirmenizi sağlayacak olan kitabı denediğinizde serinin diğer kitaplarını da almak isteyeceksiniz.

Esrarengiz Bahçe Kitabını Kimlere Hitap Eder?

Her yaştan insana boyamayı sevdiren kitap Esrarengiz Bahçe ile günün stresinden uzaklaşabilir ve yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Esrarengiz Bahçe Johanna Basford’un tüm dünyada yetişkinler için boyama kitabı trendinin başlamasını sağlamıştır.

Boyama kitaplarının çocuklar için olduğu algısını kıran bu kitap, yetişkinler için de uygun olmasıyla fark yaratmaktadır. Boyama yapılacak alanlar çok detaylı olarak çizildiği için kitabın genel olarak yetişkin gruba daha uygun olduğunu söylemek mümkündür. Kısacası boyama yapmayı seven herkes Esrarengiz Bahçe kitabı ile keyifli vakit geçirebilir.

Esrarengiz Bahçe’nin en önemli özelliği, kitabın tüm yaş grupları için uygun olduğudur. Boyama kitapları genelde çocuklar için yapılsa da Johanna Basford’un bu kitabı yetişkinler için de uygundur. “Her yaş için bulmaca boyama ve desen tamamlama kitabı” olarak tanımlanan kitap, en sevdiğiniz aile etkinliklerinden biri haline gelecektir.