Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni

192 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
13 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
197,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: degerkitap Satıcı Ünvanı: NURCAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1870389973
    Bu ürün degerkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Editör Yayınları 9. Sınıf 6 Fasiküllü Deneme Sınavı 3+3 Yeni Nesil Editör Yayınları 9. Sınıf 6 Fasiküllü Deneme Sınavı 3+3 Yeni Nesil Yeni Müfredat

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni

Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca pek çok kaynağa ihtiyacı olur. Öğrencilerin rahat bir eğitim dönemi ve sınav hazırlığı için faydalandıkları bu kaynaklar gelecek için iyi bir yatırımdır. Editör Yayınevi 9. sınıf 6 3 3 deneme sınavı yeni basımı ile ihtiyaçları karşılayabilecek niteliktedir. 9 sınıfa giden çocuğunuz için ya da lise sınavına girecek ve önceki dönemin derslerini pekiştirmek isteyenler için ideal bir üründür. Yenilenen içeriği sayesinde beceri temelli eğitim anlayışına uygundur. Sınava yönelik bir çalışma için denemelerden oluşur. Kitapçık, iki kısma ayrılır. İlk kısım ilk döneme ait konuları içerir. Diğer kısım ise ikinci dönemdeki konulara aittir. Dönem derslerine odaklı bir çalışma olduğu için akademik olarak derslerle birlikte takip edilmesi de mümkündür.

  • Zengin soru çeşidi
  • Profesyonel çalışma
  • Beceri temelli

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni İçeriği

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni İçeriği

Editör 9. sınıf deneme fasikülü çocuğunuzun okul hayatına da katkı sağlar. Dönem içerisinde okulda işlenen konuları deneme kitapçığından da takip ederek öğrendiklerinin pekişmesini sağlayabilir. Dönem dönem derslerin takip edilmesini kolaylaştırmak adına kitap, 2 kısma ayrılır. İlk 3 deneme ilk dönem konularını kapsarken sonraki 3 deneme ise ikinci dönemin konularına ait sorular içerir. 1 deneme fasikülü içerisinde Türk dili ve edebiyatı, sosyal bilimler, matematik ve fen bilimleri derslerinin soruları yer alır. Her ders için 30 adet soru mevcuttur. Alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanan sorular, yeni sınav tipine de alışmayı kolaylaştırır. Beceri temelli eğitim anlayışına uygun bir şekilde hazırlanan testler sayesinde çocuğunuz mantık yürütme ve bağlantı kurma becerileri kazanır. Çocuğunuzu akademik hayatta desteklemek için 9. sınıf deneme sınavı fasikülünü edinebilirsiniz.

Özgün Soru Çeşitleriyle 9786052802090 Deneme Sınavı

Özgün Soru Çeşitleriyle 9786052802090 Deneme Sınavı

Sınav gibi önemli anlar için kaliteli kaynaklar ile çalışmak gerekir. Deneme kitapçığı, uzman bir kadro eşliğinde hazırlanır. Yeni sınav yönetmeliğine ve 9. sınıf konularına uygun olarak hazırlanan kitapçık, özgün soru çeşitleri içerir. Çocuğunuzun farklı soru tipleriyle karşılaşması sınav hazırlık aşamasında oldukça önemlidir. Gerçek sınav esnasında karşısına çıkabilecek sorulara yakın problemler çözdükçe yorumlama yeteneği gelişir. Renkli ve resimli içeriği sayesinde merak uyandırır. 256 sayfadan oluşan fasikül, 6 adet deneme sınavı içerir. Her denemeyi gerçek bir sınavdaymış gibi çözerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Kronometre tutarak gerçek sınav deneyimini yaşayabilirsiniz. Pratik ve anlaşılır içerik sayesinde test çözme hızınızı da artırabilirsiniz. Farklı soru tarzları sayesinde sınav heyecanınızı yenebilirsiniz. 9786052802090 koduyla satışa sunulan ürün, derslere de katkı sağlar. Tamamı çözümlü olan fasikül sayesinde anlaşılmayan konuları kolayca kavrayabilirsiniz.

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni Fiyatı

Editör Yayınevi 9. Sınıf 6 3 3 Deneme Sınavı Yeni Fiyatı

Editör Yayınevi 9. sınıf 6 3 3 deneme sınavı yeni fiyatı oldukça uygun aralıklardadır. Her öğrencinin okulda, dershanede kullandığı kaynaklar bulunur. Konular işlendikten sonra üzerine test çözmek anlamayı, hatırlamayı ve kavramayı sağlar. Konuları unutmamak adına belirli aralıklarla deneme sınavı yapmak önemlidir. İki döneme ayrılan bu ürün sayesinde müfredata uygun olarak işlediğiniz konuları kolayca test edebilirsiniz. Editör Yayınevi 9. sınıf 6 3 3 deneme sınavı yeni yorumları ile fasiküle dair bilgi edinebilirsiniz. Kitabı edinmiş, soruları çözmüş öğrenciler ve velileri tarafından yazılan yorumlar ile soru kaliteleri ve konular hakkında bilgi alabilirsiniz. 19,5x27,5 cm ebatıyla rahatlıkla yanınızda taşıyabilir, her an her yerde bilginizi tazeleyebilirsiniz. Cevap anahtarı ve çözümlerle konu takibinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Uygun fiyat avantajıyla sunulan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.