Editör Yayınları 7 Sınıf 6 Fasiküllü Deneme Sınavı

100 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Editör Yayınları 7 Sınıf 6 Fasiküllü Deneme Sınavı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: degerkitap Satıcı Ünvanı: NURCAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1870389973
    Bu ürün degerkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17. Sınıf Fasikül 6 Deneme Sınavı - Editör Yayınevi1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınları 7. Sınıf 6 Fasiküllü Deneme Sınavı

Okulda işlenen konuların pekiştirilmesi son derece önemlidir. Bununla birlikte birbirinden farklı soruların çözülmesi gerekir. Ortaokul çağındaki çocukların gelişebilmesi için ebeveynler genellikle denemelerden oluşan soru kitaplarını satın alırlar. Editör Yayınları tarafından uzman kadro ile hazırlanan 7. sınıf 6 fasiküllü deneme sınavı iki farklı döneme ait konuları içerir. 6 adet deneme fasikülü içerisinde birinci ve ikinci dönemleri kapsayan 3 farklı deneme kitapçığı bulunur. Kitapçıklarda bulunan tüm sorular yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanır. Böylelikle soru çözerken fazla verim alabilirsiniz. Bununla birlikte soruların anlaşılır bir dilde hazırlanması, deneyimlerinizin artmasına ve tüm soru öbeklerine hakim olabilmenize yardımcı olur. Siz de kendinizi geliştirebileceğiniz bir deneme sınavı almak istiyorsanız Editör Yayınları tarafından hazırlanan bu fasikülü tercih edebilirsiniz.

  • İki dönemli soru çeşidi
  • Yeni müfredata uygun
  • Anlaşılır dil

İki Döneme Ait Editör Yayınları 6 Fasiküllü Deneme Sınavı

İki Döneme Ait Editör Yayınları 6 Fasiküllü Deneme Sınavı

Ortaokul çağındaki çocukların derslerini pekiştirebilmesi lise sınavına hazırlık konusunda son derece önemlidir. Bununla birlikte birbirinden farklı soru kalıplarıyla hazırlanan testler öğrencilerin, öğretmenlerin ve ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. 7. sınıfa giden çocukların tüm konulara hakim olabilmesi, bir sonraki seviyesi açısından önemlidir. Editör Yayınları 7. sınıf 6 fasikül deneme sınavı iki farklı döneme ait konuların birleşmesiyle satışa sunulur. Özellikle fasikül içerisinde tüm derslerin yer alması, öğrencilerin gelişimine katkıda bulunur. Aynı zamanda gün içerisinde işledikleri dersleri de bu fasikül içerisinde bulabilirler. Öğretmenler de bu ürünü satın alarak öğrencilerine farklı soruları sorabilirler. Bu sayede hem kolay hem de zor sorulardan oluşan deneme sınavı çözdürme imkanı elde edebilirler. Siz de her iki dönemin konularını kapsayan bir deneme fasikülü arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Müfredata Uygun Editör Yayınları 7. Sınıf Deneme Sınavı

Müfredata Uygun Editör Yayınları 7. Sınıf Deneme Sınavı

Müfredata uygun bir dille hazırlanan soru türleri, öğrencilerin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Hem zor hem de kolay soruların yer aldığı ve müfredata uygun bir şekilde hazırlanan deneme sınavları sıklıkla tercih edilir. Tüm dersleri kapsayarak Editör Yayınları tarafından hazırlanan 7. sınıf fasikül deneme sınavı, müfredata uygundur. Böylelikle sene sonunda tüm derslerinize uygun olan soru öbeklerini çözebilir ve pekiştirmelerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize süre tutarak sorularla harcadığınız vakti ölçebilirsiniz. Bununla birlikte kendinizi sınavda gibi hissedebilirsiniz. Deneme sorularının size kattığı fayda sayesinde hızınızı artırabilir ve sınava hazır hissedebilirsiniz. İçerisinde bulunan çözümleri ile birlikte çözemediğiniz soruların üzerinde durabilir ve nasıl çözüldüğüne dair pratik bir bilgi elde edebilirsiniz. Editör Yayınları 7. sınıf 6 fasikül deneme sınavı yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Editör Yayınları 7. Sınıf 6 Fasikül Deneme

Uygun Fiyatıyla Editör Yayınları 7. Sınıf 6 Fasikül Deneme

Denemelerin anlaşılır bir dille hazırlanması, çözüm olanaklarının kolay bir hale gelmesine yardımcı olur. Özellikle öğrenciler, okuduklarını anlayabilmek için vakit kaybetmezler. Editör Yayınları’nın komisyon üyeleriyle hazırladığı bu deneme, anlaşılır bir dille hazırlanır. Böylelikle öğrenciler çözüm sırasında herhangi bir zorluk çekmeden sorulara odaklanabilirler. Tüm derslerin içinde bulunduğu bu fasikül, toplamda 160 sayfadır. Sene sonunda her iki dönemin de konularının yer aldığı soruları çözebilirler. Bununla birlikte tüm soru öbeklerine hakim olabilirler. Editör Yayınları 7. sınıf 6 fasikül deneme sınavı fiyatı oldukça uygundur. Böylelikle öğrencilerin bütçesini sarsmaz. Tüm ihtiyaçlarını giderebilecek soruların yer aldığı birbirinden farklı deneme sayesinde kendilerini geliştirebilirler. Siz de bu denemeyi satın alabilmek için 9786052802021 kodu ile Trendyol’dan aratabilirsiniz. Böylelikle ürüne güvenli bir şekilde ulaşabilir ve bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz.