Editör Yayınevi Editör 10. Sınıf Öğretmenin Ders Notları Seti Tam Set Yeni 2021

447 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Editör Yayınevi Editör 10. Sınıf Öğretmenin Ders Notları Seti Tam Set Yeni 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucuzgrosss Satıcı Ünvanı: RECEP PARMANBEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220085749
    Bu ürün ucuzgrosss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Setin İçeriği: Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Türk Dili Ve Edebiyatı Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802618 Sayfa Sayısı: 181 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Matematik Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802656 Sayfa Sayısı: 160 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Fizik Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802670 Sayfa Sayısı: 160 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Kimya Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802663 Sayfa Sayısı: 160 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Biyoloji Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802687 Sayfa Sayısı: 160 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Tarih Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802625 Sayfa Sayısı: 160 ------------------------------------- Kitabın Adı: Editör 10. Sınıf Coğrafya Hızlı Öğretmenin Ders Notları Yeni 2021 Yayınevi Editör Yayınevi Barkod: 9786052802649 Sayfa Sayısı: 160 -------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınları 10. Sınıf Öğretmenin Ders Notları Seti

Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf öğrencileri için hazırlanan öğretici ve pratik bir eğitim setidir. Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıfların sorumlu olduğu tüm konuları içerir. Konuya sıfırdan başlayıp öğrenmek veya ders sonrası tekrar etmek için güvenilir bir kaynaktır.Editör Yayınevi 10. sınıf Öğretmenin Ders Notları seti içerisindeki her kitap alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanır. Konular ayrıntılı ve uzun bilgiler yerine akılda daha kolay kalan notlar halinde anlatılır.

  • 10. sınıf Öğretmenin Ders Notları seti Editör Yayınevi tarafından kalın kapaklı küçük kitapçıklar hâlinde sunulur.
  • Set içerisinde Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya olmak üzere 8 adet kitap bulunur.
  • Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf seti öğrencilere sınav hazırlığına yönelik kapsamlı bir çalışma yapma imkânı sunar.

Öğretmenin Ders Notları Setinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Editör 10. Sınıf Öğretmenin Ders Notları Seti Tam Set Yeni 2021

Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf öğrencilerinin sorumlu olduğu tüm konuların anlatımının yer aldığı bir settir. 10. sınıflar henüz alan seçimi yapmadığından set içerisinde sayısal ve sözel tüm dersler bulunur. Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya derslerine ait kitapları içeren set oldukça kapsamlıdır.Set içinde tüm dersler için 13.5 cm x 22.5 cm ölçülerinde küçük kitapçıklar bulunur. Konular ders notları, küçük ipuçları ve sınavlarda çıkması muhtemel önemli ayrıntılar üzerinden kısa şekilde anlatılır. Konu anlatımında uzun ve akılda kalmayan bir dil ve hikâyeleştirme kullanılmaz.Tüm ders kitapçıkları alanında başarılı uzman öğretmenler tarafından özenli çalışmalar sonucunda hazırlanır. Kitaplar içinde yer alan bütün bilgiler güvenilir kaynaklardan doğrulanır. Konular 10. sınıf öğrencilerinin düzeyine göre sadeleştirilerek aktarılır.

Öğretmenin Ders Notları Seti Sınava Hazırlığa Uygun mu?

Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları seti 10. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlanmasına destek olur. 10. sınıf öğrencilerinin sorumlu olduğu ve üniversite sınavında yer alan sayısal ve sözel bütün dersler set içinde yer alır. Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları konu akışı ve anlatım tarzıyla son derece pratik bir çalışma sunar. Öğrenci veya öğretmen ders notlarına ya da defterlerine benzeyen yapısı sayesinde etkili bir öğrenme sürecine katkı sağlar.Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlanma amacıyla tekrar yapmalarına uygundur. Kitapçık halindeki notları kısa sürede tekrar edilebilir. Böylece öğrenciler kısa zamanda önemli noktaları hatırlar. Ayrıca üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler TYT’de 10. sınıf müfredatından da sorumludur. Bu nedenle Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları sınava hazırlığa uygundur.

Öğretmenin Ders Notları Setini Kimler Tercih Edebilir?

Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf setinde konular notlar halinde anlatılır. Konunun özeti niteliği taşıyan bilgiler öğrencilerin çalışma süresini kısaltır. Ayrıca bu teknik ile bilgilerin akılda kalıcılığı da artar. Bu nedenle 10. sınıflar ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için konu çalışmak ve tekrar yapmak için ideal bir kitaptır. Okul sınavlarına kısa sürede hazırlanmak için kullanılabilir. Net arttırmak için de tercih edilebilir. Tüm derslerin bir arada bulunması kaynak bütünlüğü sağladığından çok daha verimli bir kullanım sunar. Yayınevinin konu anlatım stiline adapte olan öğrenciler, bütün derslerde başarıyı kısa sürede yakalayabilir. Dolayısıyla Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf ve üniversite hazırlık öğrencileri tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.Editör Yayınları Öğretmenin Ders Notları 10. sınıf setini satın almadan önce gerçek kullanıcı yorumlarını inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’da yer alan Editör Yayınevi 10. sınıf Öğretmenin Ders Notları set yorumları bölümünden gerçek kullanıcıların değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz