Editör Yayınları Lgs Matematik Mantık Muhakeme Soruları Nasıl Çözülür

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
135,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Editör Yayınları Lgs Matematik Mantık Muhakeme Soruları Nasıl Çözülür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALKANLAR YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: BALKANLAR YAYINCILIK DAĞITIM KIRTASİYE HEDİYELİK EŞYA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 1380634195
    Bu ürün BALKANLAR YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Editör Yayınları LGS Matematik Mantık Muhakeme Soruları Nasıl Çözülür Özellikleri ve Açıklamaları Editör Yayınları LGS Matematik Mantık Muhakeme Soruları Nasıl Çözülür Mantık Muhakeme Soruları Yeni Müfredat

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Editör Yayınları 8. Sınıf LGS Mantık Muhakeme Matematik Soruları Nasıl Çözülür

Ders çalışma kitapları sınav dönemi boyunca öğrencilere büyük oranda destek olur. Konuları etkili şekilde öğreterek soru çözümü için öğrencileri hazır hale getirir. Bu gibi imkanlar vermesi eseri öne çıkarır. Editör Yayınları matematik soruları, zengin içeriği ile birlikte kitaplıklarda yerini alır. Kapak tasarımı ile birlikte ders çalışma sürecine renk katar. Estetik ve bir o kadar da ilgi çekici şekilde tasarlanan kitap Editör Yayınları tarafından büyük bir özenle ortaya konulur. Soru bankası olarak tasarlanan kitap, yeni nesil soruların nasıl çözüleceğine dair fikirler verir. Yol gösterici bir nitelik taşıyan eser sayesinde LGS’ye yönelik etkili şekilde çalışabilirsiniz. Ortaokul öğrencileri için hazırlanan ve sınav senesini olabildiğince kolay bir şekilde geçirmeye yardımcı olan eserden siz de yararlanabilirsiniz.

  • Normal boyut
  • LGS sınav tipine yönelik
  • Ortaokul seviyesi için uygun

Kaliteli Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları

Kaliteli Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları

Sınava hazırlanırken ihtiyaç duyulan kitaplar arasında soru bankaları da bulunur. Farklı soru tipleri ile birlikte öğrenme odaklı hazırlanan eser, çalışmaya eğlence katar. Editör Yayınları 8. sınıf LGS Mantık Muhakeme Matematik Soruları Nasıl Çözülür isimli kitap sayesinde özellikle yeni nesil soruları ne şekilde çözeceğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Pek çok açıdan faydalı olan ve bilinmeyen ayrıntıları ortaya çıkaran kitap, yenilikçi fikirlerin öğrenciler tarafından benimsenmesine yardımcı olur. Sınav senesinde bu gibi destekler oldukça önem teşkil eder. O nedenle kitap seçiminizi bu üründen yana yaparak yeni bilgiler ile birlikte pratik yapmak için hazır hale gelebilirsiniz. Ortaya konulan bu eseri farklı açılardan değerlendirerek eksik olduğunuz alanlarda güçlenebilirsiniz. İçerdiği bilgiler sayesinde matematik alanındaki çeşitli soru kalıplarını kısa süre içerisinde anlamlandırır. Sorulara çözüm yolu geliştiren ürünü temin edebilirsiniz.

Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları Faydaları

Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları Faydaları

Liseye geçiş sınavı olarak bilinen sınava yönelik çalışmalar yapabilmek için kaynak kitaplar gerekir. Soru çözme tekniklerini benimseme noktasında yardımcı olan bu eser ise öğrenciler tarafından büyük oranda ilgi görür. Editör Yayınları 8. sınıf LGS Mantık Muhakeme Matematik Soruları Nasıl Çözülür kullananlar, eserin ne oranda katkı sağladığını ortaya koyar. Yüksek puanlar alabilmek ve başarı sıralamasını öne çekebilmek için farklı soru tiplerini çözüme ulaştırma noktasında destek olur. Zengin içeriğinin yanı sıra renkli bir tasarıma sahip olması öğrencilerin beğenisini kazanır. Ortaokul öğrencileri için uygun formatta hazırlanan kitabı tercih ederek içinde bulunduğunuz süreci keyifli kılabilirsiniz. Eğlenerek öğrenmeyi mümkün hale getiren ürün, mevcut stresin azalmasına katkıda bulunarak sürecin olabildiğince sorunsuz şekilde ilerlemesine yardımcı olur. Siparişinizi oluşturarak öğretici bulunan ve çeşitli konularda öğrencilere destek olan ürüne sahip olabilirsiniz.

Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları Fiyatı ve Yorumları

Editör Yayınları 8. Sınıf Matematik Soruları Fiyatı ve Yorumları

Editör Yayınları 8. sınıf LGS Mantık Muhakeme Matematik Soruları Nasıl Çözülür yorumları hem sınava yönelik çeşitli görüşleri hem de öğrenciler ve öğretmenlerin ürün hakkındaki fikirlerini kapsar. Süreç içerisinde pratiklik kazanabilmek için birbirinden farklı soruların kolay çözüm yollarını öğrenebilirsiniz. Bu noktada sunulan kitaptan yararlanarak kısa süre içerisinde çözüm geliştirip sonuca varabilirsiniz. Kitap özellikleri ve müşterilere sağlanan fayda ile orantılı olarak belirlenen fiyat, bütçeye uygun olması ile dikkat çeker. Editör Yayınları 8. sınıf LGS Mantık Muhakeme Matematik Soruları Nasıl Çözülür fiyatı ürünün sayfa sayısı ve kapak kalitesi ile ilgilidir. Rengarenk içeriği sayesinde ders çalışma saatlerini verimli kılan eser, pratik bilgiler sunar. 8. sınıf öğrencileri için özel olarak ortaya konulan içerik planlaması ile birlikte etkili bir öğrenme sürecinin kapılarını aralar. Siparişinizi Trendyol üzerinden oluşturabilirsiniz.