EDLIKE %100 At Kılı Vücut Fırçası

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EDLIKE %100 At Kılı Vücut Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDLIKE Satıcı Ünvanı: EDA VELİPAŞAOĞLU İLETİŞİM REKLAM DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324086530400001 Vergi Kimlik Numarası: 3240865304
    Bu ürün EDLIKE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vücut Fırçası Ortalama uzunluk: 15 cm genişlik: 7 cm Kıllar %100 at kılından yapılmaktadır. At kılı vücut fırçası, mükemmel bir denge sunan doğal at kıllarından üretilir. Bu kıllar, özellikle cilde ve deriye uyumlu olan yumuşak dokusuyla dikkat çeker. Fırçanın tasarımı, ergonomik tutuşuyla kullanımını kolaylaştırır ve tüm vücutta rahatlıkla uygulanabilmesine olanak sağlar. Hem duşta hem de kuru cilt üzerinde kullanılabilen bu fırça, cilt yüzeyindeki ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve kan dolaşımını artırarak cildin doğal yenilenme sürecini destekler. At kılı vücut fırçasının birçok faydası bulunmaktadır. Öncelikle, düzenli kullanımı cildinizi pürüzsüzleştirir ve daha parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda, cilt üzerindeki gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olarak, daha sağlıklı bir cilt yapısına katkıda bulunur. Fırçalama hareketleri, cildin doğal yağ üretimini dengeler ve böylece cildin nemli kalmasını sağlar. Bu da kuruluk, pullanma ve kaşıntı gibi cilt sorunlarının azalmasına yardımcı olur. At kılı vücut fırçası, sadece cilt sağlığı için değil, aynı zamanda vücuttaki lenfatik drenajı da uyarır. Lenfatik sistemin düzgün çalışması, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur ve bağışıklık sistemini destekler. Bu sayede, vücudunuz enerjik hisseder ve genel sağlığınızı iyileştirir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Set İçerik Adeti 2
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver