Ege Bazaar Acıkıpduru Bbk46 Zpua (zıbın)

275 TL
Beden: 0-3 AY
0-3 AY
3-6 AY
6-9 AY
9 - 12 Ay
12-18 AY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ege Bazaar Acıkıpduru Bbk46 Zpua (zıbın)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EgeBazaar Satıcı Ünvanı: ÜMİT SÜTHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5565717745200015 Vergi Kimlik Numarası: 7880179675
    Bu ürün EgeBazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ege şivesi zıbınlar ege kültürünün eğlenceli mizah anlayışını bebeğinizin üzerinde görebilirsiniz. Örneğin dayımı aratmayın bana zıbın tasarımı bebeğinizin eğlenceli ve bir o kadar şirin görünümüne katkı sağlayacaktır. Zıbınlar, bebeklerinizin kıyafetleri içine giydirdiğiniz bebek teni ile temas halinde olan kıyafetlerdir. Bu nedenle bebek cildi hassasiyetine uygun olarak üretilmiş olmaları son derece önemlidir. Ege bazaar zıbın modelleri, bebeklerinize her gün farklı farklı giydirebileceğiniz zengin ürün yelpazesine sahiptir. Özel ve eğlenceli tasarımlarıyla ege şivesi zıbınlar, anne ve babalara ve akrabalara özel mesajlar içerir. Örneğin: “alıveecen mi beni kucağına?” yazan zıbın ile bebekleriniz yazın başka bir kıyafet giymeksizin ferah zaman geçirebilirler. Ağladıklarında ya da huysuzlandıklarında üzerlerindeki yazı sanki bebeğiniz size: “beni kucağına al!” dermiş gibi görünecektir. Üzerinde biberonlu bir bebek resmi olan zıbın modelinde ise içipduru yazar. Bunun gibi esprili tasarımlarla bebeklerinizin şirinliğine şirinlik katabilirsiniz. ege’ye özel zıbın tasarımları ege bazaar zıbın seçenekleri arasında standart olarak seçebileceğiniz tasarımlarımız dışında bir de özel tasarımlarımız vardır. Ancak sizi orijinal bir tasarım bulmakla uğraştırmaktan çok daha pratik ve aslında her biri ayrı ayrı orijinal çok sayıda zıbın tasarımı mevcuttur. Bebeğinizin üzerinde en güzel duracağına inandığınız rengi ve tasarımı seçerek bize bildirip siparişlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Stoksuz çalıştığımız için sipariş talebinizi aldıktan sonra baskı hazırlığına başlarız. 3 iş günü içinde bebeğinizin eşsiz güzelliğine biraz da espri katacak zıbın modellerini adresinize ulaştırırız. Dijital baskı zıbın modelleri arasında: “ege’nin atatürkçü nüfusu +1, elleme indik uyucem, uykuyla aram yok yaramazlıkla çok...” gibi birçok şirin bebek mesajı yer alır. Onlara keyifle giydirebilirsiniz. Çıtçıtlı oldukları için altlarını kolaylıkla değiştirebileceğiniz şekilde üretilmiştir. Ege şiveli zıbın modelleri genellikle beyaz üzerine renkli tasarımlardan oluşur. Her bir zıbın ege yöresine ait ayrı bir konuşma şeklini barındırır. Isterseniz kendi çocuğunuza isterseniz tanıdıklarınızın çocuklarına hediye niyetine alabileceğiniz zıbınlar, uzun süre kullanıma dayanıklıdır. En muzip ege şiveli zıbın tasarımları için şimdi ürün yelpazemizi inceleyin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver