Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE OPTİK Satıcı Ünvanı: DENİZ ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1210426212
    Bu ürün EGE OPTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Gözlüğe alternatif olarak üretilen lensler, kullanım alanı oldukça geniş ürünlerdir. kontakt lensler optik amaçlı kullanımın yanı sıra tedavi amaçlı ve kozmetik alanında da kullanılır. Makyaj ve kıyafete göre göz rengi belirlemek lensler ile çok kolaydır. Hassas organlardan biri olan göze takılan ürünün temizliği ve saklanma koşulları oldukça önemlidir. Ege Optik lens kutusu ile lenslerinizi güvenle koruyabilirsiniz. Şık tasarımı ile kendi zevkinizi yansıtabileceğiniz ürün, kaliteli yapısı ile uzun yıllar kullanma imkanı sağlar. Kutunun içerisinde ayna, cımbız, gözünüze takmak için yardımcı aparatı, solüsyon şişesi, lens kiti gibi ihtiyacınız olan ürünler bulunur. Parfüm şişesini andıran görüntüsü ile oldukça estetiktir. Hafif tasarımı sayesinde çantanızda istediğiniz yere götürebilir, ihtiyacınıza göre ekstra ürünlere gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli malzeme
  • Kolay kullanım imkanı

Şık Tasarımlı Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Şık Tasarımlı Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Kontakt modeller çeşitli kullanım alanlarına sahip ürünlerdir. Kozmetik sektöründe de kullanılan modeller çeşitli renk ve desende üretilir. Bu ürünlerin uzun süre kullanılması için saklama koşullarının uygun olması gerekir. Ege Optik kontakt lens kutusu siyah rengi ve sade tasarımı ile gözünüze hitap ederken kalitesi yapısı sayesinde ürünün uzun süre muhafaza edilmesine yardımcı olur. Modele estetik görünüm kazandıran parfüme benzeyen kutusu, içerisinde ihtiyacınız olan bütün aparatları bulundurur. Kutunun içerisinde bulunan ayna sayesinde yanınızda fazladan ayna bulundurmanıza gerek kalmaz. Gözünüzü, lensin üzerindeki zararlı organizmalardan korunması için kullanılması gereken solüsyona özel küçük boy şişesi bulunur. Yine cımbız aparatı ve takma aparatı lensleri elinize almadan hijyenik bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Siz de Ege Optik kontakt lens kutusu siyah kullananlar yorumları ile ürün hakkında kolaylıkla bilgi edinebilirsiniz.

Kullanışlı Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Kullanışlı Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah

Gözlük kullanımının faydaları ile birlikte dezavantajları da bulunur. Yağmurlu havalarda ve sıcaklarda kullanması zordur. Lensler kullanım açısından daha kolay ve kullanışlıdır. Aldığınız ürünleri uzun süre kullanabilmek için saklama koşullarına dikkat etmek gerekir. İhtiyacınız olan bütün parçaları tek bir kutu içerisinde sunan Ege Optik kontakt lens kutusu siyah yorumları ile size uygun ürünü bulabilirsiniz. Sade ve şık tasarımı sayesinde hediye olarak da alabileceğiniz bu model kaliteli yapısı ile büyük beğeni toplar. Hafif ve ince tasarımı ile yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bir ürünle ihtiyacınız olan bütün malzemeleri elde edebilirsiniz. Cımbız, ayna, solüsyon kutusu, takma aparatı ve saklama kutusu ile tercih edilir. İçerisinde bulunan aparatları sayesinde ekstra yardımcı ürünler almanıza gerek kalmaz. Siz de sevdikleriniz ve kendiniz için alacağınız bu ürün ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Uygun Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah Fiyatı

Uygun Ege Optik Kontakt Lens Kutusu Siyah Fiyatı

Ege Optik kontakt lens kutusu siyah fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Hafif tasarımı ile yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kaliteli malzemeden yapılan model uzun süre kullanım imkanı sağlar. Zarif, şık görünümü minimalist tasarımlardan hoşlananlar tarafından büyük beğeni toplar. Özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz şıklıktadır. Modelin içerisinde bulunan aparatların temizlenmesi de oldukça kolaydır. Organizmalardan korunmak için gerekli olan solüsyon için şişesi bulunur. Cımbız ve takma aparatları ile eliniz değmeden kullanabilirsiniz. Kutuda bulunan aynası ile istediğiniz yerde rahatlıkla takabilirsiniz. Çantanızda ekstradan ayna bulundurmanıza gerek kalmaz. Plastik sağlam kutusu darbelere, düşmeye, kırılmaya karşı dayanıklıdır. Seyahatlerde yanınızda da götürebileceğiniz model, yerden kazanmanıza yardımcı olur. Siz de konforlu kullanım sağlayan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olabilirsiniz.