2
Zeytinyağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Natural Sızma 5 Litre

655 TL
(131 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Natural Sızma 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE TARIM BİRLİK Satıcı Ünvanı: ELİFNUR ÇAKICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210744430
    Bu ürün EGE TARIM BİRLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EGE TARIM BİRLİK ZEYTİNYAĞI EGE BÖLGESİNİN MAHSULÜDÜR. ASİT ORANI 0.8 'DİR. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı Yeni Sezonda Sıkılmıştır Ege bölgesinde bulunan bahçelerden Kasım-Aralık aylarında zeytinler toplanmaktadır. 25 C altında "Kontinü Sistem Üretim" yöntemiyle 2 fazlı sistemlerde Soğuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle zeytinyağlarımız üretilir. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur. Sabah kahvaltılarında çiğ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, pilav, makarna, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne çiğ dökerek kullanımı tavsiye edilir. Sofralık ve yemeklik için de uygundur. Paslanmaz çelik krom 304 Kalite tanklarda depolanır. SAĞLIĞINIZ İÇİN ZEYTİNYAĞ TÜKETİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

EGE TARIM BİRLİK 2022 5 lt Zeytinyağı

Vücuda yararı saymakla bitmeyen zeytinyağı, yapısında bulunan vitamin ve mineral değerleriyle önemli yağlardan biridir. Günlük demir ve vitamin ihtiyacını yüksek miktarda karşılayan zeytinyağının içerisinde fenolik bileşiklerde bulunur. Ege Tarım Birlik 5 L zeytinyağı, Ege’nin zeytinlerinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiş bir yağdır. Ürün, sıcak ve soğuk kullanım için uygundur. Kasım ve aralık ayında toplanan zeytinlerden üretilen yağ %100 organik bir üründür. Yetişkinlerin kullanımına uygun olduğu kadar çocukların ve 1 yaş altı bebeklerinden tüketmesine uygun bir besindir.

  • Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir.
  • Bebeklerin tüketimine uygundur.
  • %100 organik bir üründür.

Ege Tarım Birlik Zeytinyağının Özellikleri Nelerdir?

Ege Tarım Birlik Zeytinyağının Özellikleri Nelerdir?

Ege Tarım Birlik 5 L zeytinyağı, yüksek yağ içerdiği kasım ve aralık dönemlerinde ki zeytinlerden toplanarak üretilmiş bir üründür. Kontinü sistem kullanılarak elde edilmiş olan zeytinyağı, temizleme ve ayrıştırma gibi süreçlerinin her aşamasında el değmeden üretilmiştir. 5 L teneke kutuda bulunan yağ, paslanmaz çelik krom 304 kalite tanklarda depolanır. Besin değerleri korunarak soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir. Cold press yöntemiyle üretilmiş olması sebebiyle zeytinyağı içerisindeki vitamin, mineral ve fenolik bileşikler vücuda faydasından bir şey kaybetmez. Ege Tarım Birlik 5 L teneke organik zeytinyağı, 0.8 düşük asit oranıyla herkesin tüketimine uygun bir yağdır. Herkesin kullanımına uygun olduğu kadar günlük tüketime de uygun bir zeytinyağıdır.

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Nerelerde Kullanılabilir?

Ege Tarım Birlik 5 L teneke zeytinyağı, soğuk ve sıcak olarak kullanılabilir özelliktedir. Soğuk tüketime uygun olan zeytinyağı günlük ihtiyacı karşılayacak kadar içilebilir. Çiğ olarak sabah kahvaltılarında da tüketime uygundur. Farklı baharatlarla zenginleştirilen zeytin üzerlerine dökülerek kahvaltılarda tüketilebilir. Salatalara oldukça yakışan bir besin olan zeytinyağı mezelere de eklenebilir. Çiğ kullanılabilir olduğu kadar sıcak tüketime de uygun olan yağ yemek pişirilirken de tercih edilebilir. Izgaralara oldukça yakışan bir tat olan zeytinyağı et ve balık ürünlerini pişirmek için de kullanılabilir. Yüksek besin değerine sahip besin sofralık ve yemeklik için tüketime uygundur. Ege Tarım Birlik 5 L zeytinyağı fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Fiyat/performans ürünlerinden biri olan zeytinyağı, birçok şekilde kullanılabilir.

Ege Tarım Birlik Zeytinyağının Faydaları Nelerdir?

Ege Tarım Birlik 5 L zeytinyağı, oldukça faydalı bir besindir. Zeytinyağının içerisinde fenolik bileşiklerin yanında E, K, A ve D vitaminleri bulunur. Vitamin deposu olan besin içerdiği K vitamini sayesinde eklem yapısı güçlendirerek sağlıklı kemiklere sahip olmayı sağlar. Düzenli tüketildiğinde tansiyon riskini azaltır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerdiği A vitamini sayesinde diş, kemik ve kasların sağlıklı gelişmesine katkıda bulunur. Bebeklerin tüketimine uygun olan Ege Tarım Birlik 5 L organik zeytinyağı, içerdiği A vitamini sayesinde bebek ve çocuklardaki yumuşak dokularını korur. E vitamini açısından zengin olan besin, kan dolaşımını düzenleyerek kalp sağlığını destekler. Cilt sorunlarına da iyi gelen E vitamini deri üzerinde akne ve sivilce gibi oluşumları engellemeye yardımcı olur. D vitamini içeren yağ, kemik gelişimine katkıda bulunmasının yanında vücut için gereken kalsiyumun emilimini sağlar. Ürünü daha önce tercih eden kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Ege Tarım Birlik 5 L zeytinyağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu zeytinyağını Trendyol’un mobil uygulamasını kullanarak ya da web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.