Ege Yayınları Mavi Yolculuk Rehberi. Gökova'dan Kekova'ya Türkiye'nin Kıyıları Ve 12 Adalar (2. Baskı)

1.350 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ege Yayınları Mavi Yolculuk Rehberi. Gökova'dan Kekova'ya Türkiye'nin Kıyıları Ve 12 Adalar (2. Baskı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Remzi Kitabevi Satıcı Ünvanı: REMZİ KİTABEVİ NEŞRİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006638800016 Vergi Kimlik Numarası: 7340066388
    Bu ürün Remzi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazar: Ali Boratav Genişletilmiş 2. baskı 1500 FOTOĞRAF ve 310 HARİTA ile MAVİ YOLCULUĞUN 540 KÜÇÜK KOYU Denizin çağrısı... Gökova’dan Kekova’ya Türkiye mavi yolculuk kıyılarındaki 600 DM uzunluğundaki kıyı şeridi ve Yunanistan idari sınırlarındaki 12 Adalar – Yakın Ege Adaları bölgesi için bir kılavuz. Tüm detaylarıyla... Mavi yolculuk koylarının tarihi, doğası, insanları, çevre ve kültürel özellikleri
  • lezzet durakları
  • körfezlerin coğrafi ve iklimsel özellikleri, denizlerinin sırları. Mavi gezginler için bir yaşam rehberi. Kolayca ulaşabileceğiniz bir görsellik ve anlatımla... Körfezlerimizdeki ve 12 Adalar’daki 540 küçük koy ve mola yerinin 1500 fotoğrafı ve haritalardaki yakın plan görüntüleri. 23 alt bölge haritasında koyların noktasal konumu. Kapsam Alanı: Gökova Körfezi: Halikarnas Balıkçısı’yla mavi yolculuğun başladığı cennette 108 eşsiz mavi durak. Deniz ve karanın dantel örgü gibi iç içe girdiği bir coğrafyada doğa ile baş başa kalmak için ideal adresler. Hisarönü ve Yeşilova Körfezleri: İşte denizciler dünyasında son yılların moda rotası. Yaz aylarında herkesin toplandığı 115 küçük koy, temiz denizler ve pek az denizcinin kullandığı mola noktaları. Marmaris Körfezi: Karia ve Lykia’nın buluştuğu eşsiz bir coğrafya. Körfezdeki 58 küçük koyun en güzelleri Kadırga’dan Serçe ve Bozukkale Koyları’na uzanan batı kıyılarda yer alıyor. Göcek-Fethiye-Belceğiz Körfezleri: Yemyeşil çam ormanları ile lacivert denizlerin buluştuğu baştan çıkarıcı bir coğrafya. Birbirinden güzel 81 küçük koyda mavi safari. Kalkan-Kekova Kıyıları: Doğa, tarih ve tertemiz denizlerle kaplı bu mavi gezide keşfedilecek 39 küçük koy ve akıl almaz bir tarihi miras var… Bölgenin yıldızı Kekova, yıllardır tüm dünya denizcilerinin de gözdesi. 12 Adalar: Muhteşem denizleri, sempatik-leziz tavernaları, suyun iki yakasını da seven insanlarıyla bir huzur bölgesi. Türk denizcilerinin olağan rotalarından biri haline gelen adalar bölgesinde yaşam ve 139 küçük koy, mola noktası. Ayrıntılı bilgi ve örnek sayfalar için: 608 s, 1500 renkli fotoğraf, 310 HARİTA, indeks, sert kapak ciltli.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver