EGEM GÜZELYALI Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım Yeni Mahsul

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EGEM GÜZELYALI Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım Yeni Mahsul

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 5.Lt soğuk sıkım zeytinyağı
Geri Bildirim Ver

EGEM GÜZELYALI Soğuk Sıkım Zeytinyağı Seçenekleri Trendyol'da!

Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağı, üstün lezzetiyle dikkat çeker. Bu zeytinyağı, sofralarınıza zenginlik katar. Ürün, soğuk sıkım teknikleriyle imal edilir. Zeytinyağının besin değeri başarılı bir şekilde korunduğu için sağlığa pek çok faydası bulunur. Söz konusu ürün, 5 l miktarıyla ihtiyaçlara uzun süre yanıt vermeyi başarır. Bu anlamda yoğun biçimde zeytinyağı tüketenler ve kalabalık aileler için son derece uygun bir seçim olur. Zeytinyağı, yeni mahsul olduğu için tazelik noktasında da beklentileri fazlasıyla karşılar. Lezzetini ve aromasını güvenli bir şekilde korumayı başarır. Bu ürünü soğuk ve sıcak olarak tüketebilirsiniz. Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağının öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Ürün Miktarı: 5 l
  • Üretim Şekli: Soğuk sıkım
  • Ambalaj Türü: Teneke

Egem Güzelyalı Soğuk Sıkım 5 L Zeytinyağının İçeriği Nedir?

Egem Güzelyalı Soğuk Sıkım 5 L Zeytinyağının İçeriği Nedir?

Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağı, temiz içeriğiyle öne çıkar. Bu ürün, son derece kaliteli zeytinlerden imal edilir. Ege bölgesinin lezzetli ve doğal zeytinleri, bu ürünün içeriğinde yer alır. Ürünün yapısında aromanın korunması için sıvı yağ asitleri bulunur. Zengin içeriği, zeytinyağının lezzetinin yüksek olmasına katkı sağlar. Zeytinyağı, soğuk sıkım yöntemiyle imal edilir. Böylece gıdanın besin değeri başarılı bir şekilde korunur. Zeytinde bulunan pek çok vitamin, protein ve mineraller, bu yağın içeriğinde yer alır. Özellikle; protein, karbonhidrat, A vitamini, kalsiyum, demir ve sodyum bakımından zengin olur. Egem Güzelyalı 5 l soğuk sıkım zeytinyağı, besin değerleri sayesinde her yaştan kullanıcının tüketimine uygundur. Siz de yiyeceklere lezzet katmak için bu zeytinyağını güvenle tercih edebilirsiniz.

Egem Güzelyalı Soğuk Sıkım Zeytinyağının Üretim Şekli Nasıldır?

Egem Güzelyalı Soğuk Sıkım Zeytinyağının Üretim Şekli Nasıldır?

Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağı, soğuk sıkım üretim teknikleriyle imal edilir. Söz konusu yağın üretiminde zeytin ve zeytin çekirdeği ezilir. Ezme işleminin ardından ortaya yumuşak bir hamur çıkar. Zeytin püresi olarak adlandırılan bu gıda, ısıtılarak yoğrulur. Soğuk sıkım işleminde suyun sıcaklığı 27 derecenin altında olur. Bahsi geçen ürün, soğuk sıkım yöntemiyle elde edildiği için üretimi sırasında besin değeri büyük oranda korunur. Bu yöntemde fazla sayıda zeytin kullanılır. Bu durumun önemli sebebi, düşük sıcaklıkta işlem yapıldığı için çıkan yağ miktarının az olmasıdır. Egem Güzelyalı zeytinyağı, saf hâliyle kullanıcılara sunulur. İlgili ürün, teneke ambalaj içerisinde muhafaza edilir. Özel ambalaj yapısı, zeytinyağının lezzetinin ve tazeliğinin korunmasına yardımcı olur. Bu ambalaj tüketim esnasında da kolaylık sağlar.

Egem Güzelyalı Yeni Mahsul 5 L Zeytinyağı Sağlıklı mıdır?

Egem Güzelyalı Yeni Mahsul 5 L Zeytinyağı Sağlıklı mıdır?

Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağı, zengin besin değeriyle dikkat çeker. Böylece sağlık noktasında da beklentileri fazlasıyla karşılar. Söz konusu ürün, doğal içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla tüketilir. Soğuk sıkım zeytinyağı, sade olarak tüketime uygundur. Sağlıklı ve lezzetli aroması sayesinde besini keyifle tüketmeniz mümkün olur. Bu zeytinyağı; salatadan mezeye, tencere yemeklerinden sağlıklı atıştırmalıklara kadar pek çok gıda hazırlarken değerlendirebilirsiniz. Hafif bir aroması olduğu için yemeklerin lezzetini etkilemez. Ayrıca soğuk gıdalarla tüketimi sırasında da lezzet farkını hissetmek son derece kolaydır. Egem Güzelyalı yeni mahsul soğuk sıkım 5 l zeytinyağı yorumları, ürünü daha önceden satın almış olan kullanıcıların gerçek görüşlerini yansıtır. Yorumları yakından inceleyerek ürünle ilgili farklı kişilerin tecrübelerine ulaşmak mümkün olur. Siz de sofralarınıza tat katmak için bu kaliteli ve hoş aromalı zeytinyağını satın almak isterseniz ilgili ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.