egeo norte 2023-2024 Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı - Arbequina Extra Virgin - 500ml

590 TL
(1.180 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

egeo norte 2023-2024 Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı - Arbequina Extra Virgin - 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Egeo Norte - Bozcaada Satıcı Ünvanı: MİKACAN TURİZM İNŞAAT GIDA TARIM ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621046075600018 Vergi Kimlik Numarası: 6210460756
    Bu ürün Egeo Norte - Bozcaada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2023-2024 Organik Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı - Arbequina Extra Virgin Olive Oil - 500ml Erken hasat mevsiminde toplanan Arbequina zeytinleri, geleneksel yöntemlerle, el ile hasat edilen yeşil zeytinlerimizin sıkım işlemi 16-18 °C’de, 5 saat içerisinde modern kontinü sistemlerle gerçekleşmektedir. ORGANİK SOĞUK SIKIM ZEYTİNYAĞI – ARBEQUİNA ZEYTİNYAĞI – 500 ML Zeytinyağının verdiği meyvemsi tadı hissetmek ve yemeği lezzetlendirmek için natürel sızma zeytinyağı kullanılmalıdır. Soğuk yemeklerin ve özellikle mezelerin tadını ortaya çıkaran bir son dokunuş olarak düşünülmesi gereken şifa kaynağı, sıcak yemeklerle de uyumludur. Asit oranı açısından benzerlerinden hemen ayrılan Arbequina Zeytinyağı aroması ve kokusuyla Bozcaada esintisini sofralarda hissettirir. Kızarmış bir dilim ekmek üzerine sarımsak sürdükten sonra soğuk sıkım zeytinyağı gezdirerek tüketebilir. Dikkat, bu eşsiz tadın müdavimi olabilirsiniz! Tüm Tariflere Eşsiz Lezzet Katan Zeytinyağı Eklendiği her tarife eşsiz bir lezzet katan zeytinyağı, ışık almayacak bir şekilde muhafaza edilerek uzun süre ilk günkü tazeliğini korur. Farklı ölçülerde hazırladığımız Arbequina Zeytinyağı ambalajları özel olarak tasarlanmıştır. “Zeytinyağı değil, sağlık iksiri yapıyoruz” sloganıyla çıktığımız yolda daha fazla kişiye ulaşmak için verdiğimiz online hizmetler, özenle seçip büyüttüğümüz zeytinlerimizle bir kültür yaratmaya, sevgi ve sağlık dağıtmaya odaklıdır. Neden Egeo Norte Ürünleri? Bir kadın girişimi olarak öne çıkan Egeo Norte markası, Bozcaada’nın turizmle anılan eşsiz güzelliklerinin üretimle de anılması için kaliteli hizmetlerini geliştirmeye çalışır. İnsana dokunan, hayata değer katan ve güzelleştiren sağlıklı ürünlere ulaşmada yaşanan engelleri aşarak fırsat eşitliği sağlamak için sunduğumuz online hizmetler, doğadaki huzuru şehir hayatının bir parçası haline getirir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver