egeo norte Zeytinyağı 500 ml Arbequina Soğuk Sıkım Natürel Sızma

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

egeo norte Zeytinyağı 500 ml Arbequina Soğuk Sıkım Natürel Sızma

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bozcaada'nın eşsiz iklim koşulları ve adaya has toprak yapısının buluşmasıyla ortaya çıkan İspanyol Arbequina tür Egeo Norte zeytinlerimizi, adaya has toplama tekniğiyle periyodik bakımı yapılan zeytin ağaçlarından özen ve saygıyla toplamaktayız. Kökeni iki bin yıl öncesine kadar dayanan zeytin, adanın uzun yıllardır süre gelen zeytin kültürüne hakim kadınları tarafından hassasiyetle seçilmekte ve soğuk sıkım işlemi için ayrılmaktadır. Sevgi ile topladığımız Egeo Norte zeytin tanelerimizi özel soğuk sıkım tekniği ile 27°C'nin altında zeytinyağına dönüştürmekteyiz. 0.3 oranındaki ideal asitlik, vitamin ve mineralleri ile sofralarınıza sağlık taşıyan Egeo Norte zeytinyağlarımız el değmeden paketlenerek en doğal hali ile sizlerle buluşur!
Geri Bildirim Ver