Apple Iphone 5s Uyumlu Ekran Lcd /siyah Iphone 5s Lcd

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple Iphone 5s Uyumlu Ekran Lcd /siyah Iphone 5s Lcd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTEKMARKETİM Satıcı Ünvanı: ORHAN ÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6870181710
    Bu ürün ESTEKMARKETİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu: 13359-955, Renk: SİYAH iPhone 5SDokunmatik LCD Ekran (Sınıf ) Değiştirilebilir cep telefonu Ekran LCD (Kalite ) A++ İphone 5 Ekranı Nasıl Sökülür ? Cep telefonunuzun bozulması sonucunda mevcut ekranınızın eski ekranınızın Akilliphone aldığınız Ekran ile değiştirilmesi gerekir. Hal böyleyken profesyonel bir destek almakta tabiki fayda vardır fakat bu değişim aslında çok kolay yapıldığını görünce kendi işinizi kendiniz görmek isteyebilirsiniz. Üstelik iPhone 5 ekran değiştirmek iPhone 3 ve 4 modellerinden çok daha basit bir şekilde yapılabiliyor. Önceki iphone modelinde de arka taraftan öne doğru sökülüyordu, eski modellerde ekran değişimi daha zordur.. Ancak iPhone 5‘ler tıpkı iPhone 3GS gibi önden geriye doğru söküldüğü için daha basittir.. 15-20 vidanın sökülmesinden sonra ekran bölümüne gelmiş olacaksınız ,Tabi iphone batarya değişimi de aynı şekilde sadece ön paneli sökmeniz değiştirmeniz için yeterli olacaktır. Bu sebeple ekran ve batarya değişimi neredeyse aynıdır. iPhone 5 Ekranını sökmek için Akilliphonede bulunan BEST marka tornavida seti adlı özel bir tornavida ile sökmeniz vidalara zarar vermemek için önemli. Ayrıca diğer tamir malzemelerindeki iphone destekli tornavida setleri ilede bu ürünü sökebilirsiniz. Sökmeyi kolaylaştırıcı ürünler arasında vantuz ekran pompası bulundurmanız tavsiye edebiliriz. Vidaları söktükten sonra ekranı kolaylıkla vantuz sayesinde kaldırabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver