Eğiten Kitap Zeynep Ile Mehmet Okul Yolunda 5-6 Yaş Okul Öncesi Eğitim Seti 8 Kitap 388 Sayfa

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eğiten Kitap Zeynep Ile Mehmet Okul Yolunda 5-6 Yaş Okul Öncesi Eğitim Seti 8 Kitap 388 Sayfa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nar Tek Satıcı Ünvanı: ŞEBNEM KİTAP KIRTASİYE YAYIN DAĞITIM TERCÜMANLIK TEKSTİL VE İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800107354200001 Vergi Kimlik Numarası: 8001073542
    Bu ürün Nar Tek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeynep ile Mehmet OKUL YOLUNDA 8 Kitap (5-6 Yaş) EBRU KOCA - FİLİZ ÖZBEK Okul öncesi çocukların ilkokula başlamadan önce çok sayıda bilgi, beceri tutum kazandığı, hayata hazırlandığı kritik bir dönemdir. Bu yıllarda kazanılan bilgi, beceri ve tutumlar çocuğun potansiyelini daha iyi kullanarak gelecekte başarılı olmasına katkıda bulunur. Bu amaçla, okul öncesi eğitim kurumlarında verilen eğitimin planlı ve bilinçli desteklenmesi adına Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda Eğitim seti hazırlanmıştır. Neden-niçin sorularımızda bize ilham olan Libraire Hachette (1969-Paris)’e teşekkür ederiz. Okul öncesi Eğitim programında yer alan kazanımların ve göstergelerin çocuklar tarafından gerçekleştirilmesi için hazırlanan bu Eğitim programında yer alan kazanımların ve göstergelerin çocuklar tarafından gerçekleştirilmesi için hazırlanan bu Eğitim seti
  • -Değerler Eğitimi -Çizgi Çalışmaları -Sudoku -Labirent -Hayal Gücü Geliştirme -Zaman -Belirli Gün ve Haftalar -Montessori -Şekiller, Renkler, Kavramlar -Ses-Ritim Çalışmaları -Örüntü -Matematik -Dikkat Çalışmları -Sorular-Cevaplar -Resimli Hikaye Gibi yaratıcılık içeren çalışma sayfalarından oluşmaktadır. Basitten zora doğru sıralanmış eğitim setinde kalıcı öğrenme sağlanması için düşünebilen-araştırabilen çocuklar yetiştirmemize katkı sağlaması dileğiyle…

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda 5 - 6 Yaş Okul Öncesi Eğitim Seti 8 Kitap 388 Sayfa

Çocuklarınızın eğitim hayatı için önemli olan dönemlerden biri okul öncesidir. Bu dönemde çocuklarınız temel bilgiler kazanır ve eğitim hayatına giriş yapar. Okul öncesi döneminde çocuklar ilkokula başlamadan önce birtakım bilgi ve beceriler kazanır. Bu dönem, çocukları hayata hazırlar. Bu nedenle çocuklar için kritik bir dönemdir. Böyle bir dönemde ebeveynlerin büyük yardımcısı eğitici ve öğretici kitaplardır. Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda 5 - 6 yaş okul öncesi eğitim seti 8 kitap 388 sayfadan oluşur. Bu kaynak çocuğunuza eğitim kurumlarında verilecek eğitimin planlı ve bilinçli desteklenmesini sağlar. Eğitim seti sayesinde çocuğunuzun potansiyelini iyi şekilde kullanabilirsiniz. Söz konusu okul öncesi eğitim seti çocuğunuzun bu yıllarda kazandığı bilgi ve becerilerle gelecek eğitim hayatında başarılı olmasını sağlar.

  • Yaratıcılık içeren çalışma sayfaları
  • Ses ve ritim çalışmaları
  • 5-6 yaş okul öncesi

Eğitici Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda

Eğitici Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda

Okul öncesi dönemde kullanılan kitapların önemli özellikleri arasında çocukların anlama kabiliyetinin ve dil becerilerinin gelişmesi bulunur. Böylece küçük çocuklar ilköğretime başladığında okuma yazmada başarı sağlarlar. Eğiten Kitap Okul Yolunda kitap setinin hazırlanmasındaki birincil amaç okul öncesi eğitim programında belirlenen kazanımların ve göstergelerin çocuklar tarafından gerçekleştirilmesidir. Ayrıca stresin azalması için kitap okumanın önemli bir rolü vardır. Bu, çocuklarınızın kendine güveninin artmasını da sağlar. Bu çalışma kitabı çizgi çalışması, sudoku, labirent ve değerler eğitimini de barındırır. Bu da onların hayal gücünün gelişmesine ve beyinin daha fazla çalışmasına yardımcı olur. Kitabın alternatif kullanım yolları için ise Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda 5 - 6 yaş okul öncesi eğitim seti 8 kitap 388 sayfa yorumlarını inceleyebilir ve müşteri deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda İçeriği

Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda İçeriği

Okul öncesi kitaplar çocuğunuzun sözcük dağarcığını geliştirmesine olanak sağlar. Bunun yanı sıra çocuklar kavrayamadığı kelimelerin anlamlarını öğrenebilirler. Ayrıca her ebeveynin çocukları için okul öncesi eğiten kaynak seçiminde dikkat etmesi gereken hususlar vardır. Öncelikle tercih edilen kaynak, çocuğun yaş seviyesine uygun olmalıdır. Diğer bir önemli husus ise tercih yaparken çocukların ilgi ve merak ettiği konuların da dikkate alınması gerekir. Onların neye ilgi duyduklarını öğrenmenin ise birkaç yolu vardır. Çocuğunuzu kitapçıya ya da çocuk kütüphanelerine götürerek neye ilgisinin olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bu konuda Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda eğitici bir kaynak olarak sizin büyük destekçiniz olur. Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda 5 - 6 yaş okul öncesi eğitim seti 8 kitap 388 sayfa kullananlar tarafından da kaliteli ve ekonomik bir seçenek olarak değerlendirilir.

Uygun Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda Fiyatı

Uygun Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda Fiyatı

Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda`nın sosyal açıdan önemi büyüktür. 3 yaşından başlayarak çocukların sosyal yönünün gelişmesi önemlidir. Çocuklar bu zamanda çevresi ile iletişim kurar ve bu dönemde çocuğun kişisel gelişiminin desteklenmesi gerekir. Eğiten kitaplar çocuklarınızı tembel alışkanlıklardan kurtarır ve gelişmemiş düşünme biçimlerini engeller. Eğiten Kitap Zeynep ile Mehmet Okul Yolunda 5 - 6 yaş okul öncesi eğitim seti 8 kitap 388 sayfa fiyatı ise tüm bu özelliklere göre şekillenir. Şekiller, renkler, kavramların yanı sıra kitapta ses ve ritim çalışmaları da vardır. Ayrıca matematik, dikkat çalışmaları, gelişime olanak sağlayacak soru ve cevaplar ve resimli hikayeler gibi yaratıcılık içeren çalışma sayfalarını barındırır. Asıl amaç ise çocukların kalıcı öğrenmesi için düşünme ve araştırma yönlerinin geliştirilmesidir. Trendyol sayesinde bu öğretici kaynağa ulaşabilirsiniz.