Egonex Sprey Mop Su Hazneli Pratik Temizlik Seti 4 Adet Mikrofiber Spray Mop

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Egonex Sprey Mop Su Hazneli Pratik Temizlik Seti 4 Adet Mikrofiber Spray Mop

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçavm net Satıcı Ünvanı: KERİM GÜVENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1000131503400019 Vergi Kimlik Numarası: 4510034319
    Bu ürün İstoçavm net tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖNEMLİ NOT: Her bir ürün püskürtme ile ilgili kalite kontrol testinden geçmektedir. Bu yüzden hazne içerisinde bir miktar su kalmış olabilir. Lütfen hazneye sıcak su koymayınız. Püskürtmeyi sağlayan tetik mekanizmasının aktif hale gelebilmesi için sap bağlantısının doğru yapılması önemlidir. Bir sap parçası üzerindeki pimin diğer parçadaki deliğe oturması gerekir. Deterjan haznesi kapağının iç tarafında küçük beyaz plastik bir parça bulunmaktadır. Bu parçayı hazneyi doldururken yerinden çıkmaması ve düşürmemeye dikkat ediniz. Aksi takdirde mopunuz su damlatmaya başlayacaktır. Pratik, yer kaplamayan, kovasız, montajı ve taşıması kolay yenilikçi ürün. Pratik haznesi isteğinize göre su ve/veya deterjan ekleyerek kullanabilirsiniz. Hazne 350ml dir. Sap kısmındaki tetiği çekerek haznedeki suyu temizleyeceğiniz alana doğru püskürtebilirsiniz. 360 derece başlığı sayesinde rahat kullanım sağlar, ulaşılması zor alanlara ulaşmayı kolaylaştırır. Mikrofiber mopu parke, fayans, mermer gibi tüm yüzeylerde çizmeden kullanabiliriz. Temizlik sonrası mikrofiber mopu ister elde ister makinede yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
Geri Bildirim Ver

Egonex esonex-spreymob Sprey Mob Bezli Deterjan Hazneli Profesyonel Mob

Pratik temizlik aletlerinden biri olan moplar, kolay kullanımıyla sıklıkla tercih edilen temizlik ürünlerinden biridir. Mopların hazneli olması oldukça pratik bir kullanım sağlar. Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob, sızdırmaz haznesiyle zahmetsiz bir temizlik sunar. Tek beze sahip olan mob, pratik kullanımın yanında yer kaplamayan özelliği de sahiptir. Evin her köşesine kolayca uyum sağlayan ürün deterjan ve su problemine son vererek tek bir aletle kolay bir temizlik sağlar. Fonksiyonelliğinin yanında şık bir tasarıma sahip olan mob, ev ve işyerleri gibi birçok alanı temizlemek için kullanılabilir.

  • Sızdırmaz haznesi bulunur.
  • Yer kaplamayan özelliktedir.
  • Tek beze sahiptir.

Egonex Bezli Deterjan Hazneli Sprey Mob Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Egonex Bezli Deterjan Hazneli Sprey Mob Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob, şık tasarıma sahip bir temizlik aracıdır. Hoş bir tasarıma sahip olmasının yanında oldukça portatif bir üründür. Dar banyolara sahip olanların severek kullanacağı mop, banyonun her köşesine uyum sağlayabilir özelliktedir. Sızdırmayan deterjan haznesi ile keyifli bir temizlik sağlar. Su ve temizlik maddeleri derdine son vererek su, deterjan ve ve bezi bir arada sunar. 475 ml deterjan haznesine sahip ürün uzun dakikalar su değiştirilmeden temizlik yapılabilir. Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob 360 derece dönebilen başlığa sahiptir. Fonksiyonel bir kullanım sunan başlığı sayesinde rahat bir temizlik sağlar. Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob pratik, kolay ve fonksiyonel tasarıma sahip oluşu sayesinde yorulmadan zahmetsiz bir temizlik yapılabilir.

Egonex Bezli Deterjan Hazneli Sprey Mob Kullanışlı mıdır?

Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob, oldukça kullanışlı bir üründür. Deterjan haznesi sayesinde ayrı bir su kabına ihtiyaç olmadan kolay temizlik yapabilme imkânı verir. Sızdırmayan kaliteli haznesi 475 ml su alma kapasitesi ile rahat bir kullanım sağlar. Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob 360 derece dönebilen başlığı sayesinde zahmetsiz bir temizlik sunar. Döner başlığı sayesinde geniş alanları kısa sürede temizleme imkânı verir. Alan darlığına portatif bir çözüm sunan mob banyo ve tuvaletlerin her köşesine sığabilir. İnce tasarıma sahip olan sprey mob, mekânlardaki her yere kolayca ulaşabilir özelliktedir. Ev ortamında dolap ve dar koltuk altlarını kolayca temizleyebilir. Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir. Fonksiyonel özellikleri ve pratik kullanımıyla sprey mop, fiyat/performans ürünlerindendir.

Egonex Bezli Deterjan Hazneli Sprey Mob Temizlikte Ne Kadar Etkilidir?

Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob, rahat kullanımın yanında etkili bir temizlik de sağlar. Mop bezi kaliteli bir yapıda olması sebebiyle tozları elektrik süpürgesi gücünde çekerek kalıcı bir temizlik sağlar. Nemli halde kullanılmasının yanında ıslık olarak kullanıldığında yüzeydeki yağ ve tozları kolayca temizler. Egonex sprey mob, kaliteli bez özelliği sayesinde parke gibi alanlarda kullanılabileceği gibi fayans ve mermer gibi pürüzsüz yüzeylerde de kullanılabilir. Özel dokuya sahip bez, toz ve kirleri içerisine hapsederek kolay bir temizlik sağlar. Değiştirilebilir bez kısmı sayesinde farklı birçok özelliğe sahip bez ile temizlik yapabilme imkânı verir. Sprey mob, 360 derece dönen başlığı, ince tasarımıyla ve kaliteli beziyle zahmetsiz ve etkili bir temizlik sağlar. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Egonex bezli deterjan hazneli sprey mob yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu mopu Trendyol’un mobil uygulamasını kullanarak ya da web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.