6
Bal kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal Ta16 850g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
907,11 TL879 TL
Kargo Bedava
1.200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal Ta16 850g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eğriçayır Satıcı Ünvanı: CELAL ÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3721960974800017 Vergi Kimlik Numarası: 2320502539
    Bu ürün Eğriçayır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850g
  • OrganikPolifloralı çiçek balımızı Mersin Toroslarında bulunan Eğriçayır yaylasında üretiyoruz.Eğriçayır yaylamızın deniz seviyesinden yüksekliği 2000 m den fazla olup, nektarkaynağı bitki örtüsü sadece yabani kır çiçeklerinden oluşmaktadır. Eğriçayırflorası balımıza çok hoş bir tat vermektedir. Polifloralı balımızın Toplam Aktivite (TA) değeri16 + olup bu değer dünya ortalamasının çok üzerindedir. Toplam aktivite değeribalın zararlı bakterileri öldürücü gücü olup, laboratuvar analizi ilebelirlenir. TA 16+ değeri, Manuka balındaki UMF 16 veya MGO 570 değerine karşılıkgelmektedir. Tüm bu özellikleri ile Eğriçayır balı faydası için yıllardırhakiki bal, doğal bal ve gerçek bal arayanların keşfettiğinde vazgeçemediği birbaldır.
  • Dünyanın en iyi balının tadı ve kokusu
  • Tadı ve Kokusu
  • Tadı ve Kokusu Yabani çiçek kokuları, torosların yabani kekik ve dağ çiçekleri yoğunlukta, kadifemsi kıvam, ağızda eriyen yumuşak bir doku, yakıcı olmayan hafif keskinlikte.
  • Eğriçayır Polifloralı Organik Çiçek Balının dünyanın en iyi çiçek balları arasında olduğunu biliyoruz.
  • Bunu toplam aktivite TA+ değeri, analiz sonuçları, ödüllerimiz, kullanıcılarımızın değerli yorumlarıyla her anlamda tescil ettik. Güvenle tüketin.
  • Şifa olsun. Yüzlerce yıllık arıcılık deneyimimizle, kendi kontrolümüzdeki kovanlarımızda ve organik sertifikasyon denetimleri ile ürettiğimiz Eğriçayır Balı, doğadan ve arılardan gelen mucizevi bir hediye.
  • Bu nadir balı en saf haliyle adresinize ulaştırıyoruz. Eğriçayır yaylasında hasat ettiğimiz, tüm analizlerinden sonra denetlenerek sertifikalandırılan ve özenle paketlenen %100 organik Eğriçayır balını güvenle sipariş verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 gr

Bal, vitamin deposu özelliği ile sofraların vazgeçilmez yiyeceklerinden biri olarak göze çarpar. Bu nedenle balın organik olması son derece önemlidir. Eğriçayır polifloralı organik çiçek balı 850 gr, doğal ve sağlıklı yapısı ile müşterilere eşsiz bir deneyim yaşatır. Ürün, Eğriçayır markasının sahip olduğu büyük tecrübe birikimi ile üretilir. Organik ve polifloralı içeriği ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Bal, yüksek rakımda geniş bitki örtüsünün bulunduğu yaylalarda üretilir. Bu sayede arılar çeşitli çiçeklerden faydalanarak bal imal eder. Böylece insan sağlığına pek çok faydası olan polifloralı bal üretilir. Ürün, Tarım Bakanlığı standartlarına uyumludur. Doğal ve organik yapısı sayesinde müşterilerde benzersiz bir lezzet hissi bırakır. Eğriçayır marka organik polifloralı bal ile kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Organik ve polifloralı içeriği
  • Sağlık dostu
  • Üstün lezzet kalitesi

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 gr Özellikleri

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 Gr Özellikleri

Yemek sofralarında tercih edilen balın sahip olduğu özelliklerinin iyi bilinmesi gerekir. Bu sayede balın rahat şekilde tüketilmesi mümkün olur. Eğriçayır markalı doğal organik polifloralı bal, vitamin dolu içeriği ile müşterilere sağlıklı bir hizmet sunar. Ürün, yaklaşık 2300 metre yüksekliğe sahip rakımda imal edilir. Birçok farklı bitki örtüsünün yer aldığı alanlarda kaliteli aromaya sahip balın üretimi gerçekleştirilir. Ürünün imal edildiği bölgede ilaç kullanılarak tarım işlemleri yapılmaz. Bunun yanı sıra arılara antibiyotik benzeri ilaçlar verilmez. Ürün, dünyadaki prestijli arıcılık ödüllerinden biri olan Apimondia’da altın madalyaya sahiptir. Eğriçayır markası 300 yıldır süregelen büyük tecrübesi ile geleneksel arıcılığın yaşatılmasında önemli bir rol oynar. Ürün, müşteri arzu ve isteklerine göre günün her vakti rahatlıkla tüketilebilir. Eğriçayır balı ile şifalı ve eşsiz bir lezzete kavuşabilirsiniz.

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 gr Avantajları

Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 Gr Avantajları

Şifa kaynağı olarak bilinen balın insan vücuduna pek çok avantaj sağladığı görülür. Böylelikle sağlıklı bir kullanımı da beraberinde getirir. Ürün, doğal organik polifloralı içeriği ile müşterilere önemli pek çok avantaj sağlar. Polifloralı içeriği sayesinde bol vitamine sahip yapısı ile göz doldurur. Üretim aşamasında sağlıklı olmasına azami derecede önem verildiği gözlenir. Birçok farklı çiçekten imal edilen Eğriçayır markalı polifloralı bal, sağlıklı bir vücut yapısının oluşumuna yardımcı olur. Bunun yanı sıra zengin aromaya sahip içeriğiyle her damak tadına kolay bir şekilde uyum sağlar. Günün başlangıç öğünü olan kahvaltı dışında diğer ana ve ara öğünlerde de rahatlıkla tüketilebilir. Eğriçayır polifloralı organik çiçek balı 850 gr yorumları ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğenildiğini gösterir. Eğriçayır doğal polifloralı organik bal ile sağlığınız için benzersiz avantajlara sahip olabilirsiniz.

Uygun Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 gr Fiyatları

Uygun Eğriçayır Organik Polifloralı Bal 850 Gr Fiyatları

Çeşitli doğal çiçek özlerine sahip tasarımı ile dikkat çeken Eğriçayır polifloralı organik çiçek balı 850 gr fiyatı, ürünün tüm nitelikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. Ürün, 300 yıllık büyük tecrübeye sahip Eğriçayır markasının kalitesi ile müşterilerin beğenisine sunulur. Eğriçayır markası uluslararası alanda kazandığı prestijli arıcılık ödülleri ile göze çarpar. Ürünün doğal polifloralı vitamin zengini içeriği müşteriler tarafından büyük ilgiyle karşılaşır. Bunun yanında organik yapısı sayesinde sağlıklı bir vücut yapısının desteklenmesine önemli katkı verir. Şifalı ve sağlıklı yapısının yanı sıra müşterilere kusursuz bir lezzet deneyiminin kapılarını açar. Ürünü kullananlar bunun gibi birçok avantaja sahip olur. Siz de ürünü hemen sipariş ederek bu avantajlardan faydalanma imkanına erişebilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.