Einhell TC-AG 18/115 Li - Solo, Akülü Avuç Taşlama

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.836,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Einhell TC-AG 18/115 Li - Solo, Akülü Avuç Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell Akülü Avuç Taşlama TC-AG 18/115 Li-Solo Einhell akülü avuç taşlama TC-AG 18/115 Li - Solo, düşük ağırlığı ile sınıfının en hafifi ve dolayısıyla en kullanışlısıdır. Dakikada 8.500 devir rölanti hızıyla güçlü kesme, taşlama veya cilalama olsun, açılı taşlama makinesi yüksek performans için tasarlanmıştır ve hem ev hem atölyelere yararlı bir yardımcıdır. Bu cihaz, popüler Power X-Change sistemi üyesidir: Lityum iyon yüksek performans sistem serisinin aküleri, PXC serisinin tüm cihazlarında kullanılabilir. Yumuşak başlama ( softstart ) ve yeniden başlama koruması, çalışma güvenliğini artırırken, aşırı yük koruması da uzun ömür sağlar. Motor ve şanzımanın ayrı olması özellikle düzgün çalışmayı sağlar. Modifiye edilmiş hava kanalları iyi soğutma ve dolayısıyla uzun kullanım ömrü sağlar. Şanzıman sağlam alüminyum alaşımından yapılmıştır ve ince bir tasarıma sahiptir. Ergonomik yumuşak yüzeyli ince tasarımlı ilave tutamak, üç farklı konumda monte edilebilir. En iyi sonuçlar için 2,5 Ah akü ve üzeri aküler önerilir. Akü, şarj cihazı ve kesme diski teslimat içeriğine dahil değildir. Örneğin Power X-Change serisnden başlangıç seti ( starter kit ) olarak ayrı olarak temin edilebilirler. Kesme diski teslimat içeriğine dahil değildir, ayrı olarak satılmaktadır. Teknik veri: Power X-Change akü sistemi üyesi Sınıfının en hafif avuç taşlaması Yumuşak başlama (Softstart) ve yeniden başlama koruması Uzun ömür için aşırı yük koruması Modifiye edilmiş hava kanalları sayesinde iyi soğuma ve uzun ömür Motor ve dişli setinin ayrı olması sayesinde yumuşak kullanım Sağlam alüminyum alaşımı dişli gövdesi Ergonomik yumuşak yüzeyli ince tasarım İlave tutamak üç farklı pozisyonda monte edilebilir 2.5 Ah Plus akü ve üzeri akülerle kullanılması tavsiye edilir Akü ve şarj cihazı dahil değildir (ayrı olarak satın alınabilir) Kesme diski dahil değildir Disk ölçüsü 115 mm Maks. Boşta çalışma hızı 8500 min^-1 Maks. Kesme derinliği 28 mm

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 18 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Çapı 115
Geri Bildirim Ver

Einhell Tc-ag 18/115 Li-solo Akülü Avuç Taşlama

İnşaat başta olmak üzere yapım, onarım ve imalat alanlarında sıklıkla tercih edilen taşlama aletleri pek çok iş kolunda rahatlıkla kullanılabilmeleri nedeniyle dikkat çeker. Özellikleri kendi aralarında değişiklik gösterebildiği gibi aynı zamanda taşlama yapılacak alanın özellikleri ile de çeşitlilik sunabilen aletler ebatları ile tutuş konforu sunar. Kullanımlarına göre de değişiklik gösteren taşlama aletleri belirli zeminlerin aşındırılarak pürüzsüz bir hale getirilmesine olanak sağlarken aynı zamanda kusursuz bir görünüm elde edilebilmesi amacıyla da kullanılabilir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan taşlama aletleri kullanım amacına göre değişiklik gösterdiği gibi tasarımları ile de çeşitlilik gösterir. Einhell TC-AG 18/115 taşlama aleti ilave tutamak için üç farklı pozisyonda monte edilebilir olmasıyla önemli bir yere sahiptir. Tasarımları ile aşındırma ve pürüzsüzleştirme işlemlerini sağlayan taşlama makinesi aynı zamanda fiyatları ile de pek çok kişi tarafından tercih edilebilir.

  • Aşındırma ve pürüzsüzleştirme
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Einhell Tarihçe ve Taşlama Makineleri

1964 yılında kurulan Einhell, Almanya’da kurulmuş olması nedeniyle pek çok kişi tarafından tanınmaktadır. Markanın ilk üretimleri küçük bir atölyede gerçekleştirirken marka kalitesi ve dayanıklılığı ile kısa sürede yüksek büyüme oranları yakalamıştır. İlk üretimlerde genel olarak müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına uygun özel aletlerin üretimini yapan Einhell AR-GE çalışmaları ve teknolojik gelişmeler nedeniyle seri üretime geçmiş ve profesyonel kullanımlarında hobi içim elektrikli el aletleri kullananlara kadar yüksek kaliteli aletlerinin üretimlerini üstlenmiştir. Zımpara motorlarından taşlama makinelerine kadar geniş bir makine üretimine sahip olan marka motor kalitesine önem verdiği kadar aynı zamanda dış kısımda yer alan plastiklerin kalitesi ve ergonomik tutuşları ile de dikkat çekebilmektedir. Einhell TC-AG 18/115 li özellikleri ile pek çok kişi tarafından dikkat çeken aletlerden birisidir. Almanya’nın önde gelen üreticilerinden birisi olan Einhell aynı zamanda dünyanın pek çok ülkesine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Dilerseniz Einhell TC-AG 18/115 li-solo akülü avuç taşlama yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebiliriz.

Einhell TE-AG 18/115 Li-Solo Akülü Avuç Taşlama Özellikleri

Einhell TE-AG 18/115 li-solo akülü avuç taşlama makinesi sağlam alüminyum alaşımı dişli gövdesi ile pürüzsüzlük sağlayan aletler arasında yer almaktadır. Özellikleri ile dikkat çeken makinelerden birisi olan taşlama cihazları zeminlerden duvarlara kadar geniş kullanım alanı vadetmektedir. Tadilat işlemleri yapanların isteklerine göre farklı taşlama yapabilen makineler zımpara olarak da kullanılabilir. Einhell TE-AG 18/115 li-solo kablosuz model olmasına karşın 18 wattlık motoru sayesinde yüksek hızlı başlık çevirme kabiliyetine sahip olan makine, güçlü motoru ve dayanıklı dış aksamı sayesinde uzun yıllar sorunsuz olarak kullanılabilmektedir. Power-X Change akü sistemi sayesinde de kullanılmadığı durumlarda bile şarjını koruyabilir. Son derece hafif olan makine ağırlığı ile sınıfının önde gelenlerinden bir tanesidir. Hava kanallarına modifiye işlemi uygulayan Einhell hızlı soğutma özellikleri sayesinde de uzun saatler kullanılabilir.

Einhell TE-AG 18/115 Li-Solo Akülü Avuç Taşlama Yorumları

Einhell TE-AG 18/115 li-solo akülü avuç taşlama yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinden erişilebilir cihazlar arasında yer almaktadır. Yapılan yorumlar genel olarak tasarım, model, kullanım, teknik ve genel özellikleri ile ilgili olurken aynı zamanda kullananların deneyimleri ile alakalı da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Ergonomik yumuşak yüzeyli ince tasarımı sayesinde ürünü kullananlar tarafından olumlu görüşlere neden olur. Motor ve dişli setinin ayrı olması sayesinde yumuşak kullanım sunan alet, elini yormadığı gibi aynı zamanda tadilat işlerinin hızlı sonlanmasını hedefler. Fiyatları ile de çok sayıda yoruma sahip olan Einhell TC-AG 18/115 li-solo akülü avuç taşlama satın al seçeneği ile kolaylıkla alınabilir. Marka tarafından yapılan üretimler her bütçeye uygun fiyatlardan satışa sunulmasına karşın Einhell tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar aletin satışlarının da artmasına neden olmaktadır. Einhell TC-AG 18/115 li-solo akülü avuç taşlama indirim zamanlarını takip ederek ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.