Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Tc Sy 600

2.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Tc Sy 600

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: einhellşanlıurfa / ömer kaya Satıcı Ünvanı: ÖMER KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340330781
    Bu ürün einhellşanlıurfa / ömer kaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell tc-Sy 600 s elektrikli sprey boya tabancası orta ve büyük boyutlu işler için ideal boya makinasıdır. Akış hızı düzenlemesi ile uygulanan boya miktarı hassas olarak ayarlanır. Püskürtme başlığı dikey, yatay ve yuvarlak püskürtme şekillerinde ayarlanarak maksimum esneklik sağlar. Boya ile temas eden tüm parçaların kolayca temizlenebilmesi için püskürtme başlığı çıkarılabilir. Omuz askısı ve 1,8 m'lik hortumu ile yüksek mobil kullanım imkanı sunar. Küçük ve orta boyutlu işler için uygun boya sistemi Duvar boya, vernik ve cila işleri için uygun Omuz askı kayışı ve 1,8 m'lik hortum ile yüksek mobilite Ayrılabilir kafa yapısı ile kolay temizleme Farklı uygulamalar için ideal boya akış hızı düzenlemesi Dik, yatay ve yuvarlak boya püskürtme ayarı Soft tutamak kaplaması ile güvenli ve konforlu tutuş 2 adet nozul (farklı viskoziteler için) 1 adet temizleme fırçası 1 adet nozul temizliği için temizleme iğnesi 1 adet viskozite kontrolü kabı 1 adet boya haznesi kapağı Ölçü skalalı 800 ml'lik boya haznesi Einhell tc-Sy 600 s teknik özellikleri Giriş voltajı 220-240 v | 50 hz Güç 600 w Akış hızı 1000 ml/dk Boya haznesi hacmi 800 ml Hortum boyu 1,8 m Einhell tc-Sy 600 s teslimat kapsamı Net ağırlık 2,4 kg Brüt ağırlık 3,05 kg
Geri Bildirim Ver

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Tc Sy 600

Evde geçirilen zamanın artması ile birlikte tamir ve tadilat gibi işleri kendi başına çözme isteği de artmıştır. Tamir ve tadilat dışında hobi için yapılan aktivitelerde kullanmak için Einhell elektrikli basınçlı boya tabancası öne çıkar. Tadilat işlerini kolaylaştıran bu tarz ürünlere karşı olan ilgi artmaktadır. Kendine ait ortamı kendi zevk ve tercihlerine göre dekore ederek boyama işlemlerini çözmek kişiler için motive edici bir aktivite olabilir. Bu sebeple kendi kendine kolaylıkla tamir, tadilat gibi işleri yapmaya yarayan ürünler öne çıkar. Bir alanı sevdiğin renge boyamak veya tadilat amacı ile bir yeri düzeltmek, daha güzel göstermek için boya yapılmaktadır. Boya yapmanın farklı yöntemleri bulunsa da elektrikli basınçlı boya tabancası ile herkes kolaylıkla boya yapabilir. Boyama işlemini kolaylaştırmak için ise boya tabancası satışı bulunmaktadır.

  • Kolay
  • Hızlı
  • Son teknoloji

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Özellikleri

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Özellikleri

Yaşadığımız ve zaman geçirdiğimiz alanları kendi zevkimize göre dizayn etmek en büyük istekler arasında gelebilir. Sevdiğimiz bir rengi sürekli olarak görmeyi istemek ise oldukça doğaldır. Bu sebepten ötürü boyama işlemlerini kolay yoldan halletmek için bu alanlarda son teknoloji ürünlerin kullanımına sebep olmaktadır. Einhell boya tabancası özellikleri ile hızlı ve kolay yoldan boya yapmanın en iyi yoludur. Yapmak istediğiniz işlemi en kısa sürede halletmenize olanak sağlaması sebebi ile fazlası ile sık tercih edilir. Tek yapmanız gereken boya tabancasını temin edip zevkinize en uygun boyayı; boya tabancası ile kullanmaktır. Kullanımı oldukça basit olan Einhell boya tabancası hiçbir zorluğa sebebiyet vermeden ve kolay bir şekilde kullanımını kavramanıza neden olur.

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Kullanım Avantajları

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası Kullanım Avantajları

Boya tabancalarının uygulama sırasında konfor sunması ve işlemlerin hızlı sonlandırması; sağladığı en büyük avantajlardan biridir. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde rahatlıkla kullanım olanağı sağlar. Elektrikli olması sebebi ile boya sızdırmama ve boyayı idareli bir şekilde kullanım sağlayan elektrikli boya tabancası özellikleri ile orta ve büyük boyutta olan işler için fazlası ile uygundur. Birçok püskürtme seçeneği olan boya tabancaları her bölgeye uygun olacak şekilde konumlandırılabilir. Büyük yüzeylerde ve küçük yüzeylerde gönül rahatlığı ile kullanım olanağı sağlar. Einhell TC SY 600 kullanımı ergonomik olmakla beraber modern tasarımı sayesinde temin etme oranı fazlası ile yüksektir. Başlıklarını temizlemek için çıkarma olanağının olması ise en iyi özellikleri arasında bulunmaktadır. Kurumuş boya kalıntılarına olanak sağlamaması sayesinde istenilen zamanda rahatlıkla çıkarılıp temizlenebilir. Birçok boya tabancasında boyun askısı bulunmaktadır. Bu sayede taşıma zorluğu minimuma inerek işlemi yormadan ve kolaylıkla halletmenize neden olmaktadır. Dilerseniz siz de Einhell elektrikli basınçlı boya tabancası satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası TC SY 600 Yorumları

Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası TC SY 600 Yorumları

Boya tabancalarının kalitesi yapılan işe büyük ölçüde yansımaktadır. Kusursuz bir yüzey ve boyada dalgalanmalara şahit olmamak için tek gereken kaliteli bir boya tabancasıdır. İstenilen kaliteyi tek ürünle yakalamak ise Einhell TC SY 600 fazlası ile mümkündür. Üstün püskürtme ve damlatmama özelliği gibi oldukça önemli özellikleri Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası yorum bölümünde bulunur. İster dikey istenilirse yatay püskürtme olanakları sağlaması sebebi ile her alanda ve yüzeyde kolaylıkla kullanılabilir. Boya tabancasının üzerinde bulunan omuz kayışı sayesinde ürün ağırlığını kol kuvveti ile taşımanıza gerek kalmadan ve yorulmadan rahatlıkla ürünü kullanabilir ve deneyimleyebilirsiniz. Büyük ve orta büyüklükte olan yüzeylerde kullanım olanağı olan Einhell boya tabancası fiyat olarak her bütçeye uygun aralıklarla sizlere sunulur. Einhell Elektrikli Basınçlı Boya Tabancası indirimlerine göz atarak avantajlı fiyat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Einhell elektrikli boya tabancası kampanya ve indirim avantajları ile Trendyol'dan birkaç kolay adımla satın alınabilinir.