Einhell Tc-ag 750w 115 Mm Avuç Taşlama

885 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Einhell Tc-ag 750w 115 Mm Avuç Taşlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell TC-AG 115 Avuç taşlama, ev , atölye ve bahçelerde kesme, taşlama ve zımpara işleri için iyi hizmet veren hafif ve kullanışlı bir üründür. Disk koruması yüksek güvenlik, mil kilidi ise hızlı ve kolay disk değişimi sağlar. Ulaşılması zor alanlarda çalışmaya yardımcı mükemmel güç aktarımı sağlayan düz metal dişli gövdesine sahiptir. İlave tutamak uzun çalışma sürelerinde bile rahat ve güvenli bir kullanım için 2 farklı pozisyonda sabitlenebilir. Bir disk anahtarı ile beraber tedarik edilir. Güvenli çalışma için disk koruması Mil kilidi ile kolay disk değişimi Metal dişli kafası İlave tutamak Yeniden başlama koruması Güvenlik anahtarı Disk anahtarı Kesme diski dahil değildir. Teknik Özellikler: Giriş voltajı:230 V | 50 Hz Güç:500 W Boşta çalışma hızı:12000 min^-1 Disk çapı:115 mm Uzunluk:297 mm Genişlik:95 mm Yükseklik:120 mm Ürün ağırlığı:1.54 kg Haftaiçi 16:00 Cumartesi 13:00 kadar vereceğiniz siparişler aynı gün faturası ile birlikte kargoya verilmektedir. Alışverişiniz GÜNEŞ e TİCARET güvencesindedir. Bizim için önemli olan sizin memnuniyetinizdir. Her türlü sorunuz için bizlere SORU SOR kısmını kullanarak ulaşabilirsiniz. Stoklarımız anlık olarak güncellenmekte siparişiz depomuzdan aynı gün sizin için hazırlanarak kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 650 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver