Einhell Alçıpan Vidalama Te-dy 18 Li-solo

3.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Einhell Alçıpan Vidalama Te-dy 18 Li-solo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rüzgar Makina Satıcı Ünvanı: YASİN BULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890383095
    Bu ürün Rüzgar Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Alçıpan Tornavida(akü hariç) TE-DY 18 Li-Solo Power X-Change ailesinin bir üyesi Hassas derinlik ayarı için ayarlanabilir derinlik dayanağı Sürekli çalışma ayarı sayesinde düşük yorulmadan çalışma Kullanıcı dostu vidalama için entegre basınç kaplini Ergonomik yumuşak kavramalı yüzeylere sahip kısa, hafif tasarım Karanlık alanlarda optimum çalışma için LED aydınlatma Manyetik uç tutucu sayesinde hızlı ve sezgisel uç değişimi Dahil. operasyon arasında güvenli geçici tutma için kemer klipsi Pratik ve evrensel E-Box ile birlikte verilir Ürün Açıklaması Einhell TE-DY 18 Li-Solo akülü alçıpan tornavida, en yakın prizden uzakta büyük esneklikle yenileme ve restorasyon çalışmaları için hassas ve güçlü bir hizmet sunar. Power X-Change ailesinin bir üyesi olarak, sistem serisindeki tamamen değiştirilebilir şarj edilebilir tüm pillerle kullanılabilir. Hassas derinlik ayarı için ayarlanabilir bir derinlik dayanağı vardır. Seçilebilir sürekli çalışma ayarı sayesinde düşük yorulmadan çalışma sağlanır. Entegre bir basınç bağlantısı ayrıca kullanıcı dostu vidalama işlemine de katkıda bulunur. Ergonomik yumuşak kavramalı yüzeylere sahip kısa, hafif tasarım, usta DIY meraklılarının takdir edeceği rahat çalışmayı sağlar. Akülü alçıpan tornavida üzerindeki LED aydınlatma sayesinde, karanlık alanlarda optimum çalışma da sorun değildir.
Geri Bildirim Ver