Einhell TH-OS 1016, Üçgen Zımpara

1.379 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.414 TL

Ürün Bilgileri

Einhell TH-OS 1016, Üçgen Zımpara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYA TOOLS MAKİNA HIR SAN VE TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: KAYA EL ALETLERİ MAKİNA HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0535140891400001 Vergi Kimlik Numarası: 5351408914
    Bu ürün KAYA TOOLS MAKİNA HIR SAN VE TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell Titreşim Zımpara TH-OS 1016 Einhell TH-OS 1016 Üçgen Zımpara küçük boyutu ve tek elle kullanılabilmesi ile ulaşılması zor, ahşap, plastik ve metal yüzeylerde hassas zımparalama işleri için profesyonellere detaylı çalışma imkanı verir. Ergonomik tasarımı ve yumuşak kavrama yüzeyleri ile kontrolü kolay ve kusursuz sonuçlar için mükemmeldir. Zımpara kağıdını saniyeler içinde değiştirilebildiği cırt bant sistemli zımpara tabanı vardır. Filtre torbasıyla aktif toz emme, işyerini temiz tutmaya yardımcı olur. Ayrıca toz emme adaptörü sayesinde doğrudan taşlama / zımparalama tozunu çekmek için elektrikli süpürgeyi bağlayabilirsiniz. Çalışmaya hemen başlayabilmeniz için zımpara kağıdı dahildir. Teknik veri Dar yüzey, köşe ve kenarların taşlanması/zımparalanması için Ulaşılması zor alanlar için ultra kompakt tasarım (Hook and Loop) cırtcırt tespit sistemi ile hızlı kağıt değişimi Yumuşak ergonomik kavrama alanları Temiz bir çalışma alanı için aktif toz emme özelliği Çıkan talaşı toplamak için filtre torbası Maksimum temizlik için elektrikli süpürge bağlantı seçeneği Hemen işleme başlayabilmeniz için zımpara kağıdı dahildir. Giriş voltajı 230 V | 50 Hz Güç 100 W Titreşim hızı 24000 min^-1 Titreşim çapı 1.6 mm Delta zımpara alanı 150 mm x 150 mm x 100 mm Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver