Eis Yayınları 10. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü Daf

333 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları 10. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü Daf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KurmayKitap Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6624109679000011 Vergi Kimlik Numarası: 9690736628
    Bu ürün KurmayKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EİS Ders Anlatım Föyü 10.Sınıf Matematik 9786257044660 -Akıllı tahta uyumlu -Yeni nesil sorular -Güncel müfredata uygun -Çek kopart

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları Daf U328135 10. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü

EİS Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyü DAF, ders çalışmaya yardımcı bir kaynaktır. Ürün, 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak tasarlanmıştır. Set, 10. sınıf matematik konularını içerir. EİS Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyü DAF, 44 adet kitapçıktan meydana gelir. Föy olarak da isimlendirilen bu kitapçıkların her birinde 10. sınıf müfredatında yer alan bir matematik konusu, ayrıntılı şekilde açıklanmıştır. Föylerin içerisinde konu anlatımının yanı sıra pratik yapabilmek için örnek soru ve öğrencilerin kendilerini sınamalarını sağlayan yeni nesil testler de yer alır. EİS Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyünün içerisinde toplam 1796 adet soru mevcuttur.

  • Matematik ders anlatım föyü
  • 10. sınıf
  • Yeni nesil sorular

EİS Yayınları 10. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü İçeriği

EİS Yayınları 10. Sınıf Matematik Ders Anlatım Föyü İçeriği

EİS yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyü DAF, oldukça kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Set içerisinde yer alan her bir kitapçık, 10. sınıf matematik konularını tek tek ve ayrıntılı bir şekilde işler. Bu sayede öğrencilerin konuları detaylıca öğrenebilmeleri ve çeşitli sorularla pratik sağlayabilmeleri mümkün hâle gelir. Föylerin her birinde ayrıntılı bir konu anlatım bölümü yer alır. Öğrenciler, bu bölüm sayesinde soru çözmeye başlamadan önce varsa konu eksiklerini giderebilirler. Ardından föy içerisinde yer alan örnek sorularla konuyu pratik yaparak söz konusu içeriklerin iyice kavranması sağlanır. Föy içerisinde örnek sorularla konuyu iyi bir şekilde kavrayan öğrencilerin kendilerini deneyebilmeleri için çoktan seçmeli test soruları da yer alır. Böylelikle öğrenciler, çalıştıkları konu üzerindeki gelişimlerini rahatlıkla gözlemleyebilir.

EİS Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Kimler Alır?

EİS Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föy, sahip olduğu kapsamlı içerik sayesinde birbirinden farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılara aynı anda hitap etmeyi başarır. Ürün, 10. sınıf seviyesindeki tüm öğrenciler için son derece uygundur. Set, içerisinde yer alan konu anlatım desteği ve çeşitli sorular sayesinde konu eksiği olan öğrencilere hitap eder. EİS Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyü, farklı zorluk seviyelerinde sorulara sahiptir. Set, bu sayede her seviyeden öğrencinin gelişimi için uygundur. 10. sınıf konularına ilk kez hazırlanan öğrenciler, öğrenme aşamasındayken bu föyleri eğitici bir kaynak olarak kullanabilir. Ayrıca 10 sınıf konularını tamamlamış olan kişiler de bu set ile konularını tekrar edip soru çözme pratiği yapabilir. Ürün, içerisindeki yeni nesil sorular sayesinde kendini geliştirmek isteyen kişiler için de oldukça idealdir.

EİS Yayınları Matematik Ders Anlatım Föyü Okula Yardımcı mı?

EİS 10. sınıf matematik ders anlatım föyü, okul derslerine yardımcı bir kaynaktır. Öğrenciler, yalnızca sorumlu oldukları konunun föyünü yanlarına alarak kolayca taşıyabilirler. Bu anlamda ürün, son derece pratik ve bir o kadar da kolay bir kullanım sağlar. Set, çek kopar sayfa tasarımına da sahiptir. Böylelikle öğrenciler, tamamladıkları sayfaları koparak motivasyonlarını artırabilir. EİS Yayınları 10.sınıf matematik DAF, tahta desteğine de sahiptir. Böylece föyde işlenen konuların akıllı tahta aracılığı ile öğrencilere aktarılması da mümkündür. Dilerseniz Eis Yayınları 10. sınıf matematik ders anlatım föyü DAF yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.