Eis Yayınları Eis Yks Ayt Daf Matematik 3. Kitap Ders Anlatım Föyü 12. Sınıf Konuları (Ders 01-28)

117 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları Eis Yks Ayt Daf Matematik 3. Kitap Ders Anlatım Föyü 12. Sınıf Konuları (Ders 01-28)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eis YKS AYT DAF Matematik 3. Kitap Ders Anlatım Föyü 12. Sınıf Konuları (Ders 01-28)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 12. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF Matematik 3. Kitap Ders Anlatım Föyü 12. Sınıf Konuları

Eğitim hayatının zorlayıcı derslerinden biri olan matematik, gerekli destekler sağlandığı takdirde öğrenciler için kolay anlaşılır bir hale gelir. Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF matematik 3. kitap ders anlatım föyü 12. sınıf konuları baz alınarak hazırlanan bir ders kitabıdır. Ürün, lise son sınıf öğrencilerinin alt sınıflarda öğrendikleri konuları tekrar etmeleri için de fırsat tanır. Bu sayede öğrenciler sınavlarına verimli bir şekilde hazırlanabilir. Bununla birlikte Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF matematik 3. kitap ders anlatım föyü 12. sınıf konuları kullananlar kitap içerisinde bulunan konu anlatımlarını dijital ortamdan da takip etme fırsatına sahiptir. Bu eğitici ürün, hem bireysel kullanımlara hem de okul, dershane gibi öğrenci yoğunluğunun olduğu ortamlarda kullanıma imkan tanır.

  • Detaylı konu anlatımları
  • Sade ve yalın dil
  • Geniş konu özetleri

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Benzersiz Özellikleri

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Benzersiz Özellikleri

Sayısal verilerin ağırlıkta olduğu matematik dersi konularını içeren Eis ders anlatım föyü lise son sınıf öğrencilerinin üniversite sınavına verimli bir şekilde hazırlanması için özenle hazırlanır. Ürün, sadece matematik dersinin konu anlatımlarını değil farklı zorluk derecelerine sahip testleri de içerir. Kitap içerisinde yer alan deneme sorularının her biri farklı tarzlara sahiptir. Farklı soru tarzlarına aşina olan öğrenciler, sınav esnasında heyecan yapmadan sınava odaklanabilir. Bununla birlikte soruların zorluk dereceleri, öğrencilerin konu bazındaki gelişimlerinin gözlemlenmesi açısından da fayda sağlar. Föy içerisinde yer alan konu anlatımları, belirli bir sıra ile aktarılır. Bu nedenle yeni bir konuya geçmeden önce önceki konuların tekrar edilmesi önemle tavsiye edilir. Aksi halde öğrenciler bir önceki konuyu tam olarak kavrayamadıkları için yeni bilgileri anlamakta zorluk çekebilir.

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Kullanım Avantajları

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Kullanım Avantajları

Ürün, sahip olduğu video anlatım desteği sayesinde matematik dersinin kolay anlaşılır olmasını sağlar. Video anlatım desteği hem görsel hem de analitik zekaya sahip olan öğrencilerin yeni çözüm teknikleri geliştirmesine de destek sağlar. Üretilen yeni çözüm teknikleri, kısa süreli sınavlarda zaman tasarrufu sağlanması avantajını yaratır. Öğretmenler, video anlatım sistemini sınıflarda yer alan akıllı tahtalar ile entegre ederek konu anlatımlarını büyük ekrana yansıtabilir. Bu sayede öğrenciler hem konu anlatımlarını hem de soru çözümlerini görsel ve şematik olarak inceleyebilir. Video anlatım sistemi, öğrencilerin görsel hafızasının güçlenmesine de yardımcı olur. Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF matematik 3. kitap ders anlatım föyü 12. sınıf konuları yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de video anlatım sistemini entegre edebileceğiniz çeşitli dijital ortamları keşfedebilirsiniz.

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Fiyat Fırsatları

Eis Yayınları Matematik Ders Föyü Fiyat Fırsatları

Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF matematik 3. kitap ders anlatım föyü 12. sınıf konuları fiyatı ürünün sahip olduğu video anlatım sistemi göz önünde bulundurularak belirlenir. Sistemin öğrencilere kazandıracağı faydalar da ürün fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Görsel anlatım kodları, kitap içerisinde yer alan konu başlıklarının sonundadır. Bu sayede istediğiniz konu başlığının açıklamalarına seri ve pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Qr kodlarını, akıllı cihazlarınıza entegre etmeniz için kuruluma ihtiyaç duymazsınız. Görsel anlatımları, kitap içerisinde bulunan soruları bitirdikten sonra incelemeniz tavsiye edilir. Eis Yayınları Eis YKS AYT DAF matematik 3. kitap ders anlatım föyü 12. sınıf konuları satın alarak siz de matematik dersine verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Ürüne Trendyol’un her bütçeye uygun avantajlı fiyat seçeneklerini inceleyerek sahip olabilirsiniz.