Eis Yayınları Eis Yks Ders Anlatım Föyleri Matematik 1 2 3 Kitap Set

171,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eis Yayınları Eis Yks Ders Anlatım Föyleri Matematik 1 2 3 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Boğaziçi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AKİF ÖZDİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2584167063200001 Vergi Kimlik Numarası: 6830181202
    Bu ürün Boğaziçi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yks Ders Anlatım Föyleri Matematik 1 2 3 Kitap SET 2021-2022 Baskı

Ürün Özellikleri

  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
Geri Bildirim Ver

Eis Yayınları Eis Yks Ders Anlatım Föyleri Matematik 1 2 3 Kitap Set

Yüksek Öğrenim kurumları Sınavı yılda bir kere yapılır. Üniversiteye gitmek isteyenler yıl boyunca sınav hazırlığı yaparlar. Eis Yayınları bu konuda sizlere yardımcı olacak en iyi kaynakları sunar. Eis Yks ders anlatım föyleri matematik kitap set bu kaynakların arasındadır. Kademe kadem konu anlatımı yapan bu kaynak kitap ile sınavlara hazırlanmak oldukça kolaydır. Sınav içeriğindeki tüm konular, alan alan ayrılıp anlatılıyor.

 
  • Açıklamalı konu anlatımı vardır.
  • Çözümlü soru örnekleri vardır.
  • Konu pekiştirici testler bulunmaktadır.

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Özelliği

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Özelliği

Föy kitaplarının en büyük özelliği, her konuyu bir föy olarak ele almasıdır. Normal ders süresi baz alınarak hazırlanan bu konuların çalışmaları bir ders saatinde bitecek biçimde hazırlanmıştır. Bu süre içerisinde kısaca konu anlatımı yapılmış ve örnek soru çözümlerine yer verilmiştir. Föy içerisinde, pekiştirme - ödev niteliğinde bir de test bulunur. Özel olarak hazırlanmış olan bu kitaplarda konu sayısına göre föy bulunur. Eis Yks ders anlatım föyleri matematik 1 2 3 kitap set olarak bütün konuları kapsar. Föylerin hazırlanışı belli bir sistematiğe dayandırılır. Basamaklar halinde kademe kademe ilerler. Bilgi ve kavramları birbirine bağlar. Öğrencilerin bir ders boyunca konuyu anlayıp pekiştirmeleri için tasarlanan bu föylerde, konu atlama olmaz. Fiziki olarak işlenen derslerde unutma söz konusu olsa da bu föyler içerisinde mümkün değildir. Matematik dersi ile ilgili olarak hazırlanmış olan Eis Tyt matematik ders anlatım föyleri kitap set olarak satılmaktadır. Konu anlatımı için föy halinde basılmıştır.

 

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Kullanımı

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Kullanımı

Kitaplar set halinde ve föy biçiminde hazırlandığı için kademe halinde ilerler. Kullanım sırasında boşluk bırakılması eksik konu anlamına gelir. Genel yapısıyla ele alındığında ne kitap ne de soru bankasıdır. Bu föyler tamamen ders işlenişi metoduyla hazırlanmıştır. Eis Yayınları Matematik föylerini kullanan öğrencilerin memnun kaldıkları belirtilir. Eis Yks ders anlatım föyleri matematik 1 2 3 kitap set halinde satılır. Ayrıntılarıyla bir konunun tamamını ele alan bu föyler her öğrenciye uygun bulunmuştur. Bu ürünü set halinde almak daha avantajlı olacaktır. Baştan sona devam eden periyodik konu işlenmesi konu ile sınırlıdır. Her düzeye uygun olduğu yapılan yorumlardan anlaşılmaktadır. Ayrıca föyler bir ders saatinde bitirilecek yoğunluktadır. Kolay anlaşılacak bir biçimde hazırlandığından öğrenilmesi oldukça kolaydır. Sınavın matematik alanındaki açıklamalı konu anlatımlarına bu kitaptan ulaşabilirsiniz.

 

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Fiyatı

Eis Yayınları Ders Anlatım Föyleri Matematik Fiyatı

YKS veya başka bir sınav öncesi çalışma temposuna girenler eksik konular ve dersler için çözüm ararlar. Takviye edici çalışmalar gereklidir. Özellikle sınava hazırlanan öğrencilerin hem konu pekiştirmeleri, hem düzenli tekrar yapmaları hem de bol soru çözerek bildiklerini tekrar etmeleri oldukça önemlidir. Eis Yks ders anlatım föyleri matematik kitap set fiyat bilgisi detaylarıyla birlikte yer almaktadır. Özel ders veya dershane yoluna başvuranların da oldukça takip ettiği bir set olan ders anlatım föyleri öğrencilere oldukça avantaj sağlamaktadır. Dilersneiz baştan sona tüm dersler ve tüm konulara yönelik ders anlatım föyleri için Trendyol’dan hızlı ve kolay biçimde sipariş verebilirsiniz.