9
Avantajlı Ürün Paketleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka Incileri/bubble Tea/ 1000 Gr./tapioca Pearls

449,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka Incileri/bubble Tea/ 1000 Gr./tapioca Pearls

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bubble tea shop Satıcı Ünvanı: 724 E TİCARET REKLAM AJANSI OTOMOTİV İNŞAAT EMLAK ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001166479600001 Vergi Kimlik Numarası: 0011664796
    Bu ürün Bubble tea shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çabuk zahmetsiz hazırlanan ve dünyada çok sevilen yeni Trend ürünümüzü büyük porsiyonlar haline getirdik. 1000 gram 20 porsiyon Hazırlaması kolay tarifi kolay 10 dakikada hazırlayarak farklı tatlar elde edebilirsiniz Mikrodalgada 1 dakikada hazır hazırlama tarifini ve reçete gönderiyoruz yanında 10 adet pipet gönderiyoruz işletmenizde bu farklı yeni trend ürünü sunarak kazancınızı yükseltebilirsiniz İçecekler kokteyller Dondurmalar pasta ve keklere harika lezzetler veriyor Raf ömrü paketli ve oda sıcaklığında 1 yıldır
Geri Bildirim Ver

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri - Bubble Tea - Tapioca Pearls 1000 gr

Günlük yaşamın sevilerek tüketilen içecekler arasında çay çeşitleri de yerini alır. Geleneksel bir içecek olan çayın bir çok çeşiti bulunur. Son yıllarda çeşitli tat, koku ve özellikteki çaylar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Mevsim şartları fark etmeksizin sevilen meyve aromalı içeceklere ulaşmak oldukça kolaydır. Meksika ve Orta Amerika’ya özgü olan ejder ateşi meyvesi tropikal bir çeşittir. Tropikal tatlar seven birçok kişi tarafından büyük beğeni toplar. Yuvarlak ve hazırlanması kolay olan ejder ateşi hazır tapyoka incileri bubble tea 1000 gr tapioca pearls sayesinde yaz kış tüketilebilir. Ejder ateşi hazır tapyoka incileri içecek, kek, dondurma ve pastalara harika bir lezzet katar. Ürünü ihtiyacınıza uygun şekilde kullanarak sunumlarınızı çeşitlendirebilirsiniz.

  • Kolay ve zahmetsiz hazırlanır
  • Yoğun meyve aroması
  • Uzun ömürlü

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Bubble Tea Özellikleri

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Bubble Tea Özellikleri

Egzotik bir meyve gibi görünen ejder meyvesi diğer meyve tatlarına benzer özellikler taşır. Tadı kivi ve armutun tatlı bir birleşmesi olarak nitelendirilir. Ürüne çilekli armutta denilir. Çeşitli meyve aromalarıyla donatılan ejder ateşi hazır tapyoka incileri bubble tea 1000 gr sevilerek tüketilir. Tapyoka nişastası manyok bitkisinin köklerinden elde edilir. Tapyoka tatsız, kokusuz ve renksiz bir nişastadır. Kullanıldığı ürünün tadını, kokusunu ve rengini etkilemeden kıvam verir. Tapyoka ürünü yoğunlaştırmak ve kıvamını artırmak için içerisine eklenir. Hazır tapyoka incileri sağlık açısından önemli detaylara sahiptir. Güçlü jelleşme özelliğine sahip olan nişasta glutensiz ve yağsızdır. Tapyoka mineral ve vitamin bakımından zengindir. Ürün yuvarlak inci taneleri formundadır. Çeşitli meyve aromalarını birarada hissedeceğiniz, dünya trendleri arasında yer alan ürün yeni nesil içecek olarak tercih edilir.

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Kullanım Alanları

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Kullanım Alanları

Tropik meyve aromaları yoğun kıvamıyla hazır paketler müşterilere sunulur. Farklı tatları bir arada bulunduran Ejder ateşi bubble tea kolay ve pratik bir şekilde hazırlanabilir. Ürünün içerisinde hazırlama reçetesi bulunur. Reçetedeki talimatlara uyarak lezzetli bir içecek elde edebilirsiniz. Ürün sadece içeceklerde değil kek, pasta, dondurma gibi çeşitli gıdaların içerisinde de kullanılabilir. Kullanıldığı her gıdaya eşsiz tat ve koku verir. Ürün, ferahlatıcı etkisi ile tadına doyulmaz bir lezzettir. Özellikle çocuklar tarafından sevilen lezzetlere sahip ürün, güvenle kullanılabilir. Ürün; çocuk, genç ve yetişkinler tarafından büyük bir keyif ve zevkle tüketilir. Mikrodalga fırında 1 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanır. Yeni trend olan ürünü cafe ve restoranlarda kullanarak müşterilerinize sunabilirsiniz. Müşterilerin yoğun ilgi ve talebini gören ürün sayesinde işletmenizin kazancını yükseltebilirsiniz.

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Fiyatları ve Yorumları

Ejder Ateşi Hazır Tapyoka İncileri Fiyatları ve Yorumları

Kendine özgü lezzeetiyle sabah kahvaltılarında, öğle arası atıştırmalarında ya da akşam yemeklerinde tercih edilebilir. Çeşitli meyve aromalarını sonuna kadar hissedeceğiniz Ejder ateşi hazır tapyoka incileri bubble tea 1000 gr tapioca pearls fiyatı her bütçeye uygundur. Geniş kullanım alanına sahip olan ürün, müşterilerin ilgi ve beğenisini toplar. Ürün, değişik ve lezzetli içecekler, tatlılar elde etmek için kullanılabilir. Gün içerisinde tükettiğiniz yiyeceklere benzersiz bir aroma katar. Zahmetsiz, kolay ve pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ürün, 1000 gramdır ve 20 porsiyon elde edilebilir. Kolay tarifi ile 10 dakikada hazırlanabilir. Mikrodalga fırında 1 dakikada hazır hale gelir. Paket içerisinde muhafaza edilen ürünün raf ömrü uzundur. Paket açıldıktan sonra bir yıl boyunca tüketilebilir. Tapyoka nişastası kullanılarak üretilen içecek soğuk ya da sıcak olarak içilebilir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ejder ateşi hazır tapyoka incileri bubble tea 1000 gr tapioca pearls yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kampanyalı satış fiyatlarıyla ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.