ekalemun Çekmeceli Kutu 4 Katlı Posta Rafı Saklama Çekmecesi Plastik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ekalemun Çekmeceli Kutu 4 Katlı Posta Rafı Saklama Çekmecesi Plastik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA HOME Satıcı Ünvanı: İSMAİL BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5309234804800002 Vergi Kimlik Numarası: 1570471349
    Bu ürün TUĞRA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekalemun Çekmeceli Kutu 4 katlı Posta Rafı saklama Çekmecesi Plastik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Turuncu
  • Parça Sayısı 4 Parça

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Plastik
Geri Bildirim Ver

4 Katlı Saklama Çekmecesi ile Toplu Mutfaklar

Çekmeceli kutu, onarım ve bakım profesyonellerinin daha rahat çalışmasını sağlamak için geliştirilmiş araçlardır. Bu kullanışlı ürünler, atölyelerde, garajlarda, onarım alanlarında taşınabilir. Dayanıklı gövde yapısı ile plastik model hem el aletlerinin hem de vida, kanca ve somun gibi küçük cihazların ağırlığından tasarruf etmek için idealdir. 4 katlı raf fiyatı da çalışanlara yardımcı olmak için ekonomik bir seçenek olarak değerlendirilmektedir. Çeşitli boyutlardaki çekmeceli kutu plastik modelleri, tek katmanlı ve çok katmanlı modelleri de içerir. Bu sayede ihtiyacınız olan eşyaların yoğunluğuna göre en iyi kutuları sipariş edebilirsiniz. Yerden tasarruf sağlayan bu ürünler, duvara monte edilebilen modelleri de içerir. Montajı kolay askılar ve kanca parçaları, kullanışlı ürünleri kısa sürede ve uygun bir yere asmanızı sağlar.

  • Kullanışlı Yapısı
  • Çeşitli Boyutlar
  • Kolay Montaj

Pratik Çekmeceli Kutu 4 Katlı Saklama Çekmecesi Plastik

Çeşitli göz alıcı ekalemun çekmeceli kutu, aradığınız malzemeyi bulmanıza yardımcı olacaktır. Büyük ve küçük cepler ve çekmeceler, malzemeleri boyuta göre ayırmayı kolaylaştırır. Şeffaf kapaklı modeller, çekmecedeki ürünün cinsini çıkarmadan önce kontrol etmek için idealdir. Sert plastik gövde, sakin yapısı ile etkileyicidir. Aynı zamanda ürünün ağırlığını önemli ölçüde azaltır. Uzun, sivri ürünlerin yerleştirilmesi için de dikey bir yüzey sağlayan 4 katlı plastik raf sayesinde işinizde size destek olacak ürünleri düşünebilirsiniz. Çekmeceli kutu modeli, çıkarılabilir parçaları olan duvar takımlarında da etkin bir şekilde kullanılabilir. Bunlar, geniş formatlı ürünleri güvenli bir şekilde sabitlemenizi sağlar. Uç tutuculara ek olarak küçük, orta ve büyük kutu modelleri de mevcuttur. Farklı renk ve model seçenekleri ile farklı odalara kolaylıkla adapte edilebilir.

Dayanıklı 4 Katlı Posta Rafı Saklama Çekmecesi

Tamir işleri yapmanız gerektiği zaman, çekmeceli kutu 4 katlı posta rafı saklama çekmecesi plastik ile tamir için ihtiyacınız olan ürünleri getirebilirsiniz. Pratik bir kapak sistemi, nakliye sırasında ürünü kapalı tutar. Darbeye ve basınca dayanıklı taşıma çantaları da pratik kilitlenebilir kapak tasarımıyla dikkat çeker. Atölye dışında çalışmak için ihtiyacınız olan aletler, büyük, derin bir alet kutusunda kolayca saklanabilir. Trndl-irk-dw115 modeli, alanı olabildiğince verimli kullanmanıza ve çalışma ortamınızdaki malzemeleri korumanıza olanak tanır. Uzun çekmeceler yüksek saklama kapasitesi yaratır ve ergonomik tasarımı sayesinde kolay açılır, ihtiyacınız olan ürünü alet kutusundan çıkarmayı kolaylaştırır. Çok katmanlı çekme araçları, belirli bir işlem için ihtiyaç duyulan büyük miktarlardaki ürünleri depolamak için idealdir. Kullanımı ve taşınması kolay bir üründür. Şık tasarımlı farklı ürün modelleri depolama açısından oldukça önemlidir.

Çekmeceli Kutu Posta Rafı Saklama Çekmecesi Fiyatları

Plastik çekmeceli kutular, kullanıcılara yerden ve zamandan tasarruf sağlayan fonksiyonel ürünlerdir. Bu ürünler ve yerleştirildikleri plastik standlar, dayanıklı, pratik ve hızlı tepki verme özellikleriyle öne çıkar. Bu ürünlerin en önemli özelliklerinden biri tüm malzemeleri bir arada tutabilme özelliği sağlamasıdır. Plastik çekmeceli kutular, inşaat ve onarım aletlerini saklamak ve saklamak için farklı ebat, renk ve model seçeneklerine sahip ürünlerdir. Bu özellikler birçok ihtiyacı karşılayabilir ve kullanıcılara çeşitli şekillerde fayda sağlayabilir. Bu kutuların ve takımlarının bulunduğu alana stant denir. Çekmece ve kutuları yerleştirirken alet stantlarının avantajları vardır. Siz de Trendyol'a göz atarak hem çekmeceli kutu 4 katlı posta rafı saklama çekmecesi plastik yorumları ve değerlendirmelerine ulaşabilir hem de bu ürünü satın alabilirsiniz.