EKİCİLER Connect 2003-2014 Uyumlu Erciyes Poliüretan Ön Koruma

5.180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EKİCİLER Connect 2003-2014 Uyumlu Erciyes Poliüretan Ön Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKİCİLER OTO AKSESUAR Satıcı Ünvanı: HAKAN EKİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3280128339
    Bu ürün EKİCİLER OTO AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Darbelere ve kırılmaya karşı dayanıklı araç alt yapısına uygun universal yapı delmeden ve araç gövdesine zarar vermeden yapılan kolay montaj koruyucu tasarım orijinal bağlantı aparatları ürün garantisi ve yedekparça tedariği montajı aracın orjinal şase deliklerine yapılmaktadır. Araca kaynak uygulanmaz. Üretimi sanayi bakanlığının belirlediği kıstaslar çerçevesinde tüv standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. Araç fonksiyonlarını (far,sis,plaka,çeki demiri) engellemeyecek şekilde üretimi yapılmıştır. Araca önden gelebilecek ufak çapta darbelerde koruma sağlar. Paslanma küflenme gibi kimyasal tepkimelere karşı 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Connect
Geri Bildirim Ver