Eko Halı Soho Sh 01 Gri Hav Vermez Etnik Örgü İnce Halı Kilim

2.783 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat:
160 x 230
200 x 290
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eko Halı Soho Sh 01 Gri Hav Vermez Etnik Örgü İnce Halı Kilim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STOCK & STOK Satıcı Ünvanı: KARACALAR GRUP HALI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506042444400014 Vergi Kimlik Numarası: 5060424444
    Bu ürün STOCK & STOK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • EKO HALI SOHO HAV VERMEYEN ÖZEL İPLER İLE ÜRETİLEN MODERN VE ETNİK ÖRGÜ DESENLERE SAHİP MAKİNE HALISI ETNİK DESENLERİ SOFT TONLAR İLE FARKLI DOKULARLA SUNAN SOHO KOLEKSİYONU İLE DEKORASYONUNUZA ÖZEL DETAYLAR EKLEYEBİLİRSİNİZ HAV VERMEYEN İPLERİ İLE TEMİZLİĞİ KOLAY VE PRATİK OLAN SOHO HALILAR OTURMA ODASI, YATAK ODASI, SALON GİBİ TÜM ODALARINIZDA RAHATLIKLA TERCİH EDİLEBİLİR. %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 2 YIL GARANTİLİ SIFIR AMBALAJINDA Kullanım Talimatları Sizin için özenle üretilen halınızı uzun yıllar ilk günkü şıklığı ile kullanabilmeniz için aşağıdaki unsurlara dikkat edilmesi tavsiye edilir. Genel Kullanım Halınız çırpılmamalı, dövülmemeli, elektrik süpürgesinin fırçasız uçları ile süpürülmelidir. Halınızın üzerine koyulan sehpa, koltuk vs. eşya var ise iz yapmaması için yerleri ara ara değiştirilmeli, temas eden yerler elektrik süpürgesinin fırçasız uçları ile süpürülmelidir. Hav dökülmesi, halınız doğal malzeme ile üretildiği için olağandır. Düzenli olarak yapılan vakumlu temizlik ile kısa sürede yok denecek kadar azalır. Natural malzeme ile üretilen halılarda hav dökülmesi neden olağandır?Viskon, yün, floş gibi doğal iplikler çok ince elyafların bükümünden oluşur. Doğal elyafların uzunlukları sınırlı ve farklıdır. Dokuma sonrası boylarının eşitlenmesi için iplikler kesim/tıraşlama işlemlerine tabi tutulur. Hav dökülmesi olarak adlandırılan durum bükülemeyecek kadar kısa olan fazla ipliklerin kullanım ile halıdan dışarıya atılmasıdır. Bu, doğal iplik ile dokunmuş ürünlerde normal ve kaçınılmaz bir durumdur. Düzenli süpürme ile hav dökülmesi kısa sürede yok denecek kadar azalır. Leke Çıkarma Eğer halınıza bir şey dökülürse çok hızlı bir şekilde harekete geçilmelidir. Bu gibi durumlarda öncelikle sıvı dağılmadan kağıt havlu ile tampon uygulanarak fazla sıvı emilmeli, kesinlikle ağartıcı kimyasal içeren temizlik maddeleri (çamaşır suyu gibi) kullanılmamalıdır. Sıvının döküldüğü alan tampon uygulamasından sonra soğuk su ve doğal sabun ile silinmelidir. Silme işlemi lekeyi dağıtmayacak bir şekilde, hav yönünde yumuşak ve beyaz bir bez yardımı ile olmalı
  • dairesel veya hav yönünün tersine sert ovma işlemlerinden kaçınılmalıdır. Neden halıyı hav yönünde silmeliyim?Viskon, yün, floş gibi doğal iplikler çok ince elyafların bükümünden oluşur. Temizlik sırasında yapılacak dairesel sert silmeler ya da aşırı basınçlı ovmalar, bu bükümleri açabilir. Açılan iplerin dik durma mukavemeti yok olduğunda, ezilen elyaflar birbirinin içine geçerek halk dilinde “keçelenme” adı verilen görüntüye yol açabilir. Bükümleri açılan ipler, farklı yönlere doğru yatacağı için, ışığı farklı açılardan yansıtabilirler. Bu ışık yansımaları tüketici tarafından, renk kaybı/farklılığı olarak da yorumlanabilmektedir. Bu sonuçlardan kaçınmak adına halınızı silerken yukarıdaki talimatlara uygun bir şekilde davranılmalıdır. Temizlenen bölge tamamen kuruyana kadar üzerine basılmamalıdır. Derin Temizlik Halınızın derin temizliği için el halısı yıkama konusunda uzman, profesyonel halı yıkama merkezlerinden destek alınmalıdır. Yıkama merkezine halınızın naturel malzemeden üretildiği ve yıkama sırasında kesinlikle Sodyum Hidroksit (Kostik) içeren ağır kimyasal temizleyicilerin kullanılmaması gerektiği vurgulanmalıdır. Temizleme sonrasında halınız asılmadan, yere serili olarak kısa sürede kurutulmalıdır. Halınız ıslakken kullanılmamalı ve direkt güneş ışığından korunmalıdır. Profesyonel halı bakım ve temizliği için halınızı aldığınız satış noktasına danışabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Düz Saçak
  • Taban Dokuma Taban
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Hav Yüksekliği Orta (6 - 12 mm)
  • Tema / Stil Klasik
  • Renk Gri
  • Şekil Dikdörtgen
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
  • Desen Soyut
  • Saçak Tipi Örgü Saçak
Geri Bildirim Ver

Eko Halı SH01G Sh 01 Gri Hav Vermeyen İnce Örgü Etnik Halı

Halı ve kilimler, yaşam alanlarına sıcak ve şık bir hava kazandırmaya yardımcı olur. Eko Halı tarafından üretilen etnik desenli kilim, modern tasarımıyla tüm dekorasyon akımlarına uyum sağlar. Klasik ve modern birçok dekorasyona sahip ev ve ofislerde zemini genel havaya dâhil eder. Eko Halı Soho SH 01 gri hav vermez etnik örgü ince halı kilim, şıklığı sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Grinin birkaç tonundan meydana gelmesi ile her renge uyum sağlar. Püsküllü kenarlarıyla özenle seçtiğiniz eşyalarınız arasında hareketli bir bütünlük yakalar. Kalın ve ince dokuma tekniğiyle üç boyutlu tasarıma sahiptir. Bu özelliğiyle zemine derinlik kazandırırken konforu da maksimuma ulaştırır.

  • Polyester materyal
  • 80x150 cm
  • Makine örgüsü

Eko Halı Soho SH 01 Gri Hav Vermez Halı Özellikleri

Eko Halı Soho SH 01 Gri Hav Vermez Halı Özellikleri

Eko Halı Soho SH 01 gri hav vermez etnik örgü ince kilim, sunduğu kolay bakım ve temizlik imkânı sayesinde beğeni kazanır. Günlük temizlik için ürünü elektrik süpürgesinin fırçasız ucuyla süpürmek yeterlidir. Orta kalınlıktaki halı, kir ve döküntülerin havların arasına sıkışmasına engel olur. Böylece sadece üstten süpürmeyle bile günlük hijyen sağlanabilir. Dokumanın sağlığı için çırpma ve sopayla dövme gibi sert işlemlerin uygulanması sakıncalıdır. Eko Halı Soho SH 01 gri 80x150 cm etnik örgü ince kilimin derin temizliğinde profesyonel yıkama yardımı alınması önerilir. Ürün yıkanırken sodyum hidroksit içeren kimyasalların kullanılmaması gerekir. Yiyecek ve içecek dökülmesi durumunda ise kâğıt havluyla tampon hareketi yaparak sıvıyı tamamen halıdan uzaklaştırmak gerekir. Lekeli bölge, ağartıcı kimyasallar kullanılmadan su ve sabun yardımıyla silinebilir.

Eko Halı Soho SH 01 Etnik Örgü İnce Kilimin Tabanı Nasıldır?

Eko Halı SH 01 Soho gri hav vermez etnik örgü ince halı kilim, özel üretim teknikleri kullanılarak üretilir. İnce kilim, profesyonel makinelerle klasik halılardan kalın olmayacak şekilde örülür. Kilimin ön yüzündeki etnik desenler, alçak ve yüksek bükümlerden meydana gelir. Taban kısmı ise hasıra benzer iç içe geçmiş dokusuyla büküm desenlerin yapısını korur. Ürün, zeminde şık bir görünümü mümkün kılar. Üzerinde yürürken kaymaya karşı direnç göstermesi sayesinde ev kazalarının da önüne geçer. Eko Halı SH 01 Soho gri hav vermez etnik örgü ince kilim, hijyenik ve antialerjik özelliğe sahiptir. Hav salınımına engel olan yapısıyla cilt ve solunum sağlığını korur. Hav vermeyen halının desenlerinde zaman içerisinde kendiliğinden bozulma ya da incelme gibi deformasyonlar meydana gelmez.

Eko Halı Soho SH 01 Gri Etnik Örgü İnce Halı Kaliteli midir?

Eko Halı SH 01 Soho gri hav vermez etnik örgü ince halı kilim, oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Hem desenleri hem de materyal kalitesiyle kullanıcılarından tam not alır. Polyester ipliklerden üretilen halı, üç boyutlu desenlerini ve canlı rengini uzun yıllar boyunca korur. Her renge ve tarza uyumlu yapısıyla hem evlerde hem de ofislerde ilgi görür. 80 cm genişliği ve 150 cm uzunluğu ile dikdörtgen bir forma sahiptir. Evleri daha girişten itibaren sıcak ve özenli bir dekorasyona kavuşturur. Belirgin ve estetik desenleriyle yaşam alanlarına hareket katan halı, kullanıcıların favorileri arasında yer alır. Dilerseniz Eko Halı Soho SH 01 gri hav vermez etnik örgü ince halı kilim yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de koridor, mutfak, ofis ve balkonlarınıza sıcaklık ve şıklık katmak için bu etnik halıyı Trendyol üzerinden kolay ve hızlıca satın alabilirsiniz.