Ekol Ayakkabi Kadın Püsküllü Terlik

79 TL
Beden: 37
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ekol Ayakkabi Kadın Püsküllü Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Only my store Satıcı Ünvanı: GÜLSEN BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890728092
    Bu ürün Only my store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam kalıp iç astarı yumuşak ve rahattır Içerde dışarda giymeye uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi İnce Topuklu
  • Renk Kahverengi
  • Koleksiyon Authentic
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Suni Deri
Geri Bildirim Ver

Ekol Ayakkabı Kadın Püsküllü Terlik

Ekol insanlar arasında bilinen bir ayakkabı markasıdır. Bu ayakkabının püskül detayı vardır. Dışarı çıkarken birçok insan görüntüsüne önem verir. Bu dış görünümünüzü birtakım eşyalar ile destekleyebilirsiniz. Bu Ekol marka ürün de bu eşyalardan biridir ve insanlar tarafından sıkça tercih edilen hoş bir aksesuardır. Kadın püsküllü terlik suni deri olarak üretilir. Hem işlevsel hem de görsel açıdan ihtiyacınızı karşılayacak olan bu model, farklı stilde kıyafetlerle kullanılabilir. Dışarıya hızlı bir şekilde hazırlanarak çıkmak istediğiniz bir günde, bu terliği kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ev içerisinde giymeye de uygundur. Hoş görünüm ve rahatlığın bir arada olduğu bir üründür. Görünüm ve konfor olarak size istediğinizi verir. Ekol marka bu terlik tam olarak size göredir.

  • Püskül detayı
  • Kısa topuk
  • Suni deri

Ekol Ayakkabı Püsküllü Terlik Özellikleri

Ekol Ayakkabı Püsküllü Terlik Özellikleri

Ekol ayakkabı kadın püsküllü terlik klasik bir tasarıma sahip olduğu için, modası geçmeden kullanabileceğiniz bir üründür. İnsanlar dışarıda hoş gözükmek ister ve bu ürün de dış görünümünüzün tamamlayıcı bir parçası olur. Hem rahat hem de şıktır. Bu terliğin materyali suni deridir. Ayağınıza uygun olan numarayı satın alabilirsiniz, tam kalıp şekilde üretilir. Bu terliğin iç astarı oldukça yumuşak ve rahattır. Kombinlediğiniz birçok parça ile oldukça çağdaş ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Sahip olduğu kaliteli materyal yapısı ile birçok insanın dikkatini çeker. Birden farklı renk seçenekleri mevcuttur, dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Ekol ayakkabı kadın püsküllü terlik kullananlar genel olarak ürünün kullanışlı olmasından bahseder. Bu aksesuarın yapıldığı malzeme oldukça hafif olduğu için, kullandığınızda ayağınızda herhangi bir ağırlık hissetmezsiniz ve bu sayede yürürken oldukça rahat hissedersiniz.

Ekol Ayakkabı Kadın Terlik Yorumları

Ekol Ayakkabı Kadın Terlik Yorumları

Bu terlik ince bir topuğa sahiptir, bu sayede olduğunuzdan biraz daha uzun gözükebilirsiniz. Püsküllü kadın terlik tatil zamanında giyilmek için gayet uygun bir parçadır. Görünümünüzü olduğundan daha şık bir hale getirirken, rahatlığınızdan da ödün vermezsiniz. Bu ürün günlük olarak kullanıma gayet uygundur. Sokak stili olarak da geçer. Üretiminde tercih edilen materyal, rahatlığı düşünülerek seçilir. Bu detayı sayesinde hem daha rahat hareket edersiniz hem de görüntü olarak sizi memnun eder. Ekol ayakkabı kadın püsküllü terlik yorum genel olarak bu tarz ürünleri sık bir şekilde kullanan ve ihtiyaç duyan insanlar tarafından yapılır. Yorumlar genellikle ürünün ne ölçüde kaliteli olduğu ve hangi parçalarla kullanılabileceği ile ilgilidir. Sizler de bu ürünü daha önce satın alan ve kullanan insanların yaptığı yorumları okuyarak onların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Ekol Ayakkabı Püsküllü Terlik Fiyatları

Ekol Ayakkabı Püsküllü Terlik Fiyatları

Ekol ayakkabı kadın püsküllü terlik satın al seçeneği ile bu ürünü kolayca edinebilir ve aynı gün içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu ürün sizler için çok iyi bir hediye seçimi olabilir ve oldukça kaliteli bir üründür. Sevdiklerinize hediye olarak kolay bir şekilde seçebileceğiniz bir eşyadır. Üretildiği kaliteli malzeme sayesinde, uzun bir süre gönül rahatlığı ile kullanabilir bir püsküllü terliktir. Ekol markasının ürettiği bu kadın terliğinin fiyatları, bu ürünün sahip olduğu kullanımı ve özellikleri düşünülerek belirlenir. Ürünün oldukça kullanışlı olması düşünüldüğünde, sahip olduğu fiyat oldukça uygun bir aralıktadır. Ürünün fiyatı, özellikleri ve yorumlarına göz atarak merak ettiğiniz detaylar ile ilgili bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu saç aksesuarını incelemek için Trendyol’dan faydalanabilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alma işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.