EkosolFarm Organik Sıvı Solucan Gübresi Organik Gübre 1 Litre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EkosolFarm Organik Sıvı Solucan Gübresi Organik Gübre 1 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKOSOLFARM SOLUCAN GÜBRESİ Satıcı Ünvanı: EKOSOL TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613057067600012 Vergi Kimlik Numarası: 6130570676
    Bu ürün EKOSOLFARM SOLUCAN GÜBRESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Ağırlık 1 Kg
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver

EkosolFarm Organik Sıvı Solucan Gübresi Organik Gübre 1 Litre

Bitkileriniz, çok sağlıklı olduklarını düşündüğünüz zaman bile hastalanabilir veya yaprakları çürüyebilir. Ekosolfarm organik sıvı solucan gübresi organik gübre 1 litre eko0008 ile bitkilerinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Konsantre bir formda olduğu için satın aldığınız günden itibaren haftalarca kullanım sağlar. Bitkilerinizi kış şartlarına ve yaz sıcağına hazırlar. Ürünün büyüyüp geliştiği zaman periyotlarını kısaltarak kısa sürede daha fazla büyüme gözlemlemlenir. Topraktan gübrelemeyi seçerseniz sulandırdığınız gübrenizi sulama şeklinde toprağa dökerek uygulayabilirsiniz. Püskürtme yöntemini tercih ederseniz sulandırdığınız gübrenizi yapraklara püskürterek gübreleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapraklara yapışan ve yapılarını güçlendiren bu gübre, sağlıklı yapraklar gelişmesini sağlar. Kullanımınızdan itibaren bitkilerinizin yapraklarında canlılık ve gelişimlerinde ilerleme fark edeceksiniz. Ekosolfarm solucan gübresinin inceleme detaylarına göz gezdirerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Konsantre yapısı nedeniyle suyla karıştırma
  • Püskürtmeli kullanım
  • Sulama yoluyla uygulama

Ekosolfarm Farkı ve Gübre İçeriği

Ekosolfarm Farkı ve Gübre İçeriği

Bitkileriniz için toprak en az su ve güneş ışını kadar önemlidir. Ekosolfarm 100 organik solucan gübresi, Türkiye’de organik sertifikasını almaya hak kazanan ilk gübredir. Ekosolfarm sıvı solucan gübresi içeriğinde bulunan organik madde yardımıyla bitkilerinizin daha sağlıklı olmasını sağlar. Ekosolfarm sıvı solucan gübresi 1 lt aldığınız zaman uzun süre kullanabileceğiniz bir kutu gübreniz olur. Sıvı konsantre gübrenin bazı avantajları vardır. Hem tarımsal yetiştiricilikte hem de ev ortamında hobi olarak yapacağınız yetiştirmelerde kullanıma uygundur. Sıvı ama yoğun bir kıvama sahiptir, konsantre bir gübredir. Kök sistemini ve yapraklarını güçlendirir. Toprağın biyolojik açıdan güçlü bir yapıya sahip olmasında büyük rol oynar. Toprağı güçlü ve verimli olan bitkileriniz solucan gübresi sayesinde sağlıkla büyür ve gelişir. Bitkilerinizin sağlıkla ışıldamasını sağlar, meyve ağaçlarınız daha verimli olur.

Organik Gübre Kullanımı

Organik Gübre Kullanımı

Bitkilerinizin hastalıklara karşı dirençli olması için gübreleme yapmak çok önemlidir. Ekosolfarm organik sıvı solucan gübresi organik gübre 1 litre, konsantre yapısıyla oldukça uzun vadeli tüketim sağlar. Ekosolfarm sıvı solucan gübresini ister topraktan ister yapraktan olmak üzere iki şekilde kullanabilirsiniz. Her iki şekilde de Ekosolfarm sıvı solucan gübresi kullanımı oldukça pratiktir ve bitkileriniz için çok yararlıdır. Mutlaka sulandırılarak kullanılmalıdır ve kullanım talimatına uyan oranda sulandırılmalıdır. Su ile 1/100 oranında karıştırılmalıdır ve size uygun gübreleme yöntemiyle kullanılmalıdır. Tarla ve bahçelerinizdeki bitkilerinizi gübreleyebilirsiniz, ürün maksimum verim sağlar. Zorlu mevsim şartlarında veya ani gelen soğuklarda bitkileriniz hazırlıksız yakalanırsa zarar görebilirler, onları hava koşullarına hazırlamanıza yardımcı olur. Bitkilerinizi dirençli hale getirerek onları koruyabilirsiniz. Sağlıklı bitkilerinizi de gübreleyerek daha dirençli ve verimli hale getirebilirsiniz.

Ekosol Farm Organik Gübre Fiyatları Trendyol’da

Ekosol Farm Organik Gübre Fiyatları Trendyol’da

Ekinlerinizi ve çiçeklerinizi korumak için büyük bütçeler ayırmanıza ve fazla para harcamanıza gerek yoktur. Alacağınız organik gübre, sektörde pahalı fiyatlara satılan kimyasallara kıyasla oldukça verimlidir. Zaten zarar görmüş ve direnci kırılmış bitkilerle ve sağlıksız topraklarla kimsayalları temas ettirmek zararlıdır. Sulama yöntemiyle toprağa uygulayacağınız Ekosolfarm organik sıvı solucan gübresi organik gübre devrim etkisi yaratır. Kampanyalardan faydalanarak uygun fiyatlara bu organik gübreyi satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından faydalanarak çeşitli bitkilerde nasıl tecrübelerin yaşandığını gözlemleyebilirsiniz. Onlarca müşterinin satın aldığı Türkiye’nin ilk organik solucan gübresi olma ünvanına sahip gübreyi deneyimlemek için yapmanız gereken tek şey ürünü keşfetmektir. Sadece hastalıklı bitkileriniz için değil, yeni gelişen ve erişkin bitkilerde de kullanabilirsiniz. Kök yapısını ve toprak biyolojisini etkileyen bu ürünü aylarca sulandırarak uygulayabilirsiniz. Bu tecrübeye dahil olmak için Ekosolfarm organik sıvı solucan gübresini sipariş verebilirsiniz.