Genel Markalar Kral Şakir Çizgi Roman Albüm (CİLTLİ)

254,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kral Şakir Çizgi Roman Albüm (CİLTLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fors Kitap Satıcı Ünvanı: TANER MALKOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2259572338600001 Vergi Kimlik Numarası: 6110339952
    Bu ürün Fors Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Ürün Adı : Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Yayınevi : Eksik Parça Yazar : Kolektif Kategoriler : Çizgi Roman Stok Kodu : 9786057939722 Sayfa Sayısı : 96 Boyut : 19.50x27.00 Basım Tarihi : 2019-03 Kapak Türü : Ciltli Kağıt Türü : Kuşe Dili : Türkçe Selam arkadaşlar, ben Şakir. Hepinizin bildiği şekilde nam-ı diğer Kral Şakir. Bu kez de bir çizgi roman albümüyle karşınızdayım. Çılgın ve bir o kadar da komik ailemle yaşadığımız maceraları çizgi roman olarak bu albümde topladık. Eğlenmeye hazır mısınız? (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kral Şakir Çizgi Roman Albüm - Eksik Parça

Birbirinden canlı renkleri ve baskısı ile Eksik Parça çizgi roman albüm çocukların ilgi ile ve severek takip ettikleri Kral Şakir çizgi dizisi kahramanlarının onlarla her yerde olmasını sağlar. Sevilen karakterler günlük yaşamda da kullanılabilecek eşyalarla çocukları sevindirir. Birbirinden keyifli aslan aile üyeleri ve arkadaşlarının eğlenceli ve öğretici dünyasına dahil olmak tüm çocukların isteğidir. Yalnızca ekran başında değil her yerde onlarla olmak mümkündür. Kral Şakir’in ailesi ve arkadaşlarıyla yaşadığı çılgın ve eğlenceli maceralara ortak olmak için sayfaları çevirmek yeterlidir. Bu eğlenceli dünyanın kapılarını açmak ve eğlenceye dahil olmak için sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Eksik Parça Kral Şakir Çizgi roman albüm ürününün öne çıkan özellikleri ise şöyledir:

  • Kuşe kağıda baskı
  • Özel tasarım
  • Okunaklı ve kolay anlaşılır yazılar

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Özellikleri

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Özellikleri

Pek çok yaş grubuna aynı anda hitap eden Kral Şakir, yalnızca ekranda değil gündelik hayatta da çocuklara hatta yetişkinlere arkadaşlık eder. Yeni Eksik Parça Çocuk oyunu ile hayal dünyalarını süsleyen kahramanların birbirinden farklı maceraları çocukların dünyasını daha yaratıcı kılar. Sevimli kahramanlara dahil olmak, onların eğlencelerine ve keşiflerine ortak olmak için bu çizgi romanı okumaya başlamak yeterlidir. Eğlencenin yanında okumayı da geliştirir. Ufak çocuklar için ebeveynler okuma yaparak onlara kaliteli vakit geçirebilir. Kral Şakir albüm sayesinde onların hayal dünyasını süsleyen kahramanlar olarak tatil günlerinde onları eğlendirerek kaliteli vakit geçirmelerini sağlar. Zihinsel gelişimi ve görsel algı, hafıza becerisini kuvvetlendirmeye yönelik yönleriyle ideal seçimdir. Kral Şakir’in bu resimli tasarımı sayesinde hem görsel hafızalarını geliştirebilir hem de kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Kullanımı

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Kullanımı

Çocukların okuma gelişimine ve hayal dünyasına katkı sağlayacak Kral Şakir çizgi roman okuma bilmeyen çocuklar için ebeveyn eşliğinde incelenebilir. Resimli yayınlar anlatımı daha dikkat çekici kıldığı gibi çocukların zihninde bütünlük oluşturup eksik parçaları doldurmalarını sağlar. Kitabın içeriği hakkında bilgi edinmek için bakılabilecek Kral Şakir kitap yorumları çizgi kitaplar ve albümler hakkında okuyuculara fikir verebilir. Daha önce kullanan ve deneyimleyen kişilerin yorumları okunabilir. Albümü okuma bilmeyen çocuklar hayal dünyasını geliştirmek için kullanabilir. Görsellere bakılarak hikaye uydurup vakit geçirebilirler. Her yaştan çocuklar için eğlendirici ve öğretici bir üründür. Baskılar canlı, renkli ve kalitelidir. Çılgın ve komik bir aileye sahip olan Şakir’in macera dolu deneyimleri meraklı dostlarını beklier. Bu eğlenceye ortak olmak için kolayca satın alabilir, çocuklarınızın eğlenirken öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Fiyatları

Eksik Parça Kral Şakir Çizgi Roman Albüm Fiyatları

Kral Şakir kitap fiyatları ve içeriği hakkında detaylı bilgileri satın almadan önce inceleyebilirsiniz. Ürünün fiyatları özelliklerine göre değişkenlik gösterse de bütçenize uygun olanlara sahip olabilirsiniz. Ebeveynlerle birlikte keyifli bir okuma, öğrenme ve eğlenme aktivitesi sunar. Ailenin tüm üyelerinin dahil olacağı resim yorumlama etkinlikleri içeren aktiviteler yapılabilir, tahmin oyunları oynanabilir. Farklı kullanımlara uygun ürün için seçenekler oldukça fazladır. Çizgi filmini izleyen çocuklar için eksik parçaları tamamlamak ve okuma yapmadan yorumlama yapmak daha kolaydır. Boşlukları daha önceki izlediklerinden hareketle doldurabilir ve yaratıcılıklarını konuşturabilirler. Kitabın ciltli karton kapağı uzun süre kullanıma uygundur. Özel olarak üretilen kaliteli ve canlı baskısı ile hep birlikte eğlenceye doyacağınız, maceralarla dolu Kral Şakir çizgi roman albümü ve çeşitlerini Trendyol’dan uygun fiyatlar ile hızlıca ve güvenle satın alabilirsiniz.