Δωρεάν αποστολή
Ancient wisdom Καστορέλαιο 100ml
(με ΦΠΑ)
Δεσμεύσεις της Trendyol
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή σε 30 ημέρες.
Προτεινόμενα χαρακτηριστικά:
Προτάσεις για Καστορέλαιο 100ml από την Ancient wisdom
Πληροφορίες πωλητή
Αξιολογήσεις για Καστορέλαιο 100ml της Ancient wisdom
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος
Το καστορέλαιο παράγεται από την επεξεργασία των καρπών (καστορέλαιο) του φυτού Ricinus Communis.
Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται ως "
φαρμακευτικός "
έλαιο από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου. Λόγω του χαμηλού μοριακού του βάρους, το καστορέλαιο έχει το χαρακτηριστικό να διεισδύει στο δέρμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διεισδύσει στην κεράτινη στιβάδα, το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας που αποτελείται από νεκρά κύτταρα, το οποίο προστατεύει τους ιστούς από λοιμώξεις και αφυδάτωση.
Το κύριο συστατικό του καστορέλαιου (περιεκτικότητα έως 95%), το ρικινολεϊκό οξύ, έχει αξιοσημείωτες ιδιότητες, ενώ παράλληλα παρουσιάζει αναλγητική δράση. Λόγω των ιδιοτήτων του, το καστορέλαιο θεωρείται ένα ιδανικό λάδι για βαθύ καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.
Θεωρείται ιδιαίτερα κατάλληλο για περιπτώσεις ακμής και εκζέματος. Η δράση του είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στον βαθύ καθαρισμό της σμήγας, στην απαλότητα των σκληρών σπυριών και γενικά στην αντιμετώπιση των εξάρσεων. Το καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ωμέγα-9 λιπαρά οξέα.
Αυτά τα οξέα επιδεικνύουν αξιοσημείωτες ιδιότητες και για αυτόν τον λόγο, τα τελευταία χρόνια, το καστορέλαιο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως η ακμή.
Ταυτόχρονα, το καστορέλαιο είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό προϊόν, καθώς έχει την ικανότητα να "
παγίδα "
Ενυδάτωση της επιδερμίδας - πρόληψη της αφυδάτωσης και της πρόωρης γήρανσης. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, λέγεται ότι το καστορέλαιο συμβάλλει στην ανάπτυξη των μαλλιών.
Η χρήση του για αυτόν τον σκοπό δεν είναι πολύ διαδεδομένη επειδή, λόγω της πολύ "
ιξώδης "
σχήμα, δεν είναι εύκολο στη χρήση. Παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων – όλο και περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν για αυτόν τον σκοπό τα τελευταία χρόνια. Το καστορέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά καλλυντικά προϊόντα, όπως σαπούνια, λοσιόν, βάλσαμα για τα χείλη, ενυδατικές κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έλαια των παραγωγών σαπουνιών, καθώς εκτός από τις ενυδατικές του ιδιότητες, δημιουργεί επίσης υπέροχο αφρό (συνήθως χρησιμοποιείται σε αναλογία 5-10%).
Χρησιμοποιήστε καστορέλαιο μόνο του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Προτιμήστε το για την περιποίηση ξηρού, ταλαιπωρημένου και ερεθισμένου δέρματος. Το καστορέλαιο που προσφέρεται από την Sensities είναι 100% αγνό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.
Είναι φαρμακευτικής ποιότητας (BP Grade) και όχι απλώς καλλυντικής.
Πρόσθετες πληροφορίες
- Τα στοιχεία του αντιπροσώπου ΕΕ είναι διαθέσιμα εδώ.
- Δυνατότητα παραγγελίας το ανώτερο έως 10 τεμαχίων αυτού του προϊόντος. Η Trendyol διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης για παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων.
- Η τιμή πώλησης στην Trendyol περιλαμβάνει ήδη τα έξοδα που σχετίζονται με την εξαγωγή.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος για την ημερομηνία λήξης.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος ή στο εγχειρίδιο χρήσης για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες αποθήκευσης.
- Πωλείται και αποστέλλεται από την .
- Αριθ. γραμμωτού κώδικα: 5055796562121



























