Elago Dualistic iPhone 7 - 8 Beyaz Kılıf

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elago Dualistic iPhone 7 - 8 Beyaz Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Elago Dualistic iPhone 7 - 8 Kılıf Beyaz Elago Dualistic Case, tasarlanırken
  • iPhone'nun çizgileri, rengi ve sahip olduğu tüm tasarım ögelerinin göz önünde olması istendi. Ortaya hem şık hemde yüksek koruyucu gücü olan Elago Dualistic Kılıf çıktı.Elago Dualistic iPhone 7 - 8 Kılıf, iki parçalı yapıya sahiptir. Dış bölümde yer alan Bumper, alüminyum madde içeren özel bir polikarbonat maddeden üretilmiştir. Özellikle düşmelere karşı son derece güçlü ve koruyucudur. İç bölümde ise yüksek kaliteli TPU kılıf yer alır. Bu kılıf Elago Dualistic Kılıf için korumayı tamamlayıcı niteliktedir. Yapısı gereği iç bölümde yer alan parça son derece yumuşak, esnek ve sağlamdır. Genele bakıldığında Elago Dualistic Kılıf
  • darbe emici özelliğe sahip iç kılıf ve darbeye karşı dirençli dış çerçeve ile tasarlanmış, etkili bir koruyucu kılıftır.Elago Dualistic iPhone 7 - 8 Kılıf, iç yüzeyinde telefonun arka bölümü ile temas eden yerlerde mikro noktalar ile bezelidir. Bu minik noktalar sayesinde, kılıf cihazın arka bölümüne yapışmaz ve istenmeyen çirkin görünüme engel olur. Cihazın alt bölümünde yer alan şarj girişi ve ses çıkışı tasarımı sebebiyle açık bırakılmıştır.öne çıkan özellikler Yüksek kaliteli Polikarbonat ve TPU malzemeİnce ve şık tasarımDarbeye dirençSağlamlaştırılmış köşeler2 kademeli korumaUzun kullanım ömrüBilgilendirmeMelefoni, size benzer ve / veya muadil ürün göndermez. Siparişini verdiğiniz ürün orijinaldir ve orijinal ambalajında kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Model Çerçeve
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver