Elan Amphıbıo 14 Tı Fusıon Emx 11.0 Kayak Bağlama

20.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
152
160
168
176
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elan Amphıbıo 14 Tı Fusıon Emx 11.0 Kayak Bağlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kar Spor Satıcı Ünvanı: KAR GIDA İNŞAAT SPOR MALZEMELERİ VE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323010156200059 Vergi Kimlik Numarası: 3230101562
    Bu ürün Kar Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Kodu: FBJHGY21MLT - Elan AMPHIBIO 14 TI FUSION EMX 11.0 Kayak Bağlama Ürün açıklamasıYönetilebilir bir hisle zekice oyulacak şekilde tasarlanan Amphibio 14 Ti, cezalandırıcı bir sürüş olmadan hızda güven sağlar. Her şeyi yapan bir kayak arıyorsanız: kontrolde kalır, basıncı kenara kadar korur, gücü etkili bir şekilde virajdan viraja aktarır
  • o zaman Amphibio 14 Ti beklediğiniz yolculuktur. 76 Mm'lik platformdaki titanyum takviyeli Güç kabuğu yapısı hafif ancak dayanıklıdır ve ödün vermeyen kenar tutuşu ve kolaylığı için Amphibio Truline ile birleştirildiğinde yeni kayak performansı zirvelerine ulaşır. Amphibio TruLine Teknolojisi: Amphibio Truline, malzemeleri kayakların kenarlarına stratejik olarak yerleştirerek asimetrik kayak tasarımını bir sonraki boyuta yükseltir. Yapısal malzeme, iç kayak kenarının tüm uzunluğu boyunca yerleştirilir ve dönüşe güç sağlamak için daha fazla stabilite sağlarken, dış kenara daha az malzeme uygulanarak pürüzsüz ve kolay bir mükemmel dönüş sağlanır. Amphibio profili: Amphibio teknolojisi, hem rocker hem de kamber profillerini özel sol ve sağ kayaklara entegre eden devrim niteliğinde bir kayak tasarımıdır. Amfibi kayaklar, hassasiyet, kenar tutuşu ve stabilite sağlayan bombeli bir iç kenara sahipken, kayalı bir dış kenar affetme, dönüş kolaylığı ve yumuşak geçişler sağlar.İlk Yapı: İlk Yapı, kayakçıdan kenara güç ve enerji transferini optimize ederek kayağın ucundan kuyruğuna maksimum kenar tutuşu sağlar.Füzyon X: yeni nesil bağlama sistemleri. Fusion X, Elan'ın yeni nesil yüksek performanslı bağlama sistemidir. Yeni tek bağlantı tasarımı, kayak ve bağlama arasında daha yumuşak bir serbest bükülme sağlar ve bu da kolay dönüş başlangıcına yol açar. % 30 daha hafif olan yeni piramit şeklindeki yapı, ek güç ve doğrudan, güçlü uçtan uca yanıt verme için titanyum ile güçlendirilmiştir. Doğrudan güç iletimi nedeniyle yüksek hızlarda kayak yapmak artık daha doğru. Mono Ti Takviyesi: Mono Ti yapısı, daha yüksek performans ve yanıt verme için ahşap kaplama ile birleştirilmiş tek bir titanyum tabakası kullanır.PowerShell Yapısı: kayağa ekstra ağırlık eklemeden kayağın her santimine kuvvet ve denge sağlayan, kenardan kenara güçlendirilmiş bir kapak yapısı. Güçlü Ahşap Çekirdek: Güçlü Ahşap Çekirdek, laminatlara dikey olarak bağlanan kavaktan oluşan bir güç çerçevesine, daha fazla burulma kararlılığı ve yanıt verme sağlayan bir yapıya sahiptir. Bu kompozit yapı, uç ve kuyruk bölgelerinde gelişmiş kenar tutuşu ve kayak uzunluğu boyunca eşit bir bükülme sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kayak Bağlama
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver