Elart Çeyiz Paketi 10 Parça (yatak örtüsü+nevresim takımı+battaniye) Mucize Mürdüm

4.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elart Çeyiz Paketi 10 Parça (yatak örtüsü+nevresim takımı+battaniye) Mucize Mürdüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELART Satıcı Ünvanı: ELART E-TİCARET SATIŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330277739600001 Vergi Kimlik Numarası: 3302777396
    Bu ürün ELART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mucize 10 parçalı çeyiz paketi ürün özellikleri yatak örtüsü takımı pano desen özel simli jakar örme kadife kumaştan üretilmiştir. Battaniye yüksek gramajlı embos baskı özel kalitedir. Nevresim takımı %100 pamuktur. Ürün %100 yerli üretimdir. Ürün nevresim takımı, embos battaniye ve yatak örtüsü olmak üzere 10 parçadan oluşmaktadır. Ürün elyaf dolgulu ve astarlıdır. Kanserojen ve alerjenik maddeler içermez. Cildi tahriş etmez ve insan sağlığına zarar vermez. Akmazlık testleri yapılmıştır ve üründe renk akma problemi ile karşılaşılmaz. Iso-9001 kalite standartlarında üretilmiştir. ürün ölçüleri yatak örtüsü takımı yatak örtüsü: 260*270 cm (1 adet) volanlı jakar kırlent: 50*70 cm (2 adet) dantelli nevresim takımı nevresim: 200*220 cm (1 adet) dantelli yastık kılıfı: 50*70 cm (2 adet) düz yastık kılıfı: 50*70 cm (2 adet) düz çarşaf: 240*260 cm battaniye embos battaniye:220*240 cm (1 adet) ürün açıklaması elart’ın 2020 yılında üretmiş olduğu en çok beğenilen çeyiz paketlerinden biri olmuştur. Bu ürünün tasarımında ilk defa elart tarafından geliştirilen özel simli ipeksi dokunuş hissi veren kadife kumaş kullanılmıştır. Bu ürün herkesin evinde hayranlık uyandıracağı bir set olacaktır. Ürünümüz fiyat olarak da kampanyalıdır. Bir yatak örtüsü fiyatına tüm seti alabileceğiniz fiyattadır. Mucize çeyiz seti 10 parçadan oluşmaktadır. Içerisindeki embos battaniye baskılı yüksek gramajlı (550 gr/mt²) kalın battaniyedir. Üzerindeki deseni gofre baskıdır ve tüm yıkamalarda hiçbir şekilde tüy dökme ve renk atma sorunu yaşamazsınız. Mucize setin içerisindeki nevresim takımında tüm elart ürünlerinde olduğu gibi %100 pamuk ve 57 tel dokuma sıklığında kumaş kullanılmıştır. Sanfor ve solmazlık işlemleri yapıldığından dolayı sağlıkla, rahatlıkla, yıllarca, keyifle kullanabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz elart’ın ıso-9001 kalite standartlarına sahip kendi tesislerinde ar-Ge ve tasarımı yapılarak üretilmiştir. kullanma talimatı yatak örtüsü takımı sadece kuru temizleme yapınız. Çamaşır suyu ve leke çıkarıcı kimyasallar kullanmayınız. Çamaşır makinesinde yıkamayınız. nevresim takımı-Battaniye elde ve makinede 30ºc de yıkanabilir. Çamaşır suyu ve leke çıkarıcı kimyasallar kullanmayınız. Ilık ütü ile ütüleyiniz. Kurutma makinesinde düşük ısıda kurutulabilir.

Ürün Özellikleri

  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver